Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدعلی ناصری روز سه شنبه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا با اشاره به واگذاری شرکت نیشکرهفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی اظهار داشت:کارگران و کارکنان هفت تپه حقوق ماه های تیر ، مرداد و شهریور را دریافت نکرده اند که طی ۱۰ روز آینده نخستین پرداختی (حقوق تیرماه) از سوی این شرکت پرداخت خواهد شد ومابقی حقوق کارگران نیز در فواصل کوتاه مدت طبق توافق قبلی با حمایت بانک‌های ملی و صادرات پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره گذرا به مشکلات و چالش های فراروی شرکت نیشکر هفت تپه بیان کرد:برای رسیدن به تولید مطلوب در این شرکت ، ظرف ۲ تا سه ماه آینده بخش های مختلف این شرکت را بازسازی خواهیم کرد تا این واحد صنعتی به ریل اصلی تولید بازگردد.
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی به درپیش بودن زمان برداشت نیشکر از زمین های کشاورزی شرکت نیشکر هفت تپه اظهار داشت:پنج تا هفت هزار هکتار از زمین های کشاورزی هفت تپه زیرکشت نیشکر است که به علت تنش آبی و کمبود آب حدود سه هزار هکتار آن قابل برداشت است. با برنامه ریزی صورت گرفته از ابتدای آبان ماه همزمان با برداشت نیشکر ، محصول هفت تپه به واحدهای نیشکری امام خمینی و دهخدا حمل می شود تا تبدیل به شکر شود.
ناصری با اشاره به برنامه ریزی برای اجرای طرح‌های طولانی مدت برای رونق این مجموعه بعد از واگذاری کامل، از مسئولان خواست همکاری لازم برای بازگشت این کارخانه به چرخه تولید را داشته باشند.  

مراحل واگذاری هفت تپه باید روال قانون خود را طی کند
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: مراحل واگذاری شرکت نیشکر هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی باید روال قانونی را طی کند.
ناصری افزود: اگر به صورت قانونی می خواهند واگذاری نیشکر هفت تپه صورت بگیرد باید این شرکت به مزایده برود تا همه بتوانند در این مزایده شرکت کنند و اگر ترک تشریفات باشد آن هم باید مراحل قانونی را طی کند.
وی با اشاره به اینکه در قبال تصمیم دولت مبنی واگذاری این شرکت به توسعه نیشکر و صنایع جانبی احساس مسئولیت می کنیم افزود: امروز(سه شنبه) برای بررسی مشکلات و چالش های فراروی، جلسه ای در هفت تپه برگزار خواهد شد.
در نشست یکشنبه شب هفته جاری که به ریاست معاون اول رییس جمهوری برگزار شد نسبت به تعیین تکلیف شرکت کشت و صنعت هفت تپه اقدام و مدیریت این مجموعه عظیم به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واگذار شد.
در این نشست که با حضور محمد مخبر ، دادستان کل کشور، وزیران امور اقتصاد و دارایی، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دادگستری، معاون حقوقی رییس جمهوری، استاندار خوزستان و رییس سازمان خصوصی سازی و مدیران عامل بانک های ذیربط برگزار شد، با توجه به تخصص، ارتباط و اهمیت شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، مدیریت شرکت نیشکر هفت تپه از طرف سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به این شرکت سپرده شد.
اعضای شرکت کننده در این نشست با تاکید بر شفاف شدن حساب ها، بدهی و همچنین ارزش این شرکت در مدت سه ماه، تسویه ارزش شرکت کشت و صنعت هفت تپه را تصویب کردند.
پرداخت تسهیلات جدید از سوی بانک های ملی و صادرات برای تسهیل امور شرکت هفت تپه و پرداخت معوقات به ویژه پرداخت حقوق پرسنل، دستمزد کارگران و تامین هزینه های جاری آن و همچنین امهال بدهی های این شرکت از دیگر مصوبات مهم این نشست بود.
به گزارش ایرنا شرکت توسعه نیشکر هفت تپه در شمال خوزستان و در حوزه سیاسی شهرستان شوش به عنوان نخستین واحد نیشکری کشوری ، در سال ۱۳۹۴ به بخش خصوصی واگذار شد و از آن زمان تاکنون این مجموعه صنعتی کشاورزی با بحران های کارگری و تولیدی رو به رو بوده است.
سه ماه پیش با حکم دستگاه قضایی مالک خصوصی شرکت توسعه نیشکر هفت تپه خلع ید شد و آن را دوباره به دولت بازگرداند.

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با حدود پنج هزار نیرو در ۱۵ کیلومتری شهر شوش واقع شده است.

برچسب‌ها شرکت نیشکر هفت تپه کشاورزی خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت نیشکر هفت تپه کشاورزی خوزستان شرکت نیشکر هفت تپه کشاورزی خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت نیشکر هفت تپه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۱۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساس و بنای توسعه و رونق تولید کشور کارگران هستند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حبیب الله غفوری در خطبه‌های نماز جمعه کرمانشاه اظهار کرد: کارگران در همه عرصه‌ها اعم از صنعتی، خدماتی، کشاورزی با تلاش و پشتکار در پی آبادانی کشور هستند.

وی روز کارگر را به کارگران که با عرق جبین در پی کسب روزی حلال هستند تبریک گفت.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه به نقش مهم کارفرمایان در رونق تولید و سرمایه در کشور اشاره کرد.

وی ادامه داد: کارفرمایان محصولات مورد نیاز را تولید و برای کارگران اشتغال ایجاد می‌کنند.

امام جمعه کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سالگرد شهادت آیت الله مطهری و روز معلم در ۱۲ اردیبهشت ماه؛ هفته معلم را به معلمان و فرهنگیان استان تبریک و از آنان خواست در کنار تعلیم، به تربیت اخلاقی و رفتاری دانش آموزان اهتمام ویژه داشته باشند.

حجت الاسلام غفوری همچنین به روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای در هفته آتی اشاره کرد گفت: پهلوان در تاریخ کشورمان یعنی فرهنگ انسانیت، جوانمردی و مردانگی؛ پهلوانان محلات از حق مظلوم و فقرا در مقابل زورگویان و ظالمان دفاع می‌کردند و همیشه به اخلاق‌های جوانمردی و خوب مزیّن بودند و الگوی برای جوانان و نوجوانان محلات محسوب می‌شدند لذا باید این فرهنگ را پاس بداریم.

کد خبر 6089167

دیگر خبرها

  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • اساس و بنای توسعه و رونق تولید کشور کارگران هستند
  • ۵۰۰۰میلیارد ریال نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد
  • روز‌های خوب تولید در نیشکر هفت تپه
  • نیشکر هفت تپه؛ از سرخط اعتصابات کارگری به پیشتازی سنگر تولید
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع نیشکر خرمشهر
  • بازگشت به کار کارگران اخراجی شرکت پارس طبیعت سلولز گروه صنایع کاغذ پارس