Web Analytics Made Easy - Statcounter

افرادی که چای بیشتری می‌نوشند دفعات ادرار بیشتری دارند. این منجر به کمبود پتاسیم، سدیم و سایر مواد معدنی ضروری در بدن ما می‌شود. در نتیجه بدن ما به‌تدریج شروع به از دست دادن مواد مغذی خود می‌کند در نتیجه از قدرت آن نیز کاسته می‌شود.

به گزارش روی خط رسانه های خبرگزاری برنا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان نوشیدن چای به همان اندازه که دلچسب است می‌تواند مضر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوشیدن چای تبدیل به یک عادت شده است؛ تا جایی که برخی اگر چای ننوشند دچار سردرد می‌شوند. برخی هم عادت دارند میان‌وعده‌های خشک یا هر چیز دیگری را به همراه چای میل کنند. برخی دیگر به همراه چای سیگار می‌کشند اما باید بدانید مصرف برخی از چیزها با چای می‌تواند به از دست دادن زندگی ختم شود.

استعمال دخانیات منجر به بیماری‌های بسیاری در بدن ما شود که شاید هرگز فکرش را هم نکنید و این موضوع با زیاده‌روی در مصرف چای نیز می‌تواند صدق کند. نوشیدن چای ممکن است خوشمزه به نظر برسد اما هنگامی که شاهد از دست دادن عزیزان و اطرافیانمان باشیم، می‌تواند بسیار آزاردهنده باشد، به همین دلیل است که فرد نباید بیش از دو بار در روز چای بنوشد. در ادامه به برخی از مضرات چای اشاره شده است.

افرادی که چای بیشتری می‌نوشند دفعات ادرار بیشتری دارند. این منجر به کمبود پتاسیم، سدیم و سایر مواد معدنی ضروری در بدن ما می‌شود. در نتیجه بدن ما به‌تدریج شروع به از دست دادن مواد مغذی خود می‌کند در نتیجه از قدرت آن نیز کاسته می‌شود. بر اساس یافته‌ها آلومینیوم موجود در چای برای پوست بدن سمی است همچنین باعث ایجاد جوش روی صورت می‌شود. نوشیدن چای بیشتر احتمالا باعث بسیاری از بیماری‌های کلیوی می‌شود.

بسیاری از مردم عادت دارند چای را بسیار داغ بنوشند که اگر از عوارض آن آگاه باشند دیگر هرگز این کار را تکرار نمی‌کنند، زیرا به تمام راه‌هایی که دهان ما را به معده متصل می‌کند، آسیب می‌رساند. اگر هر روز چای داغ بیشتری بنوشیم، لوله‌های داخل بدن ما نازک می‌شود. آسیب نیز می‌تواند در طول زمان رخ دهد. اگر لوله میرایی شود، زندگی برای فرد دشوار می‌شود.

شما نیز اغلب افرادی را در ملاء عام دیده‌اید که دوست دارند سیگار بکشند و چای بنوشند. آنها این کار را هوشمندانه انجام می‌دهند اما نمی‌دانند که باعث سرطان جدی می‌شود. این عادت احتمال سرطان را تقریبا ۳۰ درصد افزایش می‌دهد. از آنجا که چای حاوی کافئین است و مهم‌تر از همه، سیگارها نیز حاوی مواد مخدر هستند در بدن به یک ماده سمی تبدیل می‌شوند در نتیجه احتمال ابتلا به سرطان افزایش می‌یابد. بنابراین هرگز نباید سیگارتان را همزمان با نوشیدن چای دود کنید!»

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: چای سرطان دست دادن نوشیدن چای بدن ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۶۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پتروشیمی‌ها پول خوراک را به‌موقع پرداخت کنند

معاون وزیر نفت گفت: از شرکت‌های پتروشیمی و هلدینگ‌ها تقاضا دارم که بر اساس قانون نسبت به جمع‌آوری حساب‌وکتاب‌های خود اقدام کنند و پولی که باید بابت خوراک پرداخت شود را در وقت مقرر و در زمان مناسب پرداخت کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه 16 میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی اظهار داشت: یکی از مشکلات اساسی ما در سال جاری برای جهش تولید تأمین خوراک پایدار صنعت پتروشیمی است و همه ما موظفیم در راستای تحقق شعار سال که مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده، حرکت کنیم؛ در این راستا از شرکت‌های ملی نفت، ملی گاز و ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی می‌خواهم که همه با هم برای تأمین حداکثری خوراک صنعت پتروشیمی کمک  کنیم.

وی افزود: همچنین از شرکت‌های پتروشیمی و هلدینگ‌ها تقاضا دارم که بر اساس قانون نسبت به جمع‌آوری حساب‌وکتاب‌های خود اقدام کنند و پولی که باید بابت خوراک پرداخت شود را در وقت مقرر و در زمان مناسب پرداخت کنند تا مثل روزهای گذشته که در فصل بهار با مشکل محدودسازی خوراک گاز برخی واحدهای پتروشیمی مواجه شدیم، دیگر شاهد این رخدادها نباشیم.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه "در گذشته در بخش سرمایه‌گذاری در بالادستی و جمع‌آوری گازهای همراه کمک‌کاری‌هایی شده بود"، گفت: بابت جبران کم‌کاری‌های گذشته، اقدامات مناسبی آغاز شده و درحال حاضر 4 طرح برای جمع‌آوری گازهای غرب و شرق کارون وجود دارد که شامل NGL3200، NGL3100، طرح بیدبلند خلیج فارس و طرح بهینة سازی تأسیسات مارون است.

وی ادامه داد: حداکثر در 3 سال آینده یک میلیارد و 400 میلیون فوت مکعب مجموعه گازهای غرب و شرق کارون جمع‌آوری می‌شود که این میزان، معادل 40 میلیون مترمکعب گازی است که متان آن به شبکه سراسری تزریق خواهد شد و ++C آن نیز به‌عنوان خوراک پتروشیمی‌ها تخصیص خواهد یافت.

شاهمیرزایی آغاز سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها در بخش بالادستی گاز را اقدام مهم و مبارکی دانست و گفت: از هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی می‌خواهم که در این راه به اندازه توان خود متعهد شوند، و آنچه متعهد می‌شوند را در زمان مناسب سرمایه‌گذاری کنند تا پروژه‌های مربوطه با وقفه مواجه نشود.

وی افزود: در بخش بالادستی نیاز به راهبردهای جدیدی داریم که این اقدام یعنی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی گاز در راستای همین راهبردهای جدید است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی خاطرنشان کرد: البته پتروشیمی‌ها باید توجه داشته باشند که مهمترین راهبرد صنعت پتروشیمی تکمیل زنجیره ارزش است و در کنار سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی، باید پروژه‌های مهم زنجیره ارزش با جدیت پیگیری شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نیکولاس جکسون: امسال موقعیت‌های زیادی را از دست دادم؛ امیدوارم فصل آینده بهتر کار کنم
  • علت تفاوت قیمت زیاد در انواع مختلف قهوه چیست؟
  • وقوع حادثه امنیتی در لندن چند مجروح برجای گذاشت
  • کارمندان مالیات بیشتری دادند یا طلافروشان؟ (فیلم)
  • پتروشیمی‌ها پول خوراک را به‌موقع پرداخت کنند
  • کارمندان مالیات بیشتری دادند یا طلافروشان؟
  • موتور توربو بهتر است یا تنفس طبیعی؟
  • راهکار ساده برای کمک به رژیم‌تان؛ نوشیدن آب داغ چگونه باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • نوشیدن آب داغ باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • تاکید فرماندار ارومیه بر هم‌افزایی با دستگاههای اجرایی برای تحقق شعار سال