Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از نیشابور، مخاطبان در سامانه «فارس من» سوژه‌ای با عنوان «نبود امکانات در شهر جدید بینالود» را ثبت و درخواست پیگیری داشتند.

این سوژه را از رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بینالود پیگیری کردیم.

حمیدرضا یزدانی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در نیشابور، اظهار کرد: دلایل متعددی موجب کمتر توسعه‌یافتگی شهر جدید بینالود شده است؛ متناسب نبودن امکانات روبنایی و زیربنایی و تأسیسات موردنیاز بخش مسکونی شهر به دلیل نبود اعتبارات لازم در اختیار دستگاه‌های خدمات رسان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بینالود افزود: همچنین دستگاه‌های خدمات رسان و ادارات مرتبط مانند آموزش‌وپرورش، آب، برق و گاز، بانک‌ها، ادارات ثبت‌اسناد و ثبت‌احوال در این شهر استقرار ندارند.

وی بیان کرد: در سال‌های اخیر باوجود کمبود اعتبارات با اجرای پروژه‌های متعدد زیربنایی و روبنایی شامل روسازی و آسفالت بخش عمده‌ای از معابر سطح شهر، احداث مرکز درمانی در محل اجرای پروژه‌های مسکن مهر، مدارس، مساجد، کتابخانه، مجموعه‌های ورزشی روباز و سرپوشیده، توسعه شبکه‌های آب، برق و گاز و ارتقای ناوگان حمل‌ونقل عمومی برون‌شهری از مینی‌بوس به اتوبوس بخشی از کمبودهای شهر جبران و موجب افزایش ۷۵ درصدی جمعیت شهر جدید بینالود شده است.

یزدانی ادامه داد:  جمعیت این شهر از ۴ هزار نفر در سال ۱۳۹۴ به حدود ۷ هزار نفر در سال ۱۴۰۰ رسیده است و در حال حاضر ۱۲ واحد آموزشی در مقاطع ابتدایی دوره اول و دوم پسرانه و دخترانه، متوسطه دوره اول دخترانه و پسرانه و هنرستان فنی دخترانه و کار و دانش پسرانه در حال فعالیت هستند که البته آموزش‌وپرورش خراسان رضوی باید برنامه‌ریزی جهت ایجاد مقطع تحصیلی دوره دوم متوسطه در رشته‌های نظری را در این شهر انجام دهد.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بینالود تصریح کرد: یک مرکز بهداشتی درمانی شبانه‌روزی در بخش جنوبی شهر، ۲ خانه بهداشت و یک مرکز درمانی که توسط شرکت عمران شهر جدید بینالود احداث و به بهداشت و درمان تحویل شد به‌صورت پاره‌وقت در بخش شمالی شهر در حال خدمات‌رسانی به شهروندان است.

وی تأکید کرد: کمبود درمانگاه شبانه‌روزی در بخش شمالی شهر، نبود داروخانه شبانه‌روزی و پزشک متخصص شهروندان را دچار مشکلات عدیده‌ای کرده که مستلزم برنامه‌ریزی شبکه بهداشت و درمان خراسان رضوی برای بهبود خدمات‌رسانی در این زمینه است.

