Web Analytics Made Easy - Statcounter

رفته بودیم کاریکاتوری را برای تقدیر از پنج سال عملکرد آقای علی عسگری به او اهدا کنیم. همین که به خودمان آمدیم دیدیم مأمورین حراست سازمان...

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بعد از پایان دوره ریاست علی عسگری رئیس سابق سازمان صدا و سیما تعدادی از اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) با مراجعه به این سازمان قصد داشتند با اهدای تابلوی کاریکاتوری که بیانگر بی توجهی رسانه ملی به اعتراضات مردمی نسبت به وضعیت فشل دولت قبل بود نحوه مدیریت رئیس سابق این سازمان را به او گوشزد کنند که با برخورد تند عوامل حراست مواجه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از دانشجویان حاضر در این جمع به روایت این ماجرا پرداخته که در ادامه این روایت را می‌خوانید.

روزی که فهمیدیم صدا و سیما یک نهاد امنیتی است!
رفته بودیم کاریکاتوری را برای تقدیر از پنج سال عملکرد آقای علی عسگری به ایشان اهدا کنیم. همین که به خودمان آمدیم دیدیم مأمورین حراست سازمان دوره‏مان کرده‏اند. می‏گفتند سازممان صدا و سیما یک نهاد امنیتی است و عکس‏برداری از آن جرم است. زیر بار نرفتیم، چون حرفشان حساب نبود؛ برای همین با پرخاش حمله کردند تا دوربین و کارت‏هایمان را ضبط کنند.

مأمور پلیسی که در محل حاضر بود، گفت کارت شناسایی‏تان را برای احراز هویت به من بدهید. به او اعتماد کردیم و کارتمان را دادیم. او هم بی اعتمادمان کرد و کارت را به مأمورین حراست داد تا ضبط کنند. بعد از آن مأمور دیگری از حراست آمد و گفت اصلا به چه حقی برای آقای علی عسگری کاریکاتور کشیده‌‏اید؛ این کار جرم است. جلو آمد، تابلوی کاریکاتور را به زور از ما گرفت و برد.

در همین حین مأمور ارشد حراست با کلانتری تماس گرفت تا بیایند ما را به جرم نقد رسانه ملی ببرند و ستاره‌‏دارمان کنند. از وقتی تماس گرفت تا وقتی نیروی انتظامی بیاید، مدام ما را تهدید می‌‏کردند که اینجا منطقه سطح یک امنیتی است و بیچاره‌‏تان می‏کنیم.

نیروی انتظامی هم که آمد، بدون اینکه لحظه‏‌ای به حرف ما گوش بدهند، دوربین را گرفتند و ما را با خشونت وارد ماشین پلیس کردند که ببرند. در ماشین که بودیم، یکی از همان مأموران حراست آمد و گفت شما فکر می‏کنید هرچه می‏گویید درست است، ولی ما پدرتان را در می‏‌آوریم که دیگر اعتراض نکنید. در آخر هم ما را به گیت نگهبانی سازمان بردند و با فشار از ما تعهد گرفتند که نباید عکس‏هایی را که گرفته‌‏اید منتشر کنید؛ هرچند عکس‏برداری در آن محدوده ممنوع نبود. کاریکاتورمان را هم پاره‏ و رهایمان کردند.

بعد از این ماجرا بود که فهمیدیم صدا و سیمای علی عسگری نه تنها صدای اعتراض مردم به وضعیت فشل دولت قبل را سانسور می‏کرد، حتی تاب یک کاریکاتور را هم نداشت و خود را در یک حصار محکم امنیتی فرو برده بود تا کس حتی از جلوی سازمان هم رد نشود؛ چه رسد به اعتراض. البته قبلا نیز بار‌ها نمونه‌‏های چنین برخوردی را با افراد داخل و خارج از سازمان دیده بودیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان صدا و سیما سانسور در صدا و سیما اعتراضات مردمی عملکرد دولت روحانی بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق عملکرد علی عسگری علی عسگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۲۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، مهدی عسگری با اشاره به موضوع مردمی سازی اقتصاد، گفت: نام‌گذاری ۱۶سال، به عناوین اقتصادی، نشانه‌ی آن است که باوجود تثبیت انقلاب سیاسی، تاکنون انقلاب اقتصادی به ثمر نرسیده است.   نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: انقلاب اسلامی، بر پایه نقش مردم در اداره امور استوار شد، اما به دلیل تداوم سیاست‌های اقتصاد_سرمایه‌داری و نسخه‌های معیوب و ناقص وارداتی، نقش مردم در اقتصاد، حداقلی بوده و همچنان شاهد شکاف طبقاتی و بی‌عدالتی در توزیع منابع عمومی هستیم.   وی افزود: در اقتصاد مردمی تمرکز ثروت نباید در اختیار عده‌ای خاص باشد تا اقلیت اشراف بتوانند با استثمار نیروی کار و ایجاد انحصار و رانت و به قیمت غارت سفره‌ی مردم، به سود‌های سرشار برسند.   عسگری تصریح کرد: مردمی‌سازی واقعی اقتصاد، یعنی در اختیار قراردادن ابزار‌های تولید، بصورت عادلانه به مردم، یعنی حذف نابرابری، تبعیض و رانت‌خواری، یعنی توزیع عادلانه فرصت‌ها و امکانات کشور برای تولید و تجارت.

دیگر خبرها

  • وقوع حادثه امنیتی در جنوب یمن
  • نقش متخصصان داخلی در حراست هوشمند از آسمان کشور ارزنده است
  • وزیر دفاع: پاسخ ایران به صهیونیست‌ها با هدف ایجاد بازدارندگی بود
  • پاسخ ایران به صهیونیست‌ها با هدف ایجاد بازدارندگی بود
  • ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید
  • اینترنت در روزهای کنکور قطع نمی‌شود
  • عسگری: همدلی بزرگان تهران به ۲ ملی‌پوش پایتخت منتهی شد
  • حجاب و عفاف دغدغه امروز مردم و مسئولان است
  • مدیرعامل جدید استقلال ازسوی پتروشیمی خلیج‌فارس / ترکیب صداوسیمایی برای جدال حق‌پخش با تلویزیون!
  • انتقاد روزنامه دولتی ایران از تصمیم ایران خودرو/ بانک مرکزی: ۳۰۲ میلیون دلار نیمایی بدون مشتری ماند/ پیمان پاک: گوشت نه تنها افزایش قیمت نداشت، بلکه ارزان هم شد