Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ اظهار کرد: تمام تلاش ما جلب و ارتقای رضایت مردم گرانقدر و هوشمند سازی پلیس برای حل سریع‌تر مشکلات مردم است.

وی افزود: امروز با مجاهدت و ایثار شبانه روزی همکارانم در حوزه‌های مختلف پلیس پایتخت، امنیت پایدار، با ثبات و مطلوبی را در پایتخت شاهد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار رحیمی با اشاره به اینکه برابر شاخص‌ها و مولفه‌های موجود، امنیت پایتخت خوب و مطلوب است، بیان کرد: هر ۳ ثانیه یک تماس و هر ۶ثانیه یک عملیات فوریت پلیس توسط ۱۱۰ انجام می‌شود.

وی افزود: روزانه بیش از ۱۰ هزار اقدام عملیاتی توسط یگان‌های ۱۱۰ انجام می‌شود که تلاش کرده ایم  تا زمان حضور در صحنه را تا حد امکان کاهش دهیم.

رئیس پلیس پایتخت با اشاره به افزایش رضایت مندی مردم از یگان ۱۱۰، گفت: در نظرسنجی‌ها و بررسی‌های صورت گرفته، مشخص شد که بیش از ۹۲ درصد کسانی که با این سامانه تماس گرفته اند از عملکرد آن رضایت داشته اند.

سردار رحیمی با اشاره به اینکه در ۶ ماهه نخست سال جاری ۷۲ درصد جرایم در پایتخت را کشف کرده ایم، تصریح کرد: با نگاه کشف جرم و دستگیری مجرمان، اقدامات شاخص و ارزنده‌ای داشته ایم؛ چرا که معتقدیم براساس این دو محور، بهتر می‌توان به نتایج مطلوب رسید.

وی افزود: ۲۰ درصد سرقت‌های کشور در تهران کشف می‌شود و در ۶ ماهه اول سال جاری با اقدامات آفندی موفق شده ایم که سهم وقوع سرقت را در پایتخت کاهش دهیم.

رئیس پلیس پایتخت با اشاره به اینکه برخورد با جرائم جنایی و خشن جزو اولویت‌های پلیس پایتخت است، بیان کرد: از کوچکترین جرائم خشن هم نمی‌گذریم؛ از این رو با تلاش‌های صورت گرفته در حوزه جرائم خشن و مهمه، ۱۰ درصد این جرائم در ۶ ماهه سال جاری کشف شده است.

وی با اشاره به اینکه در جرائم جنایی ۵ درصد کاهش داشته ایم، گفت: برخورد با حاملان سلاح سرد و گرم از اولویت‌های دیگر ماست که در ۶ ماهه سال جاری، ۳۵۳ قبضه سلاح جنگی و شکاری کشف شده است.

سردار رحیمی ادامه داد: به اراذل و اوباش و مزاحمین نوامیس هشدار جدی می‌دهم که منتظر برخورد قاطع پلیس و دستگاه قضا باشند.

وی با اشاره به اجرای طرح برخورد با محکومان فراری در ۶ ماهه اول امسال، گفت: در این مدت یک هزار و ۲۳ نفر محکوم فراری دستگیر شدند و این طرح با جدیت ادامه خواهد داشت.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به رسیدگی به پرونده‌های مهم فساد اقتصادی، اظهار کرد: امروز پلیس با قاطعیت با مخلان و اخلال گران نظم و امنیت اقتصادی، اجتماعی و... برخورد خواهد کرد و اجازه نمی‌دهد امنیت روانی مردم را مختل کنند.

وی با اشاره به اینکه پلیس در فضای سایبری با قاطعیت، اقتدار و با تسلط و اشراف کامل حضور دارد، تصریح کرد: به ۸ هزار و ۵۷۳ پرونده در ۶ ماهه سال جاری رسیدگی شد که ۱۰۰ درصد جرائم این حوزه کشف شده است.

سردار رحیمی با اشاره به اینکه با شیوع ویروس منحوس کرونا پلیس پایتخت همراه و همگام با حافظان سلامت در این حوزه نقش آفرینی می‌کرد، گفت: در این مدت نه تنها از ماموریت‌های ما کاسته نشده است، بلکه در بسیار اوقات با آماده باش ۱۰۰ درصدی اجرای ماموریت می‌کردیم.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و میان دوره‌ای مجلس، شورای شهر و خبرگان رهبری به صورت همزمان در پایتخت، گفت: در انتخابات، پلیس پایتخت، امنیت ۴ هزار و ۶۰۰ شعبه را به خوبی تامین کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هفته ناجا پلیس سردار رحیمی پلیس پایتخت ۶ ماهه سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۳۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسداد ۱۲۸ تارنمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از انسداد ۱۲۸ تار نمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی خبرداد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین رحیمی با اشاره به اقدامات شناسایی و کنترلی در فضای مجازی در راستای مبارزه با قاچاق وجرائم اقتصادی عنوان داشت: بیش از ۲۵۶۰ نفر ساعت پایش، کنترل و رصد در فضای مجازی پیرامون پی جویی جرائم اقتصادی، کالای قاچاق و جرائم گمرکی توسط کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی در اسفند ماه سال گذشته انجام شد.

وی عنوان داشت: در اسفندماه سال گذشته با تلاش کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال ۳۰۶ تارنمای فعال در بستر اینترنت که در زمینه جرائم اقتصادی، قاچاق کالا و جرائم مربوط به حوزه گمرک فعالیت داشتند شناسایی و مسدود شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به شناسایی و رصد ۲۲۸ تارنما و صفحه فعال در بستر اینترنت که اقدام به تبلیغ و فروش کالای دخانی، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، الکترونیکی و ماهواره ای، قطعات و لوازم یدکی، مواد شیمیایی و پتروشیمی، پوشاک و البسه قاچاق می‌کردند، گفت: در اسفند ماه سال گذشته ۷۸ تارنماو صفحه فعال در بستر اینترنت که در حوزه جرائم اقتصادی از جمله اخلال در بازار ارز، قمار و پولشویی، دارو‌های غیر مجاز فعالیت داشتند شناسایی و از فعالیت آن‌ها جلوگیری شد.

سردار رحیمی با اشاره به انسداد ۱۲۸ تار نما و صفحه متخلف در فضای مجازی که در حوزه جرائم اقتصادی، قاچاق کالا و جرائم گمرکی فعالیت داشتند، گفت: به منظور پیشگیری از وقوع برخی تخلفات و جرایم محتمل در حوزه فضای سایبری ۶ نفر از مدیران صرافی‌های که دارای تراکنش مالی بالایی در حوزه رمز ارز بودند با هدف ساماندهی وضعیت رمز ارز احضار و موارد لازم با آن‌ها مطرح شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره اینکه فضای سایبری توسط معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا رصد می‌شود، عنوان داشت: به منظور مقابله با اخلال گران اقتصادی در فضای سایبری ۲۴ پرونده قضایی برای گردانندگان صفحات متخلف در فضای مجازی تشکیل و ۲۷ نفر از مجرمین فعال (پیرامون قاچاق و جرائم اقتصادی) دستگیرشدند.

دیگر خبرها

  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • انسداد ۱۲۸ تارنمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی
  • گروگانگیری ۳۰ روزه برای اخاذی ۱۰ میلیاردی | راز ناپدید شدن یک ماهه جوان گمشده فاش شد
  • پرداخت وام ودیعه مسکن به دانشجویان متاهل در شش ماهه نخست امسال
  • متهم جرائم اقتصادی در کرمانشاه دستگیر شد
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​
  • ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود
  • مردم از جرائم و قانون‌شکنی‌ها فیلمبرداری کنند
  • واکنش پلیس آگاهی به فیلمبرداری مردم از صحنه جرائم