Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رحمانی روز سه شنبه در نشست با کارشناسان و کارشناس مسئولان آموزش و پرورش استان البرز با محوریت هفته سلامت روان اظهارداشت: کرونا بیشترین آسیب را به حوزه سلامت روانی اجتماعی در جامعه وارد کرد اما با طولانی شدن پاندمی می بایست بطور جهادی وار میدان خدمت به جامعه هدف در راستای ارتقاء سلامت روانی دانش آموزان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش، با آگاهی از خطر آسیب‌پذیری کودکان و نوجوانان در شرایط کرونا، همه اهتمام خود را برای ارائه انواع خدمات مشاوره‌ای و پیشگیرانه به کارگرفته است.

وی با اشاره به اینکه بهداشت روان از مهم ترین شاخص های بهداشتی انسان تلقی می شود و روحیه لطیف کودکان در دوره ابتدایی و روحیه حساس نوجوانان در دوران دبیرستان، آماده دریافت بهترین و پاک ترین پیام های زندگی است،اضافه کرد: در سال تحصیلی جدید هفته بهداشت روان با شعار " سلامت روان در جهان نابرابر " شروع شده است.

رحمانی تصریح کرد: برنامه های بهداشت روان در مدارس با هدف پیشگیری از مشکلات روحی و روانی دانش‌آموزان در ایام کرونا مورد پیگیری قرارگیرد.

وی ادامه داد: همه گیری کرونا موجب تشدید عوامل مخاطره آمیز بهداشت روان شده و تبعات آن از جمله سوگ از دست دادن عزیزان و نیز استرس های ناشی از بیماری و ابتلاء به آن ، فشار گسترده ای به کیفیت زندگی بشر وارد کرده است.

وی یادآورشد: لازم است با راهکارهای مختلف، ضمن کاهش و کنترل عوامل مخاطره آمیزدر بین کودکان و نوجوانان، نسبت به محافظت و ارتقاء تاب آوری آنها در برابر عوامل مخاطره آمیز بهداشت روان، کوشش کرد.

رییس اداره امورتربیتی، مشاوره و مراقبت در برابرآسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش البرزگفت: اضطراب، استرس، نبود اعتماد به نفس، احساس حقارت، افسردگی و حسادت از تهدیدات روانی دانش آموزان است و باید با مراقبت والدین و معلمان، عوامل محیطی حاکم در خانواده، مدرسه و اجتماع به تهدید روانی تبدیل نشود.

وی افزود: آموزش و پرورش بهترین محیط آموزش بهداشت و سلامت است و اجرای برنامه های پیشگیرانه و آموزشی در سنین کودکی،از اهمیت خاصی در اعتلای بهداشت و روان جامعه برخوردار است.

رحمانی تاکید کرد: بهداشت روان ، یکی از مولفه های مهم در کیفیت زندگی است که حفظ و تقویت آن می تواند زمینه ساز رشد فردی و اجتماعی، رضایت از زندگی، امید به آینده و محافظت دربرابر انواع عوامل مخاطره آمیز در زندگی باشد.

۲۴ تا ۳۰ مهرماه هفته بهداشت روان نامگذاری شده است.

استان البرز حدود ۵۰۰ هزار دانش آموز دارد.

برچسب‌ها مدارس البرز سلامت روان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس البرز سلامت روان مدارس البرز سلامت روان روانی دانش آموزان آموزش و پرورش عوامل مخاطره بهداشت روان سلامت روان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۱۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها

ایسنا/خراسان رضوی رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره گفت: جلوگیری از فعالیت روانشناسان زرد یا روانشناس‌نماها تنها با نام بردن از آن‌ها امکان‌پذیر نیست و سواد سلامت روانی جامعه باید آنقدر ارتقاء پیدا کند که مردم تشخیص دهند که به چه افرادی باید مراجعه کنند.

