Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: کلینیک صنعت در سال گذشته با همکاری سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن سپاه امام رضا(ع) موفق به بازگرداندن ۱۰۵ واحد صنعتی راکد مستقر به چرخه تولید و بهره‌برداری از ۸۴ واحد صنعتی جدید در شهرک‌های صنعتی استان شد.

علی بهرامی زاده در نشست با علی رسولیان، رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، با علی توشه، رییس بسیج مهندسین صنعتی و ارتباط تصویری برخط با استان‌ها به ارائه گزارشی از عملکرد کلینیک صنعت در شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی پرداخت و اظهار کرد: کلینیک صنعت در سه محور عارضه یابی واحدهای صنعتی، اجرای فرآیندهای بهبود، راه‌اندازی مجدد واحدهای صنعتی راکد، به بهره‌برداری رساندن طرح‌های صنعتی، افزایش ظرفیت تولید واحدهای صنعتی و رفع چالش‌های پیش روی آن‌ با سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن سپاه امام رضا(ع) همکاری کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کلینیک صنعت با محوریت این شرکت از اواخر سال ۱۳۹۸ راه‌اندازی شد و از ابتدای سال ۱۳۹۹ تا پایان سال گذشته ۱۶۱۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد استان را پایش کرد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی تصریح کرد: واحدهای صنعتی پایش شده توسط کلینیک صنعت استان ۱۳.۵ درصد از ۱۲ هزار واحد صنعتی راکد، نیمه فعال و مشکل‌داری بود که سال گذشته مورد پایش و عارضه یابی قرار گرفت.

بهرامی زاده ادامه داد: برای رفع مشکلات واحدهای صنعتی پایش شده، نشست‌های تخصصی کارگروه های ذیل کلینیک صنعت با همکاری سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن سپاه امام رضا(ع) برگزار شد و از خدمات مشاورین صنعتی در ۸۶ دفتر خدمات مشاور شهرک‌های صنعتی و ۱۳۰ مجموعه مشاوره ای در دانشگاه ها و مراکز علمی استان بهره گرفته شد.

وی گفت: با فعالیت کلینیک صنعت و همکاری سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن سپاه امام رضا(ع) و اجرای ۷۸ فرآیند بهبود، تقریبا ۷۰ درصد از مشکلات واحدهای صنعتی مورد نظر مرتفع شده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی در این نشست بر همت و تلاش مشترک شرکت‌های شهرک‌های صنعتی استان‌ها و سازمان‌های بسیج مهندسین صنعت و معدن طبق محورهای تعیین شده برای فعالیت آن در ۶ ماه دوم امسال تاکید شد تا مشکلات واحدهای صنعتی به حداقل برسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شهرک های صنعتی احیا واحدهای صنعتی شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی واحدهای صنعتی کلینیک صنعت واحد صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۲۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، سید عماد شاهرخی امروز پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت در نشست با مدیرکل دفتر ترویج، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان امور اراضی کشور با اشاره به اینکه از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۲۳۹ واحد غیر فعال بخش کشاورزی در استان به چرخه تولید بازگشته است، گفت: از این تعداد ۱۶ واحد پرورش مرغ گوشتی بود.

وی افزود: سالانه ۴۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در لرستان انجام می‌شود که ۳۰ درصد بیشتر از نیاز استان است.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از ابتدای سال تاکنون یک هزار و ۲۰۰ تن مرغ مازاد در استان ذخیره سازی شده است.

شاهرخی اضافه کرد: همچنین ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با ظرفیت ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن در دولت سیزدهم در استان به بهره‌برداری رسیده است.

وی به افزایش تولید در بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۲۶ هزار تن معادل پنج هزار میلیارد ریال در مصرف آرد استان صرفه‌جویی شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان یادآورشد: تولید گندم لرستان از ۱۲۳ هزار تن در دولت دوازدهم به ۵۳۰ هزار تن در دولت سیزدهم افزایش یافته و در حوزه گلخانه نیز سطح زیر کشت از ۷۸ به ۱۳۰ هکتار رسیده است.

سید عماد شاهرخی با بیان اینکه سطح زیر کشت دانه‌های روغنی در لرستان نیز از دو هزار و ۲۰۰ به شش هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش یافته است، گفت: ضایعات یکی از چالش‌های بخش کشاورزی استان است که برای رفع این مشکل باید از ادوات به روز در حوزه برداشت استفاده کرد و پرداخت تسهیلات ارزان قیمت نیز در این خصوص راهگشا خواهد بود.

وی بیان کرد: ۱۸ تا ۲۰ درصد از تولید ناخالص استان هم در بخش کشاورزی است.

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • کاهش ناترازی انرژی با نصب پنل‌های خورشیدی در اصفهان
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد