Web Analytics Made Easy - Statcounter

سناتور «طلحه محمود» روز سه‌شنبه و همزمان با دومین روز از سفر رئیس گروه دوستی ایران و پاکستان در مجلس شورای اسلامی به اسلام‌آباد، طی مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ایرنا، با ابراز خرسندی از حضور هیات کشورمان در پاکستان، خواستار افزایش تبادل هیات‌ها میان دو کشور در راستای گسترش همکاری‌های همه جانبه شد.

این سیاستمدار ۵۸ ساله که عضو ارشد حزب جمعیت علمای اسلام نیز هست، گفت: تعاملات پارلمانی یک عنصر خاص برای کمک به پیشبرد مناسبات میان کشورها است و می‌توان دولت را در تعامل با دیگر دولت‌ها و کشورها از جمله ملت‌های همسایه کمک کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مرزهای طولانی مشترک میان ایران و پاکستان و ارتباطات دیرینه میان مردم دو کشور همسایه، تاکید کرد: از لحاظ همسایگی، ایران جایگاه ویژه‌ای در سیاست‌های رسمی و پارلمانی پاکستان دارد و ما از افزایش این مناسبات در همه بخش‌ها استقبال می‌کنیم.

سناتور محمود گفت: مناسبات ایران و پاکستان ریشه در مشترکات تاریخی، مذهبی، فرهنگی و اجتماعی دارد و ما احترام بالایی برای ارزش‌ها و عقاید متقابل قائلیم.

این سیاستمدار پاکستانی با تاکید بر لزوم توجه تهران و اسلام‌آباد بر توسعه مرزها، تجارت و کمک به بهبود وضعیت ساکنان مناطق مرزی، افزود: ثبات در مرزهای مشترک به سود دو کشور است و جلوی هرگونه خلاء که باعث سوء استفاده از سوی طرف‌های ثالث و مخالف روابط ایران و پاکستان می‌شود، را خواهد گرفت.

ایران و پاکستان نسبت به دشمنان مشترک هوشیار باشند

رئیس گروه دوستی ایران و پاکستان در مجلس سنای این کشور گفت: هر دو همسایه در موقعیت بسیار مهم و حساسی در منطقه قرار گرفته‌اند. به همین دلیل ما در سال‌های اخیر شاهد برخی تحرکات طرف‌های ثالث برای ایجاد سوء تفاهم میان دو کشور بوده‌ایم.

وی تاکید کرد: باید مراقب خرابکاری دشمنان مشترک باشیم و یک راهکار اساسی برای رایزنی‌های مستمر و همکاری‌های نزدیک، افزایش تبادل هیات‌ها و ارتباط در بخش‌های مختلف است.

سناتور طلحه محمود افزود: افزایش تبادل هیات‌های سیاسی و پارلمانی میان ایران و پاکستان یک ابزار مهم براه کمک به توسعه روابط و همکاری‌های دوجانبه است. باید مراقب توطئه آن دسته از عناصری باشیم که به روش‌های مختلف به دنبال ضربه زدن به روابط دو کشور همسایه هستند.

وی بر اقدامات عملی ایران و پاکستان برای استفاده از ظرفیت‌های یکدیگر، توسعه مناسبات مردمی، توسعه همکاری‌ها در حوزه گردشگری، تجارت، توریسم مذهبی، تسهیل سفرهای مردمی، برقراری پرواز مستقیم و توسعه ارتباطات جاده‌ای و حمل و نقل تاکید کرد.

مقاومت بی‌نظیر ملت ایران در برابر تحریم‌های ناعادلانه

نماینده مجلس سنای پاکستان با انتقاد از رویکرد غرب در قبال ایران و اتهامات بی‌اساس علیه این کشور، تحریم‌های ضدایران را محکوم کرد و گفت: این سیاست کاملا ناعادلانه است، در عین حال ایرانیان طی چهار دهه اخیر مقاومت بی‌نظیری را از خود نشان داده‌اند.

وی افزود: امروز ایران در بسیاری از زمینه‌ها به خودکفایی رسیده که بیانگر مقاومت بی‌نظیر ملت این کشور در برابر تحریم‌های ناعادلانه است.

عضو ارشد حزب جمعیت علمای اسلام با اشاره به همکاری‌های اقتصادی و انرژی میان دو کشور، خواستار پیشبرد خط لوله انتقال گاز از ایران به پاکستان شد.

ایران و پاکستان در کنار یکدیگر

سناتور طلحه محمود با اشاره به نیاز وحدت در جهان اسلام و انسجام ملل مسلمان برای غلبه بر چالش‌های مشترک، افزود: نیازمند افزایش تعامل و همکاری فراتر از سلیقه‌های مذهبی و عقیده‌ای هستیم و هدف اصلی ما تبیین منویات پیامبر گرامی اسلام (ص) و پیروی از مکتب اهل بیت علیهم السلام باشد.

رئیس گروه دوستی با ایران در مجلس سنای پاکستان در پایان افزود: باید در کنار یکدیگر باشیم تا دشمنان مشترک اجازه حرکت علیه روابط دوستانه ما نداشته باشند و برای این مهم باید به تبادل هیات‌ها و رایزنی‌های مستمر در حوزه‌های مختلف ادامه دهیم، زیرا ما معتقدیم دشمن جمهوری اسلامی ایران دشمن پاکستان و دشمن ما به مثابه دشمن ایران خواهد بود.

براساس این گزارش، گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان به ریاست «احمد امیرآبادی ‌فراهانی» بامداد دیروز وارد اسلام‌آباد شد. اعضای هیات کشورمان با همتایان خود در مجلس ملی پاکستان، نمایندگان کمیسیون روابط خارجی این مجلس و همچنین با نائب رئیس مجلس ملی پاکستان دیدار کردند.

اعضای هیات کشورمان قرار است امروز با رئیس مجلس ملی، وزیر کشور، رئیس و اعضای گروه دوستی ایران و پاکستان در مجلس سنای پاکستان دیدار کنند.

هیات گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان در مجلس همچنین قرار است با سفر به شهر کراچی در جنوب پاکستان با مقامات دولت ایالتی و پارلمانی دیدار کند. 

برچسب‌ها جمهوری اسلامی ایران مجلس سنای پاکستان پارلمان احمد امیرآبادی فراهانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران مجلس سنای پاکستان پارلمان جمهوری اسلامی ایران مجلس سنای پاکستان پارلمان احمد امیرآبادی فراهانی ایران و پاکستان مجلس سنای پاکستان پاکستان در مجلس جمهوری اسلامی تبادل هیات ها گروه دوستی همکاری ها دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۹۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جبار کوچکی‌نژاد، عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: با توجه به اتمام بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ مربوط به جداول در جلسات علنی هفته جاری مجلس شورای اسلامی مصوبات مجلس برای اعلام نظر به شورای نگهبان ارسال می‌شود.

وی در گفت‌وگو با ایسنا، ادامه داد: اگر شورای نگهبان به این مصوبات ایرادی را وارد کرد مجلس شورای اسلامی بعد از تعطیلات هفته آینده ایرادات شورای نگهبان را مورد بررسی قرار داده و رفع خواهد کرد.

عضو هیات رئیسه کمیسیون بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: قطعا مجلس یازدهم تا قبل از پایان عمر خود تکلیف بخش دوم لایحه بودجه را مشخص کرده تا به عنوان قانون به دولت ابلاغ شود.

کوچکی‌نژاد همچنین درباره وضعیت برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: روز گذشته مجلس شورای اسلامی ایرادات شورای نگهبان در برنامه هفتم توسعه را رفع کرد و در برخی موارد نیز به مصوبات قبلی خود اصرار کرد که این موارد به مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌رود لذا مجددا اصلاحات اعمال شده در برنامه هفتم به شورای نگهبان برای اعلام نظر تقدیم خواهد شد.

عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه تاکید کرد که تکلیف برنامه هفتم تا پایان مجلس یازدهم مشخص خواهد شد و برای اجرا به دولت ابلاغ می‌شود.

طبق اصلاحات آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی روند بررسی بودجه تغییر کرده است بدین شکل که ابتدا مجلس شورای اسلامی بخش اول لایحه مربوط به احکام و منابع و مصارف را بررسی و تصویب می‌کند بعد از تصویب بخش اول و ابلاغ به دولت، نوبت به بررسی بخش دوم مربوط به جداول می‌شود.

بخش اول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در اسفندماه ۱۴۰۲ برای اجرا به دولت ابلاغ شد و مجلس بخش دوم لایحه بودجه را در هفته جاری بررسی کرد.

بررسی جداول در صحن مجلس شورای اسلامی برای اولین بار صورت گرفت. پیش از این و در سال‌های گذشته و مجالس قبلی تنها احکام و سقف منابع و مصارف لایحه بودجه در صحن مجلس رسیدگی می‌شد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902628

دیگر خبرها

  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال؛ پای معاون سابق در میان است!
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • تمجید مالی از واکنش مناسب ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • روحیه مبارزه و شجاعت ایران را تمجید می‌کنیم
  • هاکان فیدان: توسعه روابط با ایران اولویت مهم ترکیه دانست
  • فضل الرحمان: برای بهبود روابط پاکستان و طالبان مجازات می‌شوم
  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