علی فتحی آشتیانی امروز، ۷ اردیبهشت‌ماه در همایش روز روانشناسی و مشاوره با شعار «روانشناسی در خدمت جامعه» که در مرکز همایش‌های شهدای سلامت مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در روانشناسی دو رویکرد عمده بیماری‌محور و سلامت‌محور داریم؛ رویکرد غالب در روانشناسی تا اواخر قرن بیستم رویکرد بیماری‌محور بود و بر همین اساس رویکردهای درمانی مختلفی از جمله شناختی‌رفتاری، روان‌تحلیلگری و انسانگرایی را مشاهده می‌کنیم که ماحصل رویکرد بیماری‌محور است و شاید علت آن نیز جنگ جهانی اول و به‌ویژه جنگ جهانی دوم بود.

وی افزود: از اوایل قرن ۲۱ تغییری در رویکرد ایجاد شده و به سمت رویکرد سلامت‌محوری حرکت کردیم. در رویکرد سلامت‌محوری و جامعه‌محوری سرمایه‌هایی از جمله اعتماد اجتماعی و سرمایه روانشناختی داریم که از اهمیت زیادی برخوردار است و وظیفه ما است که از این زاویه به مسئله بپردازیم.

رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره گفت: در سرمایه روانشناختی ۴ مولفهٔ اساسی از جمله امید و تزریق آن به جامعه، خوش‌بینی، تاب‌آوری و خودکارآمدی مطرح است.

فتحی آشتیانی بیان کرد: سازمان نظام روان شناسی و مشاوره در سال ۱۳۸۲ تاسیس و در ۹ اردیبهشت ماه قانون آن تصویب و به دولت ابلاغ شد. از حدود هفت ماه و نیم گذشته که این مسئولیت را برعهده گرفتیم، تعداد اعضا از ۵۷ هزار عضو به ۶۴ هزار عضو رسیده است.
وی با بیان اینکه پیش از شهریورماه سال گذشته که این مسئولیت را بر عهده گرفتیم، تنها ۸۷۵۵ نفر پروانه کار تخصصی گرفته بودند، عنوان کرد: ما رویکرد دادن پروانه را عوض کرده و با کمک سازمان سنجش آزمون صلاحیت حرفه‌ای را در دی‌ماه برگزار کردیم که ۱۶ هزار و ۳۷۱ نفر در آن شرکت کرده و از این تعداد ۸۰۴۱ نفر نمره قبولی را کسب کردند.

رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره ادامه داد: بنا بر این گذاشته شد که در اردیبهشت ماه سال جاری تمام ۸۰۴۱ نفر قبول شده در آزمون صلاحیت حرفه‌ای مورد مصاحبه قرار بگیرند. تمرکززدایی یکی از رویکردهای ما بوده و مصاحبه نیز توسط شوراهای استانی انجام می‌شود. تا انتهای اردیبهشت ماه به میزان ۲۰ سال گذشته پروانه کار تخصصی داده خواهد شد.

فتحی آشتیانی تصریح کرد: آزمون صلاحیت حرفه‌ای بعدی با همکاری سازمان سنجش قرار بود در تیر ماه برگزار شود اما به تاخیر افتاده و احتمالا در شهریور ماه برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به انتخابات شوراهای استانی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گفت: این انتخابات سال گذشته پس از ۸ سال به صورت الکترونیک انجام و میزان مشارکت در استان‌ها ۳۷.۵۴ درصد بود.

رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره تصریح کرد: جهت سامان دادن به کارگاه‌هایی که افراد با صلاحیت یا بدون صلاحیت با هزینه‌های بالا برگزار می‌کردند، برنامه مدرسه مهارت‌آموزی و توانمندسازی تصویب شده و به زودی ابلاغ می‌شود.

فتحی آشتیانی خاطرنشان کرد: ارتقاء سواد سلامت روانی یکی از وظایف ما بوده که با کمک رسانه‌ها باید در این مسیر گام برداریم. جلوگیری از فعالیت روانشناسان زرد یا روانشناس‌نماها تنها با نام بردن از آن‌ها امکان‌پذیر نیست و سواد سلامت روانی جامعه باید آنقدر ارتقاء پیدا کند که مردم تشخیص دهند که به چه افرادی باید مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود
  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان
  • راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • استرس یکی از مهمترین عوامل از بین رفتن آرامش در کانون خانواده است
  • ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها
  • در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت