Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، معاون درمان ستاد کرونای استان تهران ضمن تشریح آخرین وضعیت بیماری کرونا در پایتخت، بر لزوم اصلاح شاخص‌های اعلام رنگبندی‌های کرونایی تاکید کرد و گفت: رنگبندی شهرها بر اساس ابتلای بیمارستانی است و خیلی از شهرها از نظر جمعیتی، بیمارستان به تعداد کافی ندارند؛ بنابراین ممکن است رنگبندی دچار خدشه شود و عملا رنگبندی نمی‌تواند کمک خیلی زیادی در تصمیم‌گیری‌ها داشته باشد و بعد از قرنطینه هوشمند نیاز به بازبینی و بررسی بیشتر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر نادر توکلی درباره وضعیت کرونا در استان تهران، گفت: بر اساس آخرین آمار تقریبا روزانه نزدیک ۱۰۰۰ بستری کرونایی جدید در بیمارستان‌ها داریم و آمار تجمیعی کلی بستری در تهران حدود ۵۰۰۰ نفر است که نسبت به موقعیت پیک آمار، حدود ۷۰ درصد کاهش داشته است. تعداد فوتی‌های روزانه ناشی از کرونا در تهران نیز حدود ۵۰ تا ۶۰ نفر است. در بخش‌های بستری ویژه نیز حدود ۱۴۰۰ نفر بستری هستند که یعنی ۲۵ تا ۳۰ درصد از موارد بستری در بخش‌های مراقبت ویژه هستند.

وی با اشاره به اینکه بیماری روند رو به کاهش دارد و تهران در شیب نزولی پیک پنجم است، تاکید کرد: البته هنوز با میزان کاهشی مد نظرمان فاصله داریم اما خوشبختانه روند واکسیناسیون گسترش خوبی داشته است و امیدوارمان کرده است.

توکلی با بیان اینکه فعلا وضعیت آرامی از نظر کرونایی داریم، تصریح کرد: بروز پیک ششم قابل پیش‌بینی نیست، اما تجارب پیک‌های قبلی در پایتخت نشان داده است که بزرگترین چالش در مورد تهران رفت و آمد زیاد برون شهری و درون شهری است و چیزی که در این میان می‌تواند کمک کننده باشد اجرای قرنطینه هوشمند و پیگیری مبتلایان بیماری است که ایزوله بمانند تا شیوع بیماری بیشتر نشود.

وی درباره اجرای طرح مدیریت هوشمند کرونا، تاکید کرد: باید به حد بالایی از پوشش واکسیناسیون کرونا یعنی چیزی حدود ۸۰ درصد برسیم تا این طرح را انجام دهیم اما افرادی که واکسینه شدند در این نوع مدیریت هوشمند می‌توانند از خدمات شهری و اجتماعی استفاده کنند و کسی که واکسینه نشده باشد امکان استفاده از امکانات نام برده شده را ندارد. 

توکلی درباره رنگبندی‌های کرونایی شهرها نیز گفت: موضوعی که با آن مشکل داشتیم همین رنگ‌بندی‌ها بود. رنگبندی شهرها بر اساس ابتلای بیمارستانی است و خیلی از شهرها از نظر جمعیتی به تعداد کافی بیمارستان ندارند، مثلا شهر ملارد در اطراف تهران بیمارستان ندارد و چون موارد بستری در آن محاسبه نمی‌شود ممکن است رنگبندی دچار خدشه شود. بنابراین عملا رنگبندی نمی‌تواند کمک خیلی زیادی در تصمیم‌گیری‌ها داشته باشد و بعد از قرنطینه هوشمند نیاز به بازبینی و بررسی بیشتر دارد. 

او درخصوص وضعیت بروز قارچ سیاه در تهران، گفت: امکان ابتلا به قارچ سیاه به عنوان یک عارضه عفونی در هر بیماری که دارای نقص سیستم ایمنی است، وجود دارد. بیشترین احتمال ابتلا به قارچ‌سیاه در افراد دیابتی است که داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی مانند کورتون در طول ابتلا به کرونا مصرف کرده‌اند و دچار قارچ سیاه و استقرار عفونت در سینوس‌ها، اطراف چشم و صورت شده‌اند. با طرح ارجاعی که در استان تهران برقرار کردیم و مراکز منتخبی که تعیین کردیم و با تامین داروی بیماران و فراهم شدن امکان جراحی برخی از مبتلایان به قارچ سیاه، اکنون ابتلا به این بیماری در وضعیت پایداری قرار گرفته است.

وی درخاتمه تاکید کرد: تاکنون هیچ ردی از سویه‌های جدید لامبدا و مو در تهران شناسایی نشده است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تهران درمان بیمارستان خبرگزاری ایسنا قارچ سیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۰۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی بزرگراه‌ های پایتخت برای کاهش تصادفات؛ آغازطرح با بزرگراه آزادگان

تین نیوز

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از ایمن سازی بزرگراه های پایتخت با هدف کاهش تصادفات احتمالی و نقاط حادثه خیز خبر داد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، شهریار افندی زاده گفت: این طرح از بزرگراه آزادگان در مناطق ۱۸ و ۱۹ به عنوان معابر پرترددی که نیاز بیشتری به ایمن سازی و رسیدگی داشتند، آغاز شده است.

وی با تأکید بر ضرورت ارتقای سطح ایمنی بزرگراه ها و پیش بینی تدابیر و تمهیدات لازم برای کاهش تصادفات افزود: از طریق مناطق ۱۸ و ۱۹ نسبت به احصای کاستی ها و کمبودهای بزرگراه آزادگان اقدام کرده و پس از بررسی دقیق آنها، تجهیزات موردنیاز را مشخص و نسبت به رفع آنها اقدامات لازم انجام شد.

افندی زاده در ادامه اظهار کرد: خط کشی محوری، ممتد، منقطع و بستر جناغی ها، مرمت و نوسازی گاردریل ها، نصب تابلوهای خطرنما برای آشکارسازی و نصب انواع تجهیزات ایمنی همچون کاشن تانک و استوانه، از اقدام هایی است که در محدوده مناطق ۱۸ و ۱۹ شهرداری تهران انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با بیان اینکه مناطقی که محور آزادگان در محدوده آن قرار دارد، از مهم ترین برنامه های پیش بینی شده برای افزایش سطح خدمات و ایمن سازی است، تصریح کرد: در این طرح که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده، بیش از ۱۲ گروه اجرایی در حال فعالیت هستند و ۲۴ نقطه از جناغی ها با استفاده از ۴۴ قطعه کاشن تانک و ۱۲۰ عدد استوانه ایمن سازی و حدود ۱۵۰ شاخه گاردریل مرمت و تعویض شده است.

افندی زاده ادامه داد: نصب بیش از ۱۰۰ عدد تابلوی خطرنما ۶۰*۲۰ و حدود ۶۴ هزار متر خط کشی منقطع و ۴۲ هزار متر خط کشی ممتد از دیگر اقداماتی بود که در راستای ایجاد ایمنی بیشتر در بزرگراه آزادگان انجام شده است. ️

مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران یادآور شد: در نظر است با تعیین اولویت بزرگراه ها و با مشارکت پلیس و شهرداری های مناطق، این طرح در تمام شبکه بزرگراهی تهران اجرا شود.

️ بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران،  بزرگراه آزادگان از شاهراه های شهر تهران است که به دلیل طول تقریبی ۵۹ کیلومتری، تردد روزافزون خودروهای سبک و سنگین، دسترسی های بسیار، سرعت بالای وسایل نقلیه و تعداد زیاد سرقت تجهیزات، ایمن سازی آن همیشه از دغدغه های اصلی مدیریت شهری محسوب می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • وضعیت تهران به لحاظ نظافت بهتر از پاریس است
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌ های سمی؛ ۱۴ نفر بستری شدند
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌ های پایتخت برای کاهش تصادفات؛ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌های سمی؛ ۱۴نفر بستری شدند
  • رشد ۳برابری مسمومیت با قارچ‌های سمی/ ۱۴نفر بستری شدند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • هوای تهران در وضعیت «قابل قبول»