Web Analytics Made Easy - Statcounter

نجفی‌ تواناف وکیل دادگستری گفت: گمان ما این است که آقای محسنی اژه‌ای با تمرکز بر تجارب سابق و با عنایت به باید‌ها و نباید‌های جدید، رویکرد نظری و علمی مناسبی را پیشه کرده‌ است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار قضائی خبرگزاری تسنیم، علی نجفی‌توانا، وکیل پایه یک دادگستری و حقوقدان در خصوص عملکرد 100 روزه رئیس دستگاه قضا اظهار کرد: بنده با آقای محسنی اژه‌ای با توجه به بیش از 40 سال سابقه وکالت و سابقه ریاست کانون، مذاکرات و جلساتی داشته‌ام و با لحاظ گفتمان‌های فعلی در صورتی که بتواند برای این گفتمان در قالب برنامه‌های کوتاه، میان و بلندمدت شیوه‌های اجرایی آن را طرح‌ریزی کنند، قطعا این امیدواری را داریم که سیستم قضائی به سوی یک سیستم عدالت قضایی بهتر و مطلوب حرکت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: 100 روز برای قضاوت و اظهار نظر در مورد رئیس یک قوه نه کار ساده و نه کار درستی است؛ چرا که هر چند آقای محسنی اژه‌ای در بدنه قوه قضائیه از یک دادرس عادی به ریاست قوه ارتقاء پیدا کردند و شناخت کافی را در این زمینه دارند و با چند رئیس قوه قضائیه همکاری داشته‌اند، اما با توجه به اینکه سکان‌دار جدید قوه قضائیه با برنامه‌های متفاوت و مختص ناشی از تجربه و سلیقه خود باید برنامه‌ریزی کند، در این 100 روز ایشان در مقام ریاست قوه، باید سعی در شناخت بدنه قوه قضائیه، چالش‌های موجود، باید‌ها و نباید‌ها داشته باشند.

نجفی‌توانا تصریح کرد: با توجه به اظهارات رئیس قوه قضائیه در خصوص رعایت حقوق زندانیان، جرایم سیاسی و امنیتی، برخورد با متهمان و محکومان، کاهش مجازات‌ها، اجتناب از صدور قرار‌های بازداشت و ضابطه‌مند کردن بیشتر رابطه میان ضابطین قضائی اعم از عام و خاص و قضات، گمان ما این است که آقای محسنی اژه‌ای با تمرکز بر تجارب سابق و با عنایت به باید‌ها و نباید‌های جدید، رویکرد شعاری، نظری و علمی مناسبی را پیشه کرده‌اند.

این وکیل دادگستری در ادامه عنوان کرد: لازم است برای به حرکت درآوردن قوه قضائیه از شرایط موجود به شرایط بهتر و مطلوب، رئیس قوه قضائیه مبادرت به آسیب‌شناسی نقاط ضعف و قوت قوه قضاییه کند؛ توصیه من به رئیس قوه قضائیه این است که در این زمینه به هیچ‌وجه از افراد تحت امر استفاده نکنند؛ چرا که تجربه ثابت کرده که این افراد برای جلب رضایت مقامات مافوق آنچه که باید بگویند را گاهی نمی‌گویند و عملا آسیب‌ها و نباید‌ها را به اطلاع مقامات کشور نمی‌رسانند.

وی عنوان کرد: لازم است برخورد با مفسدین درون دستگاهی به عنوان نظارت بر اجرای محور‌های قانونی در راستای عدالت قضایی مورد توجه شخص آقای محسنی اژه‌ای انجام شود.

نجفی‌توانا با تاکید بر لزوم تشکیل کمیته‌ای متشکل از قضات و وکلای سالم به‌منظور اعمال اصل سوت‌زنی و شناسایی اشخاص ناسالم در دستگاه قضائی گفت: لازم است توضیحاتی که مسئولان عالی قوه قضائیه در قالب بخشنامه، آیین‌نامه و دستورالعمل صادر می‌کنند در چارچوب قانون اساسی برای قاضی لازم‌الاجرا نیست، توصیه بنده به شخص آقای محسنی‌اژه‌ای این است که در این خصوص سعی کنند با ارائه لوایح قضائی در مسائل مختلف نسبت به ارتفاع خلاء‌های قانونی موجود اقدام کنند.

این حقوقدان عنوان کرد: لازم است رئیس قوه قضائیه در خصوص ضابطین خاص، جرایم سیاسی، نحوه برخورد با قضات و کارمندان ناسالم و مراجع رسیدگی ویژه و بی‌توجهی به قوانین آمره اقدام لازم را در رابطه با تکمیل قوانین موضوعه به‌عمل آورد. از طرفی، با توجه به افزایش جمعیت کشور، افزایش پرونده‌‎های کیفری و افزایش تخلفات کیفری به‌دلیل گرانی، تورم و مشکلات مدیریتی، لازم است شخص آقای محسنی اژه‌ای با عنایت به شرایط موجود زمینه‌ای را فراهم کنند تا سازمان قضایی قوه قضائیه از لحاظ پرسنل به‌گونه‌ای تکمیل شود.

وی با بیان اینکه تعداد قضات با توجه به وضعیت فعلی باید بیش از دو برابر وضع موجود افزایش یابد، گفت: در کنار این موضوع، آموزش قضات و نظارت بر کار قضات بسیار ضروری است. پیشنهاد من در این زمینه این است که بازآموزی قضات نه بر اساس یک فرمول سطحی، گذرا و فرمایشی انجام شود؛ بلکه قضات باید هر ساله در رابطه با تخصص خود آموزش ببینند و این آموزش با امتحان عملی و نظری توسط اساتید بی‌طرف صورت گیرد.

نجفی‌توانا در پایان با تاکید بر لزوم ارتقاء سیستم اداری و قضایی بر اساس قابلیت‌ها، توانمندی‌ها و معدل اقدامات قضایی گفت: لازم است که در این معادله، به نهاد وکالت نیز توجه شود.

دعایی: عملکرد 100 روزه محسنی‌اژه‌ای معادل اقدام چند ساله استانتقاد محسنی‌اژه‌ای از ممنوع‌الخروجی‌های بدون اطلاع و غیرقانونیمحسنی‌اژه‌ای: نمایندگان قوه قضائیه ماشین امضای کمیسیون‌های مختلف نباشند

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محسنی اژه ای محسنی اژه ای آقای محسنی اژه ای رئیس قوه قضائیه نباید ها نجفی توانا باید ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۱۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه ماموریت اصلی این دانشگاه کمک به اشتغال است، گفت: در این راستا از سال گذشته طرح " آباد" یا آموزش برای اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی در استان کردستان آغاز شده است.

دکتر شاهین فکور افزود: در قالب این طرح دوره‌های مکمل تخصصی برای دانشجویان دانشگاه‌های مختلف و با هدف رفع خلاء‌های مهارتی دانشگاهی و با محوریت نیاز‌های بازار برگزار می‌شود.

وی گفت: هم اکنون در قالب این طرح تفاهمنامه‌ای با دانشگاه کردستان منعقد شده و شرکت کنندگان در پایان ضمن دریافت گواهینامه به بازار کار نزدیکتر می‌شوند.

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان با اشاره به راه اندازی مرکز کاریابی تخصصی با مجوز وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز توسط این دانشگاه گفت: مجوز اولین مرکز کاریابی تخصصی با هدف آشنایی دانش آموختگان دانشگاهی با بازار کار در شهرستان بیجار اخذ شده و در آینده نزدیک به بهره برداری می‌رسد.

دکتر شاهین فکور خاطر نشان کرد: یکی دیگر از برنامه‌های این دانشگاه برای کمک به اشتغال پرداخت تسهیلات اشتغالزایی با سود چهار درصد و تنفس باز پرداخت یکساله است که در سال گذشته ۲۲۰ میلیارد ریال در استان کردستان به دانشجویان، دانش آموختگان و متقاضیان پرداخت شده است و تلاش می‌کنیم این آمار در سال جاری افزایش یابد.

وی به افزایش ۲۳ درصدی پذیرش دانشجو در سال گذشته در دانشگاه علمی کاربردی اشاره کرد و گفت: هزار و ۷۹۰ نفردر سال گذشته در این دانشگاه پذیرش شدند.

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان با اشاره تاسیس رشته‌های جدید تحصیلی در این دانشگاه متناسب با نیاز بازار کار گفت: در سال گذشته ۳۶ رشته جدید به این دانشگاه اضافه شد.

هم اکنون سه هزار و ۳۵۰ نفر در ۹ واحد دانشگاهی علمی و کاربردی در استان کردستان مشغول به فعالیت هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد
  • اگر دولت و قضات، مردم را ناراضی کنند، باید فاتحه را بخوانیم/ جلب نظر مردم لازم است (فیلم)
  • تقویم نجومی امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / تقویم همسران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی است
  • مشکلات اقتصادی با استحکام پایه‌های علمی حل می شود
  • حمایت دانشگاه‌های جهان از فلسطین یادآور رسالت معلمی در دفاع از مظلومان است
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • دستورات محسنی‌اژه‌ای برای صدور رأی در پرونده‌های خاص
  • فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است
  • رویکرد حکمت بنیان کلید حکمرانی در سلامت