Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@16:22:15 GMT

خرید بذر صیفی جات خاص در فروشگاه اطلسی ها

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۵۲۴۴۳

خبرگزاری آریا- بذر صیفی جات خاص به صیفی جاتی گفته می‌شود که بصورت معمول در یک کشور یا اقلیم دیده نشده و یا بومی یک منطقه یا کشور نباشند. شاید بعضی از بذر سبزیجات یا بذر صیفی جات بومی ایران برای کشورهای دیگر یک بذر خاص محسوب شود و بذر سبزیجات و صیفی جات بومی برخی دیگر از کشورها در ایران و برای مردم ما خاص در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به هر صورت بذر صیفی جات خاص منشأ وارداتی دارند بدین شکل که یا مستقیم به کشور وارد و بسته بندی شده و یا در سال‌های قبل به کشور آورده شده و در طی سال‌ها از آن‌ها بذرگیری کردند و حالا به فروش می‌رسند. ظاهر و رنگ و مزه این صیفی جات، خاص و جالب توجه است و علاوه بر داشتن خواص مشترکی از خانواده خود، خواص مختص به خود را نیز دارند. آشنایی با این بذرها و کاشت آن‌ها بسیار هیجان انگیز است و یک پیشنهاد ویژه برای تمامی دوست داران و پرورش دهندگان صیفی و سبزی می‌باشد. خرید بذر صیفی جات خاص

بذر صیفی جات خاص باید از منابع معتبری تهیه شوند تا بتوان از سلامت و قوه نامیه خوبی برخوردار باشند. شرکت‌های واردکننده، تولیدکننده و بسته بندی کننده زیادی در کشور فعال هستند که بذر صیفی جات خاص را عرضه می‌کنند اما مهم این است که این بذرها از منابع مطمئن آن‌ها تهیه شوند. فروشگاه‌های اینترنتی زیادی در پهنای اینترنت مشغول به فروش اینگونه بذرها هستند و اغلب بذرهای مرغوب و با کیفیتی را به فروش می‌رسانند. فروشگاه اینترنتی اطلسی ها از جمله این فروشگاه‌هاست که سعی کرده در طی سال‌ها با ارائه و تأمین بذر مرغوب و با کیفیت از منابع معتبر اقدام به فروش بذر صیفی جات و بذر سبزیجات کند. در سال‌های اخیر همگی به اهمیت جلوگیری از گسترش محصولات ترا ریخته پی‌برده‌ایم و از طرفی روند طبیعی رشد و تکثیر بسیاری از گیاهان خصوصاً محصولات خوراکی دستخوش تغییرات غیرعادی شده است. به همین دلیل تمامی بذرهای موجود در فروشگاه اینترنتی اطلسی ها غیر تراریخته است و غیر از تعداد معدودی از آن‌ها همگی در داخل کشور بصورت استاندارد و اصولی بذرگیری و بسته بندی شده است.

همانطور که می‌دانید نحوه و زمان بذرگیری در کیفیت بذر و میزان قوه نامیه آن‌ها تأثیر زیادی دارد بنابراین هرچه از بذرهای استاندارد استفاده کنیم قطعاً نتیجه بهتری می‌گیریم. به یاد داشته باشید بذر صیفی جات خاص ممکن است قیمت بیشتر و بسته بندی کوچکتر و با تعداد کمتری بذر داشته باشند که این امری طبیعی است چون تهیه و تولید این بذرها مشکل‌تر است و زمان بیشتری را به خود اختصاص می‌دهد. در هنگام خرید به این نکات نیز توجه کنید تا بتوانید انتخاب آگاهانه‌تر و رضایت بخشی داشته باشید. در فروشگاه اینترنتی اطلسی ها می‌توانید قبل از اقدام به خرید در رابطه با زمان و نحوه کاشت و شرایط مورد نیاز پروش بذرها با کارشناسان سایت در ارتباط باشید.

چرا برخی صیفی جات خاص هستند؟

کاشت بذر صیفی جات خاص به ما محصولی می‌دهد که با محصولات کاشته شده مشابه آن از نظر شکل، وزن، اندازه، رنگ و گاهی حتی طعم متفاوت است. در اینجا مثال‌های جالبی از این صیفی جات خاص داریم. همه بادمجان را در انواع قلمی و دلمه‌ای به رنگ مشکی دیده‌ایم اما اگر بذر بادمجان کالیوپ بکاریم یک بادمجان بنفش با پوست راه راه خواهیم داشت. بذر بادمجان توگا میوه‌ای تولید می‌کند که رنگ آن نارنجی است و به اندازه یک یا دو بند انگشت است و عموماً طعم شیرینی دارد. یکی از غذاهای سنتی ما خورشت کدو است که با کدو سبز آماده می‌شود اما بذر کدو خورشتی زرد یک کدو خورشتی با پوست زرد تولید می‌کند. در مثالی دیگر بذر کدو ستاره‌ای کدویی بشقابی شکل با لبه کنگره‌دار به ما می‌دهد و طعم فوق‌العاده خاصی دارد.

بد نیست مثال جالبی از گوجه فرنگی داشته باشیم همه ما گوجه فرنگی را به رنگ قرمز و در اندازه‌های مختلف دیده‌ایم اما وقتی با کاشت بذر گوجه بوته‌ای زرد یا بذر گوجه بوته‌ای نارنجی محصولی زرد و یا نارنجی برداشت می‌کنیم این می‌تواند حس متفاوتی ایجاد کند. بذر گوجه چری مشکی گوجه‌های کوچک مشکی رنگ تولید می‌کند که طعم شیرین و ظاهر خاصی دارند که امروزه طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است. بذر گوجه گلابی، بذر گوجه زیتونی، بذر کدو گلابی، بذر کدو خورشتی توپی دلمه‌ای همگی امثال این بذر صیفی جات خاص هستند که به راحتی قابل کشت و مصرف می‌باشند.

ارزش غذایی صیفی جات خاص

صیفی جات از نظر غذایی بسیار مغذی و مفیدند و بیشتر آن‌ها چون در فصل‌های گرم کاشته می‌شوند و بطور طبیعی محصول فصل گرم هستند طبع سردی دارند. این طبع سرد در فصل‌های گرم خصوصاً تابستان می‌تواند به تعادل دمای بدن و تأمین آب آن هم کمک کند. هرکدام از این صیفی جات خواص خاصی دارند اما در مجموع اغلب آن‌ها حاوی ویتامین آ، ب، ث، کا، فیبر، پتاسیم، آهن و سرشار از آنتی اکسیدان هستند ضمن اینکه بیشتر صیفی جات آبدار نیز می‌باشند و برای رفع عطش گزینه مناسبی می‌باشند و کاشت بذر آن‌ها میوه‌های شیرین و آبداری تولید می‌کند مثل بذر هندوانه، بذر طالبی و بذر خربزه. این تنها بخشی از خواص این صیفی جات است چون خواص دارویی زیادی نیز برای آن‌ها برشمرده می‌شود. همه صیفی جات ارزش غذایی بالایی دارند بنابراین کاشت بذر صیفی جات خاص نیز می‌تواند علاوه بر تولید میوه‌های خاص محصولی مغذی به ما دهد.

برای خرید اینترنتی بهترین بذر، کود، خاک، گلدان و لوازم باغبانی به سایت فروشگاه گل و گیاه اطلسی ها به نشانی اینترنتی www.atlasiha.com مراجعه کنید.



منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بذر صیفی جات صیفی جات بسته بندی اطلسی ها کاشت بذر بذر گوجه بذر کدو سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۲۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟

زهرا اکرمی، دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران با بیان اینکه قیمت‌گذاری دستوری برای تن ماهی و رب گوجه حذف شده، گفت: در سال جاری کنسروها، از جمله تن ماهی هنوز گران نشدند، اما بر اساس اطلاعاتی که از واحد‌ها به دست انجمن رسیده، واحد‌های تولیدی بین ۲۰ تا ۲۵ درخواست افزایش قیمت دارند که هنوز کاملاً تایید شده نیست و برای تعیین قیمت‌ها باید منتظر رفع شدن برخی ابهامات از جمله تثبیت دستمزد‌ها ماند.

به گزارش اکونگار، جدیدترین آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار در رابطه با متوسط قیمت کالا‌های خوراکی در مناطق شهری در اسفندماه سال قبل، نشان می‌دهد که کنسرو تن ماهی با افزایش ۱۱۱.۶ درصدی قیمت نسبت به اسفند سال ۱۴۰۱، صدرنشین افزایش قیمت بوده است.

افت شدید تولید تن ماهی

به طور کلی صنایع کنسرو از سال ۱۴۰۰ به بعد که تن ماهی و رب گوجه فرنگی مشمول قیمت‌گذاری دستوری شدند، با مشکلات متعدد مواجه بودند؛ چراکه با وجود افزایش قیمت ماهی تن و در مواردی سایر هزینه‌های تولید، دولت به آن‌ها مجوز افزایش قیمت نمی‌داد. این مشکل تاجایی پیش رفت که منجر به کاهش تولید تن ماهی شد. در مجموع در سال ۱۴۰۱ حدود ۲۵۰ میلیون تا ۳۰۰ میلیون قوطی کنسرو ماهی تولید شد، اما انجمن سال گذشته پیش‌بینی کرده بود که این رقم در سال ۱۴۰۲ به کمتر از ٢٠٠ میلیون قوطی کاهش یابد. این در حالی است که تولید این محصول در سال ۱۳۹۷ حدود۶۵۰ میلیون عدد در سال بود.

در نهایت سال قبل تولیدکنندگان خواستار این شدند که به جای قیمت‌گذاری پیشینی، یعنی لزوم دریافت مجوز برای تغییر قیمت محصولات، مشمول قیمت‌گذاری پسینی باشند. یعنی دستگاه‌های ناظر بر قیمت محصولات جدید آن‌ها نظارت کنند و در صورت تخلف و گران‌فروشی با آن‌ها برخورد کنند، اما مجبور به اخذ مجوز افزایش قیمت نباشند.

از طرف دیگر در سال‌های اخیر با توجه به مشکلات تامین مواد اولیه و همچنین مشکلات معیشتی، تولیدکنندگان صنعت کنسرو با افت تقاضا هم در بازار‌های صادراتی و هم در بازار‌های داخلی نیز مواجه شدند.

کاهش ۵۹ درصدی صادرات

برای مثال از سال ۱۴۰۱ قیمت ماهی تن صید داخل در کشور افزایش پیدا کرد، تا جایی که قیمت هر کیلوگرم ماهی تن صید داخل از قیمت انواع وارداتی این کالا بیشتر شد و این امر قیمت تمام‌شده محصول را به قدری بالا برده که امکان صادرات این کالا را از صادرکنندگان ایرانی گرفته است. صادرات تن ماهی در سال ۱۴۰۱ به حدود ۱.۶ میلیون دلار رسیده بود، اما در زمستان سال قبل گزارش‌هایی از کاهش ۵۹ درصدی صادرات این محصول منتشر شد.

در بازار داخلی هم با کاهش قدرت خرید مردم، تقاضا برای کنسرو ماهی تن کاهش یافته و در نتیجه این شرایط در سال گذشته شاهد رکود بازار و تولید با حداقل ظرفیت این محصول بودیم. در سال‌های اخیر هم فعالان این صنعت بار‌ها تاکید کرده‌اند که در پی حذف ارز دولتی تن ماهی، این محصول از سفره اقشار متوسط و ضعیف حذف شده است.

هنوز قیمت جدید مشخص نیست

سید محمد میررضوی، دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران، در گفتگو با اکونگار، در رابطه با وضعیت تولید و قیمت تن ماهی در سال جاری، اظهار کرد: هنوزسازمان حمایت و سازمان‌های مرتبط دیگر قیمت جدیدی تعیین نکرده‌اند. در سال جاری هنوز دستمزد‌های جدید تثبیت نشده است. دستمزد هم بر قیمت تمام شده بیشتر کالا‌های ساخته شده مثل بسته‌بندی، کارتون، چاپ و ... اثرگذار خواهد بود؛ بنابراین با توجه به اینکه دستمزد دقیق مشخص نیست، قیمت جدید محصولات هم مشخص نشده است.

وی با اشاره به تنوع محصولات صنایع کنسرو، تصریح کرد: واحد‌های تولیدی مسئولیت دارند قیمت‌ها را بر اساس آخرین آنالیز قیمت تعیین کنند. بر اساس اطلاعاتی که از واحد‌ها به دست انجمن رسیده، واحد‌های تولیدی بین ۲۰ تا ۲۵ درخواست افزایش قیمت دارند، اما هنوز کاملاً تایید شده نیست و کماکان قیمت‌های قبلی را بر محصولات خود درج می‌کنند.

برای افزایش قیمت نیازی به تایید سازمان حمایت نداریم

میررضوی درباره قیمت تن ماهی نیز گفت: تا سال گذشته دو محصول رب گوجه و تن ماهی مشمول قیمت گذاری تعزیراتی بود، اما بعد از برگزاری جلسات متعدد با ستاد تنظیم بازار در نهایت این دو کالا از قیمت گذاری دستوری خارج شد. از طرف دیگر با توجه به اینکه این دو کالا شاه‌بیت محصولات کنسرو هستند، تاکنون قیمت آن‌ها تغییر نکرده و همچنان با قیمت سال گذشته به فروش می‌رسند و این فرآیند تا تصمیم گیری نهایی در رابطه با قیمت‌ها ادامه دارد.

بر این اساس به گفته وی با توجه به تصمیمات سال گذشته، در حال حاضر افزایش قیمت تن ماهی و رب گوجه نیازی به مجوز سازمان حمایت ندارد، اما به هر حال نظارت بر قیمت‌ها در بازار ادامه دارد. همچنین تولید کنندگان بر اساس آنالیزی که ارائه می‌کنند می‌توانند قیمت جدید بر کالا‌های خود درج کنند. البته تاکنون افزایش قیمتی صورت نگرفته است.

میررضوی در ادامه با اشاره به افزایش نرخ ارز در بازار آزاد، تصریح کرد: البته هنوز دولت تصمیم نهایی در رابطه با نرخ واردات کالا‌های اساسی نگرفته و این موضوع هم بر قیمت‌ها اثر خواهد داشت. البته فعلا همان قیمت‌های سال گذشته مدنظر دولت است.

به طور کلی به گفته دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران با توجه به افزایش نرخ ارز در ابتدای سال، در ادامه شاهد افزایش قیمت در حوزه‌های مختلف خواهیم بود. اما باید دید تصمیم ستاد تنظیم بازار چه خواهد بود. معمولاً بخشنامه‌ها این است که قیمت‌ها نباید افزایش پیدا کند، اما همانطور که مشاهدات میدانی نشان می‌دهد همه چیز متاثر از افزایش نرخ ارز است.

وی افزود:، اما اگر دولت به اندازه نیاز صنعت، ارز در اختیار آن‌ها بگذارد تا حدودی وضعیت کنترل خواهد شد. در مجموع به نظر می‌رسد همه ابهامات تا پایان اردیبهشت رفع خواهد شد.

دیگر خبرها

  • از کجا میشه لوازم یدکی چانگان خرید و ارسال داشته باشه؟
  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی
  • نکات کلیدی که قبل از خرید فایل گرافیکی لایه باز باید بدانید
  • قیمت«گوجه فرنگی» از هفته آینده و «پیاز» از ماه آینده کاهش می‌یابد
  • یک شام خوشمزه و آسان برای علاقه‌مندان به بادمجان
  • پیش بینی کشت ۶۰ هکتار از مزارع گوجه فرنگی استان قزوین با روش سایبان 
  • آغاز برداشت محصولات صیفی جات از مزارع مهران
  • تولید گوجه فرنگی به ۳۰۰ هزار تن می‌رسد
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است