Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور گفت: استان اصفهان باید نقطه کلیدی و منشأ بسیاری از تحولات در کشور باشد و بر اساس فکری مهندسی شده، برنامه توسعه استان را پیش ببریم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، احمد وحیدی امروز _دوشنبه ۱۹ مهرماه_ در آئین تکریم و معارفه استاندار اصفهان اظهار کرد: باید اقتصاد کشور را به سمت دانش بنیان پیش ببریم که مفهوم آن افزایش نرخ بهره‌وری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید آمایش سرزمین بر اساس سیاست‌های بالادستی داشته باشیم؛ چرا که تجلی جغرافیایی سیاست‌های بالادستی نظام است.

وی افزود: استان اصفهان باید نقطه کلیدی و منشأ بسیاری از تحولات در کشور باشد و بر اساس فکری مهندسی شده، برنامه توسعه استان را پیش ببریم.

وزیر کشور با بیان اینکه اصفهان نخستین استانی است که دارای پارک علم و فن آوری شده، گفت: باید اندیشمندان و دانشگاهیان بهره‌وری را مورد پژوهش قرار دهند. سه درصد نرخ رشد مربوط به بهره وری بوده و این در حالی است که بهره وری پایینی در آب، انرژی و سایر منابع داریم.

وحیدی با بیان اینکه ظرفیت‌های بزرگی همچون فولاد و دیگر صنایع در اصفهان وجود دارد، گفت: این استان در حوزه‌های مختلف به ویژه کشاورزی، صنعتی، گردشگری و آثار تاریخی، رتبه‌های اول تا سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

وی مسئله آب را بحث عمومی کشور دانست و تصریح کرد: بندرعباس زیر ۲۰ میلیمتر آب باران داشته و سیستان و بلوچستان نیز شرایط مشابهی دارد؛ بنابراین باید از خدا بخواهیم باران رحمت الهی بر ما نازل شود.

وزیر کشور تصریح کرد: باید موضوع انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان به برخی از استان‌های کم‌آب کشور پیگیری شود؛ البته باید با کم آبی سازگاری پیدا کنیم که راه آن اصلاح الگوی مصرف است.

وحیدی خاطرنشان کرد: امیدوارم آقای مرتضوی با ذهن قوی که در اقتصاد صنعتی داشتند و دارند با حمایت علما، روحانیت، نمایندگان مجلس و مسؤولان نقش‌شان را به خوبی ایفا کنند.

خبر تکمیل می شود…

کد خبر 528162

منبع: ایمنا

کلیدواژه: وزیرکشور احمد وحیدی استاندار اصفهان بي آبي کشور بحران کم آبی اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بهره وری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۴۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی قطعی ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز در کشور طی یک سال گذشته

صباغ زاده مدیر کل دفتر نگهداری علائم و تجهیزات و توسعه سازمان حمل و نقل جاده ای وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه  سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در سال ۱۴۰۲، ۷۲۵ نقطه پرتصادف را اصلاح کرد گفت: این نقاط  را مجموعه پلیس راه در استان صورت جلسه کرده و  کمیسیون ایمنی راه های کشور به عنوان نهاد راهبر ایمنی راه‌ها در سال‌های گذشته دستورالعمل‌ هایی را تهیه کرده بودند. دستگاه‌هایی که در شناسایی نقاط حادثه خیز دخیل هستند مصوب و به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای برای  شناسایی و رفع آن ابلاغ کردند.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱،  ۸۸۷ نقطه پرتصادف در سطح کشور شناسایی و اولویت بندی شد و  با پیگیری وزیر راه و شهرسازی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ظرف ۲ سال این ۸۸۷ نقطه را اصلاح کرد.

او بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از  ۸۸۷ نقطه، ۴۱۲ نقطه را اصلاح و بر اساس بررسی‌هایی که انجام شد عملیات اصلاحی انجام گرفت.

صباغ زاده توضیح داد: خارج از ۴۱۲ نقطه ما تعدادی پروژه‌های نیمه تمام از نقاط شناسایی شده قبلی و نقاطی که تحت هر عنوانی بعنوان نقطه پرتصادف تعریف شده است در سال ۱۴۰۲ هم اصلاح کردیم که در مجموع ۷۲۵ نقطه را برطرف کردیم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • شطرنج ماهرانه تهران در فرایند دیپلماتیک جنگ غزه
  • معلمان در کنترل آسیب‌های اجتماعی جامعه نقش کلیدی دارند
  • برگزاری جشن‌های دهه کرامت در ۲۱۰ نقطه از جهان
  • دیدار امیرعبداللهیان با همتای ترک: گفتگو درباره تحولات منطقه، فلسطین و روابط دوجانبه
  • رایزنی وزیران امور خارجه ایران و بنگلادش در مورد آخرین تحولات غزه
  • تلاش می‌کنیم ایستگاه دارک تا قدس در خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • تلاش می‌کنیم بخشی از خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • بهره‌برداری از فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان در اولویت است/بازار «زرین» گذشته را روایت می‌کند
  • شناسایی قطعی ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز در کشور طی یک سال گذشته
  • تحولات اوکراین|قصد بایدن برای حمایت غیرعلنی از کی‌یف