یزدانی گفت: در بخش حمل‌و‌نقل برون‌شهری، شرکت عمران شهر جدید بینالود باوجود افزایش سطح کیفی ناوگان حمل‌ونقل برون‌شهری از مینی‌بوس به اتوبوس، با پرداخت یارانه به بخش خصوصی  سرویس‌دهی از شهر جدید بینالود به مشهد و بالعکس را برای رفاه حال شهروندان برنامه‌ریزی کردیم که البته اگر شهرداری مشهد در راستای کمک به معضلات کلان‌شهر مشهد نسبت به ارائه خدمات اتوبوس‌رانی به بینالود نیز برای دسترسی آسان، ارزان و سریع متقاضیان سکونت در بینالود برنامه‌ریزی کند، با  کاهش بار جمعیتی مشهد، کمک شایانی به این کلان‌شهر خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بینالود بیان کرد: از طرفی تسریع در اتصال ریلی بینالود به مشهد از طریق راه‌آهن سراسری و اجرای قطار حومه‌ای مشهد - بینالود می‌تواند به‌عنوان یک طرح بلندمدت مشکل حمل‌ونقل شهروندان این شهر را برطرف کند. در این خصوص اجرای قطعه اول آزادراه حرم تا حرم از سمت مشهد می‌تواند فاصله بینالود تا مشهد را حدود ۲۰ کیلومتر کاهش دهد و موجب تسهیل درآمد و شد شهروندان شود‌ البته در این خصوص پیگیری‌های زیادی توسط شرکت عمران انجام‌شده و مجوز اتصال آنتنی از این آزادراه به شهر جدید بینالود صادرشده است.

وی بابیان این‌که یکی از عمده‌ترین مشکلات شهروندان شهر جدید بینالود، کیفیت پایین آب شرب است، تأکید کرد: در سال‌های اخیر حل این مشکل بارها مطرح و موردبررسی قرارگرفته است و پیگیری‌های زیادی توسط شرکت عمران جهت حل این مشکل انجام‌شده است که در این خصوص شرکت آب و فاضلاب مشهد باید تمهیدات لازم‌ در قالب طرح‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت را پیش‌بینی کند و شرکت عمران شهر جدید بینالود نیز در این خصوص در حد مقدورات و پس از اخذ مجوزهای لازم در اجرای پروژه‌های تأمین و انتقال آب مشارکت خواهد کرد.

یزدانی ادامه داد: در همین راستا در حال حاضر شرکت عمران شهر جدید بینالود با اختصاص زمین مناسب و تأمین اعتبار خرید ۲ دستگاه آب‌شیرین‌کن، جهت اجرای پروژه تأمین آب شرب باکیفیت از طریق شیرهای برداشت در سطح شهر با شرکت آب و فاضلاب مشهد مشارکت کرده و به‌زودی این پروژه اجرایی می‌شود.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بینالود در رابطه با سیستم جمع‌آوری فاضلاب گفت:  با توجه به اجرای بخش عمده‌ای از شبکه جمع‌آوری فاضلاب، اجرای پروژه مشارکتی تصفیه‌خانه فاضلاب شهر جدید بینالود از محل اعتبارات شهر جدید بینالود توسط پیمانکار شرکت عمران بینالود و با نظارت آب و فاضلاب مشهد به‌زودی آغاز می‌شود. 

وی عمده‌ترین مشکلات شهر جدید بینالود را فاصله نسبتاً زیاد تا شهر مادر(مشهد) دانست و تأکید کرد: خدمات‌رسانی به شهروندان هم‌زمان با جمعیت‌پذیری طبق قانون ایجاد شهرهای جدید، وظیفه دستگاه‌های خدمات رسان، سایر ارگان‌ها، ادارات و سازمان‌های دولتی است که بایستی متناسب با پیشرفت شهر در راستای استقرار و ارائه خدمات به شهروندان اقدام کنند که این خدمات شامل تأسیسات زیربنایی، خدمات درمانی، آموزشی و فرهنگی ورزشی است.

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸

منبع: فارس

کلیدواژه: اجرای پروژه برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۸۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه مسکن ملی پرند متری ۱۰ میلیون تومان برآورد می شود

به گزارش صدای ایران از ایسنا، آرش صیادی امروز در جریان بازدید خبرنگاران از پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهر جدید پرند اظهار کرد: در طرح نهضت ملی مسکن، سهم شهر جدید پرند ۳۳ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی است که در مراحل مختلف ساخت قرار دارند. تعداد ۳۰۰۰ واحد مربوط به طرح اقدام ملی بوده که سال ۱۴۰۰ آغاز شده بود. از خرداد ۱۴۰۱ نیز پروژه نهضت ملی مسکن شروع شد.

وی افزود: بخشی از واحد‌های مسکونی در پرند آماده واگذاری است، اما به دلیل عدم تکمیل زیرساخت‌ها از جمله آب و فاضلاب امکان واگذاری آن وجود ندارد. در حال حاضر ۴۰۰۰ واحد برای واگذاری منتظر تامین تاسیسات بوده که تا تابستان امسال به بهره‌برداری می‌رسد. تعداد ١٧٠٠ واحد از آن مربوط به نهضت ملی مسکن است.



مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند با اشاره به ثبت نام ۲۲۰ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در پرند گفت: از این تعداد بیش از ۸۰ هزار نفر واوجد شرایط بودند. پس از طی دو نوبت الحاق زمین هم‌اکنون ۳۳ هزار و ۵۰۰ واحد در حال ساخت است و برای ساخت حدود ۴٠ هزار واحد زمین کم داریم. یعنی زمینی معادل ١٣٠٠ هکتار باید تامین شود. البته شهرک اعتمادیه با ظرفیت ١١ هزار واحد در حال ساخت است، اما در نهایت برای ساخت حدود ۴٠ هزار واحد زمین کم داریم.

به گفته صیادی، آورده متقاضیانی که واحد‌های آنها تا تابستان آماده می‌شود حدود ۷۰۰ میلیون تومان بوده که هزینه ساخت واحد‌ها با مشاعات آنها تقریبا ۱۰ میلیون تومان در هر متر مربع برآورد می‌شود.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند در توضیح هزینه ساخت واحد‌ها گفت: تلاش وزارت راه و شهرسازی و مجموعه دولت این بوده تا قیمت نهضت ملی مسکن را مدیریت کند و تقریبا یکسان باشد. اما واقعیت این است که تورم با قیمت‌ها همخوانی ندارد. وزارت راه و شهرسازی قیمت زمین را از مسکن حذف کرده تا هزینه ساخت کاهش یابد. البته با توجه به اینکه قرارداد‌ها مشمول تعدیل می‌شود از متقاضیان نهضت ملی مسکن می‌خواهیم به‌موقع نسبت به تامین آورده خود اقدام کنند.

وی اعلام کرد: هم‌اکنون ۸۰۰ واحد برای هنرمندان و خبرنگاران معرفی شده که وزارت ارشاد در حال ساخت و در مرحله بتن‌ریزی قرار دارد.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند درباره واحد‌های خالی این شهر گفت: سال گذشته ۱۳ هزار واحد مسکونی خالی شناسایی و هم‌اکنون ۱۰ هزار واحد به سازمان امور مالیاتی برای اخذ مالیات معرفی شده است؛ البته احتمال وجود ۳۰۰۰ واحد خالی از سکنه دیگر در این شهر جدید وجود دارد.

صیادی با بیان اینکه خرید و فروش امتیاز نهضت ملی مسکن غیر قانونی است، بیان کرد: امتیاز هیچ هویت حقوقی ندارد و امکان دارد افراد دارنده امتیاز از آن حذف شوند؛ بنابراین مردم بدانند این قرارداد بسیار پرریسک است و امکان دارد تمام سرمایه خود را از دست بدهند.

دیگر خبرها

  • تعدادی از واحد نهضت ملی مسکن در شهر جدید سهند تحویل می‌شود
  • سومین نشست صمیمی؛ مدیرعامل پست بانک ایران با معاونین ادارات مستقل و ستادی برگزار شد
  • انعقاد قرارداد ساخت ۳ هزار مسکن در شهر امیرکبیر
  • برای ثبت شرکت خدماتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند
  • ادارات لرستان سهم اعتبارات وزارتخانه‌ای را تا پایان اردیبهشت مشخص کنند
  • هزینه مسکن ملی پرند متری ۱۰ میلیون تومان برآورد می شود
  • مصوب نشدن بودجه شهرداری موجب اخلال در ارائه خدمات به شهروندان می‌شود
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد