Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر امور بیابان سازمان جنگل‌ها گفت: تعریف پروژه‌های اجرایی مشترک با چین در زمینه رویکردهای نوین مقابله با بیابان‌زایی از جمله سیاست‌های راهبردی ما در سال جاری است.

به گزارش ایسنا نخستین نشست مشترک دفتر امور بیابان سازمان جنگل‌ها، مراتع و ابخیزداری کشور و موسسه جغرافیا و اکولوژیاستان زین جیانگ چین با هدف به اشتراک گذاری دانش و تجارب حاصل از اقدامات و توسعه همکاری در زمینه مقابله با بیابان زایی و فرسایش بادی به‌صورت مجازی در سالن جلسات معاونت آبخیزداری امور مراتع و بیابان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست وحید جعفریان - مدیرکل دفتر امور بیابان سازمان جنگل‌ها - هدف از برگزاری این نشست را به اشتراک گذاشتن دانش، تجارب و درس آموخته‌ها در زمینه مدیریت مناطق بیابانی عنوان کرد و گفت: گستره اکوسیستم‌های بیابانی در ایران و چین سبب ایجاد چالش‌هایی مشترک نظیر طوفان‌های گرد و غبار، خشکسالی و تخریب سرزمین شده است که برای برون‌رفت از چالش‌های موجود نیازمند ظرفیت‌سازی، آموزش و انتقال تجارب به عنوان برنامه‌های راهبردی دفتر امور بیابان هستیم.

وی همچنین بر ضرورت توجه به رویکردها، الگوهای اقتصادی مدیریت پایدار سرزمین و قوانین و ضوابط مربوطه در فرایند مقابله با بیابان زایی تاکید و خاطرنشان کرد: پیگیری سند راهبردی مشترک ایران و چین و تعریف پروژه‌های اجرایی مشترک در زمینه رویکردهای نوین مقابله با بیابان زایی، استفاده از ظرفیت‌های اقتصای سازگار با محیط زیست نظیر توسعه گردشگری طبیعت، استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر و توسعه گیاهان دارویی از طریق برگزاری نشست‌های علمی، آموزش مستمر و بازدیدهای میدانی کارشناسان از جمله سیاست‌های راهبردی دفتر امور بیابان در برنامه‌های اجرایی ۱۴۰۰ است.

در این نشست علمی چند تن از کارشناسان دست اندرکار چین به ارائه گزارش دستاوردها و نتایج پروژه‌های اجرایی در زمینه بیابان‌زایی در استان «زین جیانگ» پرداختند.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی سازمان جنگل‌ها، در این نشست وبیناری حسین بدری پور - معاون امور بین الملل دفتر روابط عمومی سازمان جنگل‌ها - روسا و کارشناسان بخش بیابان ادارات کل منابع طبیعی استان های بیابانی کشور و نمایندگان موسسه تحقیقات جغرافیا و اکولوژی استان زین جیانگ چین حضور داشتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان جنگل ها بيابان زدايي مقابله با بیابان زایی دفتر امور بیابان سازمان جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۳۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، به منظور تحقق شعار سال و حمایت از بخش خصوصی با هدف جهش تولید با مشارکت مردم و در راستای دستور ریاست سازمان بازرسی کل کشور، سرپرست دفتر بازرسی امور ویژه این سازمان طی نشستی با تولیدکنندگان و واردکنندگان شیرخشک، مشکلات موجود را مورد بررسی قرار داد.

سرپرست دفتر بازرسی امور ویژه سازمان بازرسی در این نشست سه ساعته هدف از تشکیل این نشست را استماع مسائل و مشکلات تولیدکنندگان و واردکنندگان شیرخشک عنوان کرد و گفت: رئیس سازمان بازرسی کل کشور بر استماع نظرات و پیشنهادات بخش خصوصی تاکید دارند و معتقد هستند برای تحقق منویات مقام معظم رهبری و اجرای دستورات ریاست دستگاه قضایی به نحو مستقیم و بدون مانع باید نقطه نظرات بخش خصوصی را استماع کرده و به انتقادات و پیشنهادات آنان توجه کرد.

وی با اشاره به کیفیت شیرخشک‌های تولیدی در کشور گفت: به لطف خداوند با توان و تجربه‌ای که در سال‌های گذشته حاصل شده، شیرخشک تولید داخل از بهترین و با کیفیت‌ترین محصولات تولید داخل است و اعتبار بسیار خوبی چه در داخل و چه در خارج کشور دارد.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور افزود: بنابر آمارها و گزارشات متعدد، تولیدکنندگان ما نه تنها توان تامین شیرخشک مورد نیاز بازار را دارند بلکه ظرفیت صادرات این محصول نیز برای آنان وجود دارد.

وی با بیان اینکه در این جلسات به دنبال شناسایی و احصا دلایل کمبود شیرخشک هستیم، اظهار کرد: باید کل زنجیره تولید و یا واردات تا زمان رسیدن محصول به دست مصرف کننده بررسی و موانع سرعت بخشی و نظم دهی به این فرآیند اصلاح شود.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: باید دولت و دستگاه‌های متولی همچون سازمان غذا و دارو تدبیر داشته باشند که نیازهای ارزی تولیدکنندگان این محصول استراتژیک به میزان کافی و در زمان مناسب تامین شود.

وی ادامه داد: بنابر اظهارات شما تولیدکنندگان و حتی وارد کنندگان، عمده مشکل و مانع اصلی شما در تامین نیاز کشور بحث تخصیص ارز آن هم در زمان مناسب و به اندازه کافی است. اگر مسئولان مدیریت کرده و به تخصیص ارز به صورت منظم و مستمر و با اولویت قرار دادن این موضوع استراتژیک اقدام کنند دیگر شاهد کمبود شیرخشک در داروخانه‌های کشور نخواهیم بود.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور در پایان گفت: در راستای برطرف کردن موانع جهش تولید و برطرف کردن مشکلات این حوزه در آینده ضمن استماع مسائل و نظرات مسئولان و مدیران دستگاه‌های متولی، به صورت میدانی هم از داروخانه‌ها و کارخانجات تولیدی بازدید خواهیم داشت تا به صورت ملموس در جریان وضعیت بازار و نیاز جامعه قرار گیریم.

در ابتدای این نشست مدیران کارخانه‌جات تولیدی و نیز واردکنندگان شیر خشک به بیان مسائل، نقطه نظرات و مشکلات خود پرداخته و بر تخصیص ارز به صورت منظم و به میزان اندازه مناسب تاکید داشتند.

در این نشست موضوعاتی همچون ظرفیت واقعی و اسمی تولیدکنندگان، میزان ارزبری، زمان و مدت تخصیص ارز، نحوه واردات شیرخشک، نحوه واردات مواد اولیه، علل کمبود شیرخشک در سال گذشته، مدت زمان تزریق شیرخشک از تولید تا عرضه به بازار و مطالبات و تعهدات ارزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6093875

دیگر خبرها

  • حجم تجارت ایران و امارت به ۳۰ میلیارد دلار می رسد
  • کمیسیون اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار شد/ پیش‌بینی افزایش تجارت به ۳۰ میلیارد دلار
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • پیش‌بینی افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار افزایش می یابد
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • برگزاری نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی
  • آغاز به کار نشست مقدماتی پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری‌های اسلامی در گامبیا
  • نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا