Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیر کبیر، محمد حسین کریمیان افزود: دانشجویانی که در این طرح شرکت می کنند، پس از فارغ التحصیلی از توانایی بالای اشتغال برخوردار خواهند شد.

کریمیان ادامه داد: امید است در آینده نزدیک ۲۵ درصد ورودی های کارشناسی این دانشگاه در طرح کارورزی شرکت کنند؛ زیرا کارورزی سبب افزایش مهارت دانشجویان در رشته های تحصیلی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: در این خصوص زمینه ای فراهم می شود که دانشجویان با شرکت در دوره کاروزی دروس خود را هدف دار انتخاب می کنند.

معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: دانشگاه های بزرگ خارجی سابقه طولانی در برگزاری دوره کوآپ دارند و برای تقویت این موضوع زیرساخت ها و حمایت های لازم نیز ایجاد شده است. در دوره کوآپ دانشجویان از ترم تحصیلی چهار یا پنج، در مجموع دو ترم و دو تابستان را در صنعت مشغول به کار می شوند که در این طرح طول دوره تحصیل دانشجو افزایش می یابد، اما جزو سنوات دانشجو به شمار نمی آید.

وی اظهار داشت: برای برگزاری این دوره آیین نامه ای در سال گذشته تصویب و از بهمن سال ۹۹ دوره اول این طرح در دانشگاه اجرا شد. در دوره اول ۱۰ دانشجو به شرکت ها و کارخانه های مختلف کشور اعزام شدند.

کریمیان با تاکید بر اینکه دوره دوم این طرح نیز آغاز شده و دانشکده های بیشتری در دانشگاه اقدام به اجرای این طرح کرده اند، ادامه داد: باتوجه به اینکه در برخی موارد در جذب فارغ التحصیلان دانشگاهی مشکلاتی به وجود آمده است، با اجرای این طرح می توان دانشجویان مستعد را برای کار به صنایع معرفی کنیم.

وی یادآور شد: در دوره اول این طرح از سوی دانشکده مهندسی صنایع ۲ دانشجو و از سوی دانشکده مهندسی کامپیوتر هشت دانشجو به صنایع معرفی شدند و در دور دوم این طرح که اکنون نیز در حال برگزاری است، ۲۲ دانشجو از دانشکده های مختلف دانشگاه به صنایع مختلف معرفی شده اند.

معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برای اجرای این طرح با صنایع مختلف تفاهم نامه منعقد می شود و صنایع قبول کرده اند براساس قانون کار دانشجویان را بیمه و حقوق پرداخت کنند.

کریمیان خاطرنشان کرد: هم اکنون بستری فراهم شده است که دانشجویان جزو تیم های کاری و عملیاتی صنعت مربوطه قرار گیرند. اکنون دانشکده مهندسی کامپیوتر با بیشترین آمار که ۱۵ دانشجو است در دوره یک و دو این طرح فعال بوده است. همچنین دانشکده مهندسی صنایع نیز با سه دانشجو در دوره اول و دوم این طرح شرکت کرده است.

معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: دانشکده مهندسی پلیمر با هفت دانشجو، دانشکده مهندسی هوافضا با یک دانشجو، دانشکده مهندسی معدن با سه دانشجو و دانشکده مهندسی نساجی با سه دانشجو در این طرح فعال هستند.

کریمیان گفت: شرکت هایی که اکنون دانشجویان این دانشگاه در آنها در قالب طرح کاورزی(کوآپ) مشغول به فعالیت هستند بسیار خشنود هستند. دانشجویان نیز از اجرای این طرح رضایت کامل دارند.

وی افزود: با غالب دانشجویان فعال در این طرح تماس گرفتم و همگی شرکت در این طرح و فعالیت در صنعت مرتبط با رشته خود را مفید و موثر اعلام کردند. 

معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: در این طرح دانشجویان دختر و پسر حضور دارند و بسیاری از این دانشجویان دارای معدل های بسیار خوب و بالا هستند.  

برچسب‌ها دانشجو اولین جشنواره ملی دانش آموزی دانشگاه امیرکبیر مهارت اموزی دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشجو مهارت اموزی دانشجو مهارت اموزی دانشگاه معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشکده مهندسی اجرای این طرح دوره اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۰۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی در حاشیه این مراسم گفت: هدف از برگزاری این جشن، ترویج هرچه بیشتر ازدواج آسان بین دانشجویان است.

حجت الاسلام طاهری واسطه گری در امر ازدواج را یکی از اولویت‌های اساسی نهاد‌های فرهنگی موجود در دانشگاه عنوان کرد و گفت: خانه وصال در این دانشگاه برپا شده و با جمع آوری ملاک‌ها و معیار‌های هر یک از دانشجویانی که تمایل به ازدواج دارند، آن‌ها را برای ازدواج به یکدیگر معرفی می‌کنند.

وی بر اهمیت جایگاه مشاوره‌های پیش از ازدواج تاکید کرد و افزود: در خانه‌های وصال دوره‌های آموزشی پیش از ازدواج برای زوجین برپا می‌شود و دانشجویان می‌توانند با بهره مندی از این دوره‌ها آموزش و آگاهی لازم را برای ازدواج و آغاز زندگی مشترک کسب کنند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ازدواج در دوران دانشجویی را یکی از موفق‌ترین زمان‌های تشکیل خانواده عنوان کرد و گفت: بمنظور تسهیل ازدواج دانشجویان سال گذشته به همت ریاست دانشگاه علوم پزشکی ۲۴ واحد خوابگاه متاهلی ساخته و در اختیار دانشجویان قرار گرفت و در سال جاری نیز برنامه ریزی‌ها برای ساخت ۶۰ واحد خوابگاه متاهلی دیگر انجام شده و امیدواریم با عملیاتی شدن ساخت این واحد‌ها تمام نیاز دانشگاه به خوابگاه‌های متاهلی برطرف شود.

دیگر خبرها

  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • خشن ترین تصاویر از رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان | نحوه برخورد با دختر دانشجو را ببینید
  • جنبش دانشجویی ضدصهیونیستی به فرانسه رسید
  • جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد
  • دانشجویان فرانسوی هم به اعتراضات ضداسرائیلی پیوستند
  • دانشجویان فرانسوی هم به اعتراضات ضد اسرائیلی پیوستند
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند
  • واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد