Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@15:55:17 GMT

خراسان رضوی قدرت تامین شکر مصرفی خود را دارد

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۵۸۷۱۹

خراسان رضوی قدرت تامین شکر مصرفی خود را دارد

حمیدرضا رجوعی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون در فصل تولید چغندرقند، چندین کارخانه در خراسان رضوی از محل شکر خام وارداتی یا چغندر برداشت شده در حال تولید شکر هستند.

وی بیان کرد: تاکنون کمبودی در بخش شکر از سوی صاحبان صنایع و صنوف مصرف کننده این کالا در استان گزارش نشده است و کارخانه ها نیز در حال تولید شکر و عرضه آن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: همین چند روز قبل ۲۰ هزار تن شکر برای رسته ای از صنوف از محل ذخایر راهبردی شکر در کل کشور اختصاص یافت و نیاز این بخش نیز تامین شد.

رجوعی اضافه کرد: خراسان رضوی یکی از استانهای دارای ذخایر راهبردی و انبارهای شکر است و استان معین استانهای دیگر در تامین این کالا محسوب می شود لذا در صورتی که مشکلی در تولید شکر کارخانه ها به وجود بیاید، بلافاصله کمبود شکر از طریق ذخایر راهبردی قابل جبران است.

وی اظهار داشت: آخرین سهمیه خراسان رضوی از شکر طرح تنظیم بازار، ۲۰ هزار تن بود و اگر در روزهای آتی استان به لحاظ تولید شکر دچار مشکل شود، این نقیصه از محل سهمیه های شکر ستاد تنظیم بازار کشور یا ذخایر راهبردی شکر استان قابل حل خواهد بود.

خراسان رضوی ۱۶ هزار هکتار زمین زیر کشت چغندر قند دارد که تولید آن در سال به ۸۸۰ هزار تن می‌رسد. در استان خراسان رضوی حدود ۲۵ هزار تن شکر در ماه به عنوان ماده اولیه کارخانه‌های تولید قند، نبات، کلوچه، مربا و... مصرف می شود.

کارخانه های جوین، نیشابور، تربت حیدریه و تربت جام در خراسان رضوی شکر خام را تصفیه و آن را به شکر مصرفی تبدیل می کنند. 

برچسب‌ها تولید داخلی واردات ستاد تنظیم بازار خودکفایی شکر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تولید داخلی واردات ستاد تنظیم بازار تولید داخلی واردات ستاد تنظیم بازار خودکفایی شکر ذخایر راهبردی خراسان رضوی تولید شکر هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۸۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت شدگان مکتب اسلام بهترین ذخایر آن هستند

نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌جنوبی با بیان اینکه تربیت شدگان مکتب اسلام بهترین ذخایر آن هستند، گفت: نباید در مسئله تبیین ترک فعل شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، آیت‌الله سید علیرضا عبادی ظهر امروز در دیدار رئیس سابق امر به معروف و نهی از منکر کشور، اظهار داشت: تربیت شدگان مکتب اسلام، بهترین ذخایر آن هستند و نباید در مسئله تبیین ترک فعل کنیم.

وی با اشاره به اینکه کم هزینه تر از هر نوع دفاعی بحث سرمایه گذاری بر روی مسئله تبیین است، بیان کرد: روح کلام مقام معظم رهبری در مسئله تبیین همین است که باید شبکه سازی کنیم تا آگاهی فراگیر شود.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌جنوبی ادامه داد: پیروزی‌های اقتصادی، سیاسی و نظامی هر کدام از اهمیت بزرگی برخوردار است اما آنچه اهمیت دارد، پیروزی فرهنگی است و اگر اندیشه غالب شود مهم است.

عبادی تصریح کرد: بشر در طول تاریخ و زندگی شخصی و اجتماعی خود در حال حاضر بیشتر از هر زمان دیگر چوب نادانی خودش را می خورد و به همین دلیل دشمن او را علیه خودش به کار می گیرد و در این راستا عناصر نامطلوب در همه بخش‌ها از جمله بخش فرهنگی باید شناسایی شوند.

وی افزود: شرایط مساعدی در دولت سیزدهم به وجود آمده است و باید به سمت حل این مشکل کشور برویم در غیر این صورت اگر نادان‌هایی باشند که تحت تاثیر دشمن قرار گیرند هر روز آسیب به سمت ما خواهد آمد و این نیازمند یک اقدام جدی است.
وی با بیان اینکه اغتشاشات اخیر به سبب نادانی برخی جوانان بود گفت: تا در کشور آدم نادان است تعمیم پیدا نمی کندو باید روی این هزینه شود.

بیش از هزار استاد در کشور می‌توانند مباحث شهید مطهری را تدریس کنند

دبیر سابق ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور نیز با بیان اینکه هزار و 200 استاد در کشور داریم که می توانند به تدریس مباحث شهید مطهری بپردازند، گفت: از این تعداد 30 نفر به عنوان استاد در خراسان جنوبی تربیت شده اند که توانایی تدریس دارند.

محمدصالح هاشمی گلپایگانی با اشاره به اینکه ترویج مبانی فکری در یک نظام فکری مشخص به ویژه برای متدینین امروز نیاز جامعه است، افزود: در حال حاضر بسترهایی که این اساتید و بینش پژوهان بخواهند ورود پیدا کنند، آماده نیست و یکی از گرفتاری‌های آثار شهید مطهری عدم انسجام ارتباط است و بعد از 20 سال آمده ایم که به این نظام فکری بپردازیم.

وی با بیان اینکه نیروی لازم جهت راه اندازی نهضت شهید مطهری خوانی در کشور داریم، یادآور شد: شهید مطهری فقط در آثارش است و متاسفانه کمی مهجور مانده است و دانشجویی که می خواهد معلم شود باید یک دور با آثار شهید مطهری آشنا شود.

انتهای پیام /253/

دیگر خبرها

  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی
  • ۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • تصویب نصب هزار پنل خورشیدی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • تربیت شدگان مکتب اسلام بهترین ذخایر آن هستند
  • پیش بینی قیمت الکترود در سال ۱۴۰۳
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • علم و فناوری به عنوان مولفه‌های مهم قدرت محسوب می‌شوند+فیلم