Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@10:56:11 GMT

لارگانی: بحران آب در اصفهان آتش زیر خاکستر است

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۵۴۶۴۷

لارگانی: بحران آب در اصفهان آتش زیر خاکستر است

رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان با بیان اینکه اصفهان با بحرانی بزرگ آب که همچون آتشی زیر خاکستر بوده، مواجه است، گفت: اگر به داد و فریاد استان نرسیم، زمانی بیدار می‌شویم که کار از کار گذشته است.

حجت الاسلام و المسلمین سید ناصر موسوی لارگانی امروز _دوشنبه ۱۹ مهرماه_ در آئین تکریم و معارفه استاندار اصفهان اظهار کرد: هماهنگی کامل استاندار و مجموعه مدیریت جدید استان با علما و حوزه علمیه به خصوص با نماینده ولی فقیه در اصفهان ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: استان اصفهان از قدیم استانی عالم‌پرور بوده و اکنون نیز علمای بزرگی را در خود و حوزه علمیه قم دارد. لازم است هماهنگی مدیران حوزه علمیه و نماینده ولی فقیه استمرار داشته و پر رنگ تر شود.

رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان ادامه داد: به جای اینکه از ویژگی‌های مثبت استاندار جدید اصفهان که بسیار زیاد است، یاد کنم، علاقه دارم بگویم که باید کار جهادی و تلاش عاقلانه وی باعث شود پس از پایان خدمت، وقتی نمایندگان ولی فقیه و مجلس پشت تریبون حاضر می‌شوند، از خدمات ارزشمندش دفاع و تقدیر کرده و از وی به عنوان کسی که به دنبال احیای زاینده‌رود بوده، یاد کنند.

موسوی لارگانی اضافه کرد: بسیار خوشحال می‌شوم که در آن زمان از مرتضوی به عنوان اینکه درصدد مبارزه با فساد اداری بوده و آن را کاهش داده، یاد کنیم. استاندار باید برای تولیدکنندگان و صنعتگران ارزش قائل باشد و به مردم احترام خاص بگذارد. نباید در ظاهر شعار مردمی بودن بدهیم بلکه باید در عمل مردمی باشیم.

وی با بیان اینکه شعار احترام به مردم باید عملی شود، گفت: از استاندار جدید اصفهان به عنوان رئیس شورای امنیت استان درخواست می‌کنم معضل اصفهان که مسئله آب و زاینده‌رود است را به طور جدی دنبال کند؛ چرا که گرچه استان اصفهان بیشترین آمار بیکاری را در کشور دارد، اما اگر آب داشته باشد قطعاً بیکاری نخواهد داشت. آنقدر توانمندی در استان اصفهان وجود دارد که می‌تواند چند استان کشور را نیز اداره کرده و ۱۰ برابر نفت برای کشور درآمد داشته باشد.

رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان با بیان اینکه اصفهان با بحرانی بزرگ آب که همچون آتشی زیر خاکستر بوده، مواجه است، گفت: اگر به داد و فریاد استان نرسیم، زمانی بیدار می‌شویم که کار از کار گذشته است.

موسوی لارگانی اضافه کرد: مجلس فعلی حمایت بی سابقه‌ای از دولت ابراهیم رئیسی کرده است و از پتانسیل ارزشمند اصفهان باید بهره ببریم. در مجمع نمایندگان استان با ۱۳ وزیر جلسات مختلف داشته‌ایم. این استان تنها کلان‌شهر اصفهان نیست و باید محرومیت استان را فریاد بزنید.

وی با بیان اینکه فرونشست زمین در حال تخریب میراث گران‌بهای اصفهان است گفت: نفت تمام شدنی است، اما این آثار که متعلق به گذشتگان و آیندگان بوده، در اثر سهل انگاری و سوءمدیریت در حال نابودی است. انتظار می‌رود هیئت دولت به عنوان مدافع منافع کشور، مشکلات اصفهان را به طور جد پیگیری کند.

رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان خطاب به استاندار گفت: روحیه جوانی خود را قدر بدانید و از شجاعت و جسارت بهره ببرید و با تمام قدرت برای زاینده‌رود تلاش کنید. بدانید که اگر نتوانیم برای مردم کاری کنیم، پست‌ها و سمت‌ها هیچ ارزشی ندارد؛ اگر استاندار اصفهان می‌شوید به واسطه پنج میلیون نفری است که در این استان زندگی می‌کنند.

موسوی لارگانی تاکید کرد: در تمام عرصه‌ها، مدیران جسور و کاردان که توجهی به نگاه‌های حزبی ندارند، موفق هستند. باید مدیران انقلابی و جهادی را انتخاب کنیم؛ زیرا این رمز موفقیت است. مدیرانی انتخاب کنید که هدف آنها حفظ صندلی و جایگاه نباشد و با آمار دروغ ارتقا نگیرند؛ متأسفانه بسیاری از مدیران آمار دروغ اعلام می‌کنند. مجمع نمایندگان استان اصفهان آمادگی کامل خود را برای همراهی با استاندار برای برون رفت از مشکلات اعلام می‌کند.

وی افزود: اخیراً مطرح شده که نمایندگان این دوره فعالیت کمی داشتند، در حالی که تمام قد برای حل مشکلات استان تلاش کرده است نمایندگان فرصت ارزشمندی هستند که باید از آن در استان استفاده شود.

رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان تصریح کرد: باید محرومیت اصفهان را فریاد بزنیم؛ در کلان شهر اصفهان محله‌هایی وجود دارد که هیچ کجای کشور وجود ندارد؛ متأسفانه مارک برخورداری بر پیشانی اصفهان زده شده است.

موسوی لارگانی ادامه داد: در مجلس هشتم همراه با سه نماینده دیگر به سازمان برنامه و بودجه مراجعه کردیم. در آن زمان قرار بود بر اساس ماده ۱۸۰ برنامه چهارم توسعه، هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان تقسیم شود، اما متأسفانه تنها ۱۳ میلیارد تومان برای اصفهان در نظر گرفتند که وقتی گلایه کردیم پاسخ دادند شاخص تقسیم اعتبارات، آب و راه روستایی است.

وی افزود: آن زمان آمار داده شده بود که ۱۰۰ درصد آب شرب روستاهای اصفهان بهداشتی است در حالی که پروژه آبرسانی ۱۵ روستای پیر بکران و ۱۹ روستای بخش مرکزی، قطعی و اجرایی نشده بود؛ همچنین اعلام شده بود که ۹۷ درصد راه‌های روستایی اصفهان آسفالت بوده که اشتباه اعلام شده بود.

کد خبر 528124

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تكريم و معارفه بحران کم آبی خشکی زاینده رود سیدناصر موسوی لارگانی رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان بي آبي کشور شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان موسوی لارگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۴۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت بوده و تجارت علاوه بر مبادله کالا و سرمایه، تبادلات فرهنگی را نیز به دنبال دارد بنابراین می‌تواند عاملی برای توسعه گفت‌وگو و بستری برای صلح و ثبات باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیر کشانی ضمن خوشامدگویی به مهمانان، رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی کشورهای آسیایی، اعضای هیئت‌رئیسه اتاق ایران، رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی ایران، مسئولین کشوری و استانی که مهمان اصفهان هستند، اظهار کرد: پیش‌نیاز رشد و پیشرفت در تمام عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی، علمی و اقتصادی در هر جامعه‌ای صلح و آرامشی است که از راه گفت‌وگو بین جوامع و فرهنگ‌های مختلف محقق می‌شود.

وی اصفهان را «شهر صلح خاورمیانه» نامید و با بیان اینکه اصفهان از دیرباز محل هم‌زیستی مسالمت‌آمیز بین ادیان بوده است، افزود: قرن‌هاست مسلمانان، مسیحیان، یهودیان و زرتشتیان در کنار یکدیگر در اصفهان زندگی کرده و تاریخ هیچ منازعه‌ای بین ادیان را در این شهر ثبت نکرده است.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه کشورهای عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ۵۶ درصد جمعیت و ۳۵ درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) جهان را در اختیار دارند، تصریح کرد: این آمار و ظرفیت نشان می‌دهد که با همکاری اتاق‌های بازرگانی و همراهی دولت‌ها می‌توان امیدوار بود ملت‌های آسیایی با هم‌افزایی به توسعه همه‌جانبه دست یابند.

کشانی ادامه داد: گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت بوده و تجارت علاوه بر مبادله کالا و سرمایه، تبادلات فرهنگی را نیز به دنبال دارد بنابراین می‌تواند عاملی برای توسعه گفت‌وگو و بستری برای صلح و ثبات باشد.

وی خاطرنشان کرد: دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا با شعار «آسیایی توانمندتر و منسجم‌تر از طریق فناوری‌های نوین» امروز (۲۹ آوریل ۲۰۲۴) به‌منظور گفت‌وگو بین اتاق‌های بازرگانی کار خود را آغاز می‌کند.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به برگزاری نشست رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی و نشست ارتقای سرمایه‌گذاری در آسیا در روز اول این اجلاس، تصریح کرد: در روز دوم نیز چهار میزگرد پیرامون «فناوری نو»، «گردشگری»، «امنیت غذایی و کشاورزی» و «توسعه پایدار» برگزار می‌شود که از مهمانان اجلاس برای حضور در این میزگردها و ارائه نظرات خود برای توسعه آسیا دعوت می‌کنم.

کشانی با بیان اینکه در اختتامیه نیز بیانیه و گزارش کار این اجلاس به‌عنوان سند نهایی منتشر خواهد شد، از مهمانان دعوت کرد از نمایشگاه توانمندی‌های استان اصفهان بازدید کنند. رئیس اتاق بازرگانی اصفهان از تلاش‌های وزارت امور خارجه در برگزاری این اجلاس و حضور مهمانان خارجی تقدیر کرد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 749117

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • آسیای توانمندتر با استفاده از تکنولوژی و اشتراک دانش تحقق می یابد
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود
  • ورود مجمع نمایندگان استان تهران به مشکلات اداره کل انتقال خون
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • بازدید جمعی از نمایندگان تهران از اداره کل انتقال خون استان تهران