Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ در پی ‌زلزله ۵ ریشتری در ‌اندیکای خوزستان، تیم‌های امدادی و کمکی بنیاد احسان به منطقه اعزام و اقدامات حمایتی از آسیب‌دیدگان آغاز شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری تسنیم خوزستان به مناطق زلزله‌زده‌ اندیکا‌، از نخستین لحظات وقوع زلزله در چند روز گذشته در اندیکای خوزستان تیم‌های امدادی و کمکی بنیاد احسان به منطقه اعزام و اقدامات حمایتی از آسیب‌دیدگان آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل بنیاد احسان که صبح امروز (یکشنبه) با دستور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام به منطقه زلزله‌زده اندیکا سفر کرده، با اعلام این مطلب اظهارداشت: از همان لحظات ابتدایی تیم‌های امدادی ستاد اجرایی فرمان امام به این مناطق اعزام و به یاری مردم شتافتند و محموله‌ای به ارزش یک میلیارد تومان برای توزیع بین زلزله‌زدگان به منطقه ارسال شد.

اعزام تجهیزات سپاه خوزستان به مناطق زلزله‌زده قلعه‌خواجه/ خسارت فراوان به 330 روستای اندیکا/ امدادرسانی آغاز شدآخرین وضعیت مناطق زلزله‌زده استان خوزستان/ صعب‌العبور بودن برخی مناطق آسیب‌دیده امدادرسانی را مشکل کرده است + فیلمتذکرات شفاهی نمایندگان| وزارت کشور روند کمک رسانی به زلزله زدگان اندیکا را تسریع کند

سعید سلیمانی با اشاره به وقوع زمین لرزه 5 ریشتری روز شنبه در خوزستان گفت: در اولین قدم و با توجه به کمبود موادغذایی و آب شرب سالم، 1000 بسته معیشتی شامل موادخوراکی و 3000 آب معدنی به اندیکا ارسال شد.

مدیرعامل بنیاد احسان افزود: باتوجه به برودت هوا و نیاز مردم به وسایل گرمایشی 200 بخاری و وسیله‌ گرمایشی نیز به منطقه ارسال شده و توسط نیروهای جهادی همکار ستاد اجرایی فرمان امام بین مردم آسیب‌دیده در حال توزیع است.

وی خاطرنشان کرد: براساس گزارش‌ها 500 خانه دراین منطقه تخریب کامل شده‌اند ‌لذا برای اسکان مردم ‌تاکنون 50 عدد چادر، 200 تخته پتو و 2000 مترمربع عایق پلاستیکی به منطقه ارسال کردیم و مناطقی راهم برای نگهداری و محافظت از دام‌های روستاییان تدارک خواهیم دید.

گزارش این بازدید و ارسال کمک‌ها به مردم را می‌بینید.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ستاد اجرایی فرمان امام مناطق زلزله زده بنیاد احسان منطقه ارسال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۵۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد




به گزارش خبرگزاری صداوسیما،به نقل از خانه ملت، علی خضریان در تشریح نشست این کمیسیون در خصوص بررسی آخرین وضعیت سامانه ستاد بابیان اینکه استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی یکی از راهکارهای کلیدی مبارزه با فساد است افزود: الکترونیکی کردن فرآیند انجام معاملات از طریق سامانه‌های الکترونیکی در مسیر شفافیت گامی مهم است که نظارت بر خط و سریع را ممکن می‌کند.

این نماینده مجلس گفت: افزایش بهره وری و کاهش کسری بودجه با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از بودجه دولت صرف انجام معاملات می‌شود، بخشی دیگر از مزایای این سامانه است همینطور سیاست‌گذاری، اجرای سیاست‌ها و ارائه خدمات با توجه به اهمیت معاملات دولتی در اقتصاد و نقش و جایگاه آن در پیشرفت کشور، توجه به تصمیم سازی بر مبنای اطلاعات در این حوزه بسیار مهم است.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس تصریح کرد: با ایجاد سامانه ستاد می‌توان بر تمامی مراحل انجام معاملات نظارت کرد. همچنین با استفاده از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی می‌توان ظرفیت‌های نظارتی را افزایش داد.

خضریان با اشاره به اهمیت اصلاح ساختار بودجه مبتنی بر عملکرد و آمایش سرزمین خاطرنشان کرد: یکی از گلوگاه‌های اصلی نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، شفاف‌سازی منابع صرف شده و خروجی‌ها و پیامدها است که روش اصلی تحقق آن، استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت است با توجه به اهمیت این موضوعات کمیسیون اصل نود به عنوان بازوی نظارتی مجلس و اهمیت زیادی برای اجرایی شدن این سامانه داشته است.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس ادامه داد: در آخرین جلسه این کمیسیون نشستی با موضوع پیگیری انجام تکالیف قانونی مندرج در جزء ۳ و ۴ بند ک تبصره ۱۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور برگزار و مقرر شد جهت حل مسائل الکترونیکی شدن مزایدات دوایر اجرای ثبت سازمان ثبت اسناد و املاک، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی به شکلی عمل کند که تا در مهلت ۱۰ روزه مزایدات یک استان به صورت آزمایشی در سامانه ستاد ثبت شود. و مزایدات اراده تصفیه امور ورشکستگی در یک استان از این طریق انجام شود و مشکلات پیمانکار سامانه نیز پیگیری و مرتفع شده و گزارش همه اقدامات به کمیسیون ارسال شود.

دیگر خبرها

  • ۱۰هزار عامل اجرایی برای برگزاری انتخابات دور دوم مجلس در کرمانشاه
  • همه عوامل اجرایی انتخابات باید حافظ رای مردم باشند
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • گزارش تصویری سفر حجت الاسلام هدایی به شهرستان اندیکا
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد بزرگداشت امام خمینی(س): دشمنان امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند/ توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۲۲ نفر از آسیب‌دیدگان سیلاب در کرمانشاه
  • واشنگتن پست: اسرائیل کشاورزی در غزه را نابود کرده است/ سطح ناامنی غذایی در غزه در مرحله بحرانی قرار دارد
  • زلزله خوزستان را لرزاند
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده