Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ مجموعا ۸۵ خانواده در منطقه زلزله‌زده چلگرد اسکان اضطراری در چادرهای هلال احمر شده‌اند که با توجه به سرمای زودرس آن منطقه و بارش‌های زودرس زمستانه، باید هر چه زودتر اسکان موقت در خانه برای آنان فراهم شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، زلزله 5.7 ریشتری چلگرد در شهرستان کوهرنگ در روز دوازدهم مهر 1400 موجب خساراتی به منازل و ساختمان‌ها شد که با پس‌لرزه‌های ایجاد شده در روزهای آتی میزان این خسارات بیشتر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مسئولان بیش از 54 پس‌لرزه در منطقه کوهرنگ ایجاد شده و به تاسیسات آب، برق و گاز خسارت وارد و مردم را با مشکل روبرو کرده است.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: متولیان تاسیسات عمومی در صورت خسارت و تخریب بازسازی را از سیزدهم مهرماه آغاز کنند و همه مساکن با محوریت مسکن روستایی بازسازی شود.

قدرت‌الله حمزه نماینده شهرستان کوهرنگ نیز گفت: پیگیری ساخت مسکن استاندارد و مقاوم در مناطق زلزله‌زده شهرستان انجام و تسهیلات نیز به زلزله‌زدگان نیز اعطا می‌شود.

با پس‌لرزه‌هایی که طی روزهای گذشته به وقوع پیوست خسارت‌ها و ترکیدگی دیوار خانه‌ها بسیار بیشتر شد تا جایی که اسکان اضطراری برای تعدادی از خانوارهای زلزله‌زده انجام شد.

حال سوال اینجاست که در فصل پاییز که کاهش دمای زیادی را در استان چهارمحال و بختیاری تجربه می‌کنیم و شهرستان کوهرنگ نیز سردترین نقطه استان است چه تدابیری برای اسکان زلزله‌زدگان اندیشیده شده است؟

امکان زندگی در چادر بدون هیچ‌ پوشش گرمایشی در سرمای زمستان امری ناممکن است که مسئولان باید با جدیت و تلاش پیگیر به این موضوع بپردازند تا این مشکل برطرف و منازل مسکونی با استحکام بالا احداث یا منازل بهسازی و مقاوم‌سازی شود.

اختصاص تسهیلات بازسازی نیز راهکاری برای افزایش سرعت ساخت و ساز تا فصل زمستان است و کمک‌رسانی و همکاری و همیاری دلسوزانه همه دستگاه‌های اجرایی و گروه‌های جهادی نیاز است تا مردم زلزله‌زده بتوانند قبل از بارندگی‌های زمستانه هر چه سریعتر در منازل خود اسکان پیدا کنند.

فرمانده سپاه استان: برآورد و تامین اعتبار خسارات زلزله کوهرنگ نباید به زمستان برسد

فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) استان چهارمحال و بختیاری همان روز زلزله در ستاد مدیریت بحران استان در شهرستان کوهرنگ گفته بود: نباید گذاشت برآورد و تامین اعتبار خسارات به زمستان برسد و هیچ کاری انجام نشود، برخی از خانه‌ها ترک برداشته و برخی دیگر از سقف آن‌ها ریخته است، قطعاً ساکنین جرأت ندارند در این خانه‌ها زندگی کنند بنابراین باید هر چه سریعتر به مردم این منطقه کمک شود‌.

وی ادامه داد: حضور میدانی مسئولان امروز بسیار تاثیر گذار بود، گروه‌های جهادی متعددی در شهرستان‌ها و اکثر مناطق حضور دارند و می‌توانند به مردم کمک دهند، نباید گذاشت مسئله مردم به زمستان کشیده شود، به هر طریق باید به این مردم خونگرم کمک‌رسانی کرد.

مجموعا 85 خانوار اسکان اضطراری شدند و نیاز به اسکان موقت دارند

به گفته مرتضی زمانپور، فرماندار شهرستان کوهرنگ، در این منطقه زلزله‌زده 85 خانوار اسکان اضطراری با چادر داده شده است که با توجه به فصل سرما باید اسکان موقت برای آنان فراهم شود. وی همچنین از اسکان موقت زلزله‌زدگان در منازل استیجاری بنیاد مسکن خبر داد.

در پی زلزله چلگرد، مجموعا 42 مدرسه آسیب دیده که 5 باب مدرسه کاملا غیرقابل استفاده شده است، بنابراین نیاز به مدارس دیگری با توجه به حضوری بودن آموزش‌ها، خصوصا در این مناطق که از مدت‌ها قبل آموزش‌ها حضوری بود، بیشتر حس می‌شود.

به گفته فرحناز قائدامینی، مدیرکل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری، به علت بافت قدیمی برخی از این مدارس، آسیب‌دیدگی این مدارس قابل تعمیر نیست و باید به طور کل تخریب و از نو بازسازی شوند.

به گزارش تسنیم، تاکنون اسکان‌های خانواده‌های زلزله‌زده منطقه چلگرد شهرستان کوهرنگ به صورت اضطراری و در چادرهای هلال احمر بوده است و با توجه به سرمای زودرس آن منطقه و امکان بارش‌های زودرس زمستانه، اسکان موقت باید هرچه زودتر فراهم شود.

آسیب زلزله به 42 مدرسه چلگرد / خسارت 175 میلیارد تومانی به راه‌ها‌زلزله چلگرد 6000 میلیارد ریال خسارت وارد کرد / اسکان‌های اضطراری به 85 مورد رسیدنماینده کوهرنگ در مجلس: خسارات زلزله در منطقه چلگرد به دلیل عدم استحکام خانه‌ها بود

انتهای پیام/7540/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: چهارمحال و بختیاری شهرستان کوهرنگ اسکان اضطراری زلزله زدگان اسکان موقت زلزله زده خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۱۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است

به گزارش خبرنگار مهر محمدطیب صحرایی بعد از ظهر شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران این استان که با ریاست رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: وقتی صحبت از بحران می‌شود مدیریت و کنترل به‌موقع آن مدنظر است تا عوارض احتمالی به حداقل ممکن برسد.

وی با اشاره به وقوع حوادث طبیعی طی سال‌های اخیر در کرمانشاه، افزود: به دلیل شرایط اقلیمی موجود، مجموعه‌ای از حوادث ممکن شامل حوادث کوهستانی، آتش سوزی پوشش گیاهی، پدیده ریزگردها، سیل، زلزله و… این استان را در بر می‌گیرد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه برای مجموعه این حوادث باید آماده باشیم، تصریح کرد: می‌طلبد این استان در بحث اعتبارات، تجهیزات و امکانات با یک عنایت ویژه دیده شود.

صحرایی با بیان اینکه ما وارث برخی از اقدامات و پروژه‌های نیمه تمام دولت‌های قبلی هستیم که باید آنها را به سرانجام برسانیم، گفت: یکی از این موارد بحث بازسازی مناطق زلزله زده سال ۱۳۹۶ کرمانشاه است که با اعلام جشن بی‌موقع اتمام بازسازی این مناطق، از ردیف اعتباری بودجه حذف شد.

وی اضافه کرد: در حالی که هنوز هم خرابی‌های زلزله قابل مشاهده است و ده‌ها ساختمان دولتی و عام‌المنفعه تخریب شده در این مناطق باقی مانده‌اند و قابلیت استفاده ندارند.

صحرایی تاکید کرد: برخی از این ساختمان‌ها تا مرحله ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی هم پیش رفته، اما با اعلام جشن اتمام بازسازی هم اکنون بلاتکلیف رها شده و کمترین اتفاقی برای بازسازی آنها انجام نشده است.

وی از راه آهن کرمانشاه به‌عنوان دیگر پروژه نیمه تمام افتتاح شده در دولت قبلی نام برد و گفت: برای ادامه این راه آهن تا شهر کرمانشاه در حال حاضر یک همت اعتبار نیاز است.

به گفته صحرایی، این پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده در دولت قبلی، بیش از پیش بر دوش کرمانشاه سنگینی می‌کند.

استاندار کرمانشاه به مسئله آبشوران پرداخت و تاکید کرد: در حال حاضر وجود این رودخانه خطرساز و به دغدغه مردم شهر کرمانشاه تبدیل شده است.

وی تاکید کرد: اگر آبشوران ساماندهی شود، نه تنها رفع بحران صورت گرفته بلکه مسیر این رودخانه به یکی از زیبایی‌ها و جاذبه‌های تفریحی شهر کرمانشاه تبدیل می‌شود.

صحرایی گفت: بر اساس برآوردها ۲.۷ همت برای بازسازی و ایمن سازی مناطق زلزله زده و ۱.۳ همت برای ایمن سازی سایر نقاط و در مجموع چهار همت برای ایمن سازی این استان نیاز است.

کد خبر 6090256

دیگر خبرها

  • یخبندان و سرما در راه خراسان جنوبی/ صدور هشدار سطح زرد
  • حضور ۷۷۰ امدادگر برای امدادرسانی به سیل‌زدگان ۱۳ استان/ اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • غیبت ۱۳۷ کنکوری در مناطق سیل‌زده شهرستان زیرکوه/ علاوه بر فرصت مجدد آیا سهمیه‌ای به داوطلبان اختصاص داده می‌شود؟ +فیلم
  • وضع برخی جاده‌های شرق اصفهان در بدترین شرایط است