Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@08:31:35 GMT

چرا پیک پنجم کرونا در کرمانشاه طولانی شد؟

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۵۲۸۴۰

چرا پیک پنجم کرونا در کرمانشاه طولانی شد؟

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، براساس آخرین رنگ‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، شهرستان‌های پاوه، جوانرود و سرپل‌ذهاب فعلا در وضعیت قرمز و شهرستان‌های کرمانشاه،گیلانغرب، هرسین، سنقرو کلیایی، کنگاور، صحنه، اسلام‌آباد غرب و روانسر همچنان نارنجی و شهرستان‌های قصرشیرین، ثلاث باباجانی و دالاهو هم نارنجی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، شهرستان کرمانشاه پس از ۷۷ روز از وضعیت قرمز خارج شد و به رنگ نارنجی رسید این در حالی است که فعلا سه شهرستان استان در وضعیت قرمز هستند، در این راستا خبرنگار فارس علت طولانی شدن پیک پنجم در استان را از سیاوش وزیری، رئیس بیمارستان گلستان کرمانشاه (مختص بیماران کرونایی) جویا شد.

وزیری در ابتدا در خصوص آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان، اظهار داشت: بعد از گذشت حدود ۸۰ روز سخت و طاقت‌فرسا از موج پنجم به تدریج شاهد ورود به قوس نزولی پیک هستیم و تعداد مراجعات به بیمارستان‌های معین در حال کاهش است.

وی ادامه داد: این وضعیت به عنوان عبور از خطر به طول کامل نیست و میزان این خطر بستگی به رفتار ما در پذیرش واکسن کرونا دارد.

رئیس بیمارستان گلستان کرمانشاه(مختص بیماران کرونایی) در خصوص علت طولانی شدن پیک پنجم در استان، گفت: موج پنجم نسبت به سایر استان‌های جنوبی در کرمانشاه دیر شروع شد، بنابراین خاتمه آن هم دیر خواهد بود.

وی تصریح کرد: از سویی دیگر در این موج گسترش برنامه واکسیناسیون را داشتیم و کسانی که آلوده به ویروس کرونا بودند با تزریق واکسن با تشدید واکنش‌های التهابی روبه‌رو شدند و آلودگی پنهان تبدیل به یک بیماری فعال از سطح خفیف، متوسط و شدید شد و همین یکی دیگر از دلایل طولانی شدن مدت این پیک سنگین شد.

وی اشاره‌ای به پیک ششم داشت و افزود: به لحاظ علمی احتمال ایجاد موج ششم با سویه‌های دیگر ویروس کرونا وجود دارد، بنابراین ورود سویه‌های دیگر به داخل کشور و ایجاد جهش دور از انتظار نیست، ولی با واکسیناسیون به شکل فراگیر اگر نیمه‌های آبان به سقف خود برسد طبیعتا در کنترل موج ششم بسیار موثر خواهد بود، بنابراین برای جلوگیری از ورود به پیک پنجم واکسیناسیون کامل و ایمن شدن ضرورت دارد.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه بیمارستان وزارت بهداشت بیماران فارس فارس کرمانشاه طولانی شد پیک پنجم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۲۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه گفت: پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب «تم تم» در شهرستان جوانرود با پیشرفت ۹۵ درصدی در حال تکمیل است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، رضا داودی امروز _ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این پروژه با اعتبار اولیه ۱۰ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان در حال اجرا است.

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی قابل توجه این پروژه، افزود: تاکنون کارهای خوبی در پروژه از جمله اجرای ۱۲ کیلومتر لوله گذاری با لوله ۳۱۵ پلی اتیلن، متصل نمودن خط برق، تجهیز چاه و ساخت ۲۲ باب حوضچه تا مخزن صادق آباد، انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: با بهره‌برداری از این پروژه از تنش آبی شهر جوانرود کاسته و چندین روستای شهرستان روانسر هم از نعمت آب آشامیدنی سالم و پایدار بهره‌مند خواهند شد.

داودی اضافه کرد: عملیات اجرایی این پروژه از نیمه دوم سال گذشته توسط شرکت آبفا استان کرمانشاه آغاز و علی رقم وجود بارش‌ها به ویژه در ابتدای سال جاری پروژه به مراحل پایانی خود رسیده است.

وی در خصوص اقدامات انجام شده توسط شرکت آبفا در سال گذشته در این شهرستان تصریح کرد: ۳۸۸ فقره انشعاب آب شهری، ۳۶۰ فقره انشعاب آب روستایی و ۴۹۹ فقره انشعاب فاضلاب شهری واگذار شده و همچنین ۳۱۴ فقره کنتور خراب مشترکین در شهر و روستاهای جوانرود نیز تعویض شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه ادامه داد: در سال گذشته هزار و ۷۰۵ متر شبکه فاضلاب و ۳۵ هزار و ۱۲۵ متر لوله‌گذاری در سطح شهر جوانرود و روستاهای تابعه اجرا شده است.

داودی تاکید کرد: برای اجرای شبکه فاضلاب از لوله‌های پلی اتیلن در سایزهای ۲۰۰ و ۲۵۰ میلی‌متر استفاده شده که برای متصل کردن لوله‌ها به یکدیگر در جهت هدایت مسیر فاضلاب، ۲۹ باب منهول سایز ۱۰۰۰ میلی‌متری نیز ساخته شده است.

وی اضافه کرد: در راستای تأمین و حفظ بهداشت آب شرب شهری و روستایی در جوانرود، سال گذشته ۲۶ هزار و ۲۷۲ مورد کلرسنجی از منابع، مخازن و شبکه توزیع آب انجام و هزار و ۳۹۴ مورد آزمایشات میکروبیولوژی و ۳۶۱ مورد استانداردسازی انشعابات آب و فاضلاب هم انجام شده است.

داودی تصریح کرد: رفع حوادث و اتفاقات شبکه‌های آب و فاضلاب به تعداد هزار و ۹۲۶ مورد در سطح شهر جوانرود و شروینه، هزار و ۱۱۷ مورد رفع حوادث آب در سطح روستاهای تحت پوشش، شست و شو و لایروبی شبکه‌های مدرن و سنتی فاضلاب به طول ۵۵ کیلومتر و ۴۶۱ مورد احداث، لایروبی، هم سطح سازی و تعویض دریچه‌های منهول فاضلاب از دیگر اقدامات انجام شده توسط شرکت آب و فاضلاب در سال گذشته در شهرستان جوانرود بوده است.

وی با اشاره به شست‌وشو و گندزدایی ۳۳ باب مخزن و شست‌وشوی ۷۲ کیلومتر از شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال آب در سطح شهرهای جوانرود، شروینه و روستاهای تحت پوشش، تاکید کرد: با توجه به ضرورت شستشوی سالانه مخازن ذخیره آب شرب و شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال با هدف ارتقای کیفیت آب شرب، در زمان بندی‌های مشخص اقدامات لازم انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه گفت: برای جلوگیری از هدررفت آب، ۸۷ هزار و ۹۳۰ متر از خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع، ۴۲۹۰ فقره انشعاب نشت‌یابی انجام و ۷۰ مورد تعمیرات دوره‌ای و اضطراری در ایستگاه‌های پمپاژ و منابع تأمین آب در سطح شهرستان انجام شده است.

داودی عنوان کرد: طول خطوط انتقال آب در این شهرستان ۴۰ کیلومتر، طول شبکه توزیع آب در سطح شهرستان (جوانرود، شروینه و روستاهای تحت پوشش) ۲۸۸ کیلومتر، طول خطوط انتقال فاضلاب ۳/۸ کیلومتر و طول شبکه جمع آوری فاضلاب ۹۶ کیلومتر است.

تعداد کل مشترکان آب در شهر و روستاهای جوانرود ۲۴ هزار و ۶۷ مشترک و تعداد مشترکان فاضلاب ۲۰ هزار و ۲۱۱ مشترک است، به نحوی که ۱۰۰ درصد جمعیت شهر جوانرود تحت پوشش شبکه آب شرب و بیش از ۹۴ درصد نیز تحت پوشش شبکه فاضلاب هستند.

کد خبر 750734

دیگر خبرها

  • ۱۰هزار عامل اجرایی برای برگزاری انتخابات دور دوم مجلس در کرمانشاه
  • رانندگان با سامانه ۱۴۱ از آخرین وضعیت جاده‌ها مطلع شوند
  • جزئیات برگزاری مراسم سالروز عملیات «بازی دراز» اعلام شد
  • موانع آبگیری سد قشلاق صحنه
  • ابداع باتری برپایه آب با چگالی انرژی بالا و چرخه عمر طولانی
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • انتظار طولانی برای یک سفر واجب + ویدئو
  • کرمانشاه آماده برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی است
  • طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود + عکس
  • مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه