Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رئیس شبکه بهداشت و درمان بجستان گفت: با توسعه مجتمع آموزش عالی سلامت بجستان و افزایش رشته‌ها و به دنبال آن افزایش تعداد دانشجویانی که از سایر نقاط کشور وارد بجستان می‌شوند زمینه انتقال فرهنگ غنی بجستان به سایر شهرها و بالعکس فراهم می‌شود.

علی قویدل در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: از سالیان قبل ایجاد یک مرکز آموزشی در شهرستان بجستان مطرح بود و رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از ابتداء پذیرش مسئولیت خود قول ایجاد یک مرکز آموزشی وابسته به وزارت بهداشت در شهرستان بجستان را داده بود که با افتتاح و راه‌اندازی مجتمع آموزش عالی سلامت بجستان این وعده که تحقق آن آرزوی مردم بجستان بود، عملی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قویدل اظهار کرد: یکی از مزیت‌های مجتمع عالی سلامت این است که قابلیت توسعه رشته‌ها را دارد و دانشکده‌های متعددی می‌توانند تحت پوشش مجتمع آموزش عالی سلامت قرار گیرند.

وی افزود: مجتمع آموزش عالی بجستان از سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ با پذیرش ۲۰ دانشجو آغاز به کار کرد و از آنجا که آموزش‌ها به صورت مجازی بود، نیاز به ساختار فیزیکی نبود اما در سال تحصیلی جاری، با توجه به روند خوب واکسیناسیون، حضوری شدن آموزش‌ها دور از انتظار نیست به همین دلیل برای اختصاص فضای فیزیکی مورد نظر، پیگیری‌هایی انجام شد.

قویدل خاطرنشان کرد: ساختمان مرکز جامع سلامت شهید رئوفی مقدم بجستان پس از بهسازی و تجهیز، به عنوان ساختمان مجتمع آموزش عالی سلامت بجستان، سوم مهر ماه با حضور مسئولان شهرستان، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

وی تصریح  کرد: این فضا، فضایی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی گناباد است و برای قدم اول و به عنوان شروع، فضای خوبی است اما با توجه به اینکه افزایش تعداد رشته‌ها و افزایش تعداد دانشجویان برای آینده مدنظر است قطعا برای ارتقاء ساختار فیزیکی و افزایش رشته‌ها، نیازمند مساعدت‌های خیران و کمک‌های وزارتخانه هستیم.

۴۰ دانشجو در این مجتمع در حال آموزش هستند

قویدل رشته کاردانی بهداشت عمومی گرایش مبارزه با بیماری‌ها ویژه برادران و کاردانی بهداشت عمومی گرایش بهداشت خانواده ویژه برادران را از رشته‌های فعال در این مجتمع آموزش عالی ذکر کرد و گفت: در حال حاضر ۴۰ دانشجو در این مجتمع در حال آموزش هستند که ۲۰ نفر از دانشجویان سال قبل و ۲۰ نفر نیز دانشجویان جدیدالورود هستند.

وی در پاسخ به این سوال که ایجاد مجتمع آموزش عالی سلامت چه تأثیراتی در ارتقاء شهرستان خواهد داشت، بیان کرد: شهرستان بجستان دارای فرهنگی غنی است و قطعا با افزایش رشته‌ها، تعداد دانشجویان ورودی به شهرستان نیز بیشتر شده و علاوه بر ارتقاء سطح علمی شهرستان، رفت‌ و آمد دانشجویان از سایر نقاط کشور به شهرستان بجستان، نقش بسزایی در انتقال فرهنگ غنی شهرستان به سایر نقاط کشور خواهد داشت همچنین این امر در انتقال فرهنگ سایر شهرها به بجستان نیز موثر خواهد بود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان بجستان یادآور شد: ایجاد مجتمع آموزش عالی سلامت در همه ابعاد سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و علمی دارای دورنمای خوبی است و امیدواریم ارتقاء این مجتمع عامل رشد و پویایی شهرستان بجستان باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها دانشجو بجستان مجتمع آموزش عالی سلامت شهرستان بجستان انتقال فرهنگ رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۲۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام عین اللهی عصر امروز در بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: یکی از توفیقات بزرگ ما در ساختار نظام سلامت و آموزش علوم پزشکی در جمهوری اسلامی ایران و تاکید بر تعامل برای دستیابی به یکپارچگی، ادغام نظام ارائه خدمات سلامت و نظام آموزش علوم پزشکی بود، نظام سلامت در جمهوری اسلامی ایران یکی از دستاورد های عظیم انقلاب اسلامی است که با ادغام با نظام آموزش و پژوهش در علوم پزشکی یک الگوی منحصر به فردی را در راستای پاسخگویی به نیاز های جامعه و مردم میهن عزیز اسلامی مان ارائه کرده است.

وی افزود: اهداف اصلی نظام آموزش علوم پزشکی ادغام یافته در نظام سلامت افزایش ظرفیت تربیت دانشجو، افزایش تعداد دانشکده ها، افزایش تعداد اعضای هیات علمی، افزایش تعداد تخت های آموزشی، افزایش تماس دانشجو با جامعه، افزایش حضور دانشجو در محیط ارائه خدمات و طرح مسائل سلامت در آموزش است.

عین اللهی افزود: راهبردهای اصلی نظام آموزش علوم پزشکی مبتنی بر نیازهای جامعه و مسائل جامعه و صلاحیت جامعه است.

وزیر بهداشت افزود:هماهنگی های وزارت بهداشت با بنیاد نخبگان در خصوص جذب نخبگان بدون فراخوان در دانشگاه علوم پزشکی کشور با هدف ایجاد انگیزش و ماندگاری نخبگان برای آموزش علوم پزشکی کشور حرکتی با خروجی مفید بود.

وی افزود: افزایش ۸۰۰درصدی حق الزحمه دستیاران تخصصی و فوق تخصصی در دولت مردمی یکی از کارهایی بود که وزارت بهداشت برای افزایش انگیزه و امید آفرینی انجام داد.

عین اللهی تدوین آیین نامه تسهیل و افزایش مدت زمان مرخصی زایمان و ایجاد تسهیلات جهت مادران باردار در دوران دستیاری را نیز برخی دیگر از اقدامات وزارت بهداشت در راستای افزایش امید و انگیزه به دستیاران عنوان کرد.

در پایان این مراسم گروه های برتر جشنواره شهید مطهری و اساتید برتر دانشگاه های علوم پزشکی تقدیر شد.

کد خبر 6094628

دیگر خبرها

  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد