Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - ۳۳۷ کیلومتر پروژه بزرگراهی در استان بوشهر در دست اجرا است که برای تکمیل آنها به ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، راه‌های مواصلاتی آزادراه، بزرگراه ،راه آهن و محورهای هوایی یکی از مهمترین شاخصه‌های توسعه‌یافته در هر استان محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وجود شبکه حمل و نقل و جاده‌های ایمن و مناسب برای دسترسی و ارتباط با سایر مراکز مهم کشور از جهات مختلف زمینه توسعه و پیشرفت فراهم می‌کند.

استان بوشهر در جوار خلیج‌فارس دارای طولانی‌ترین مرز دریایی و سواحل است که توسعه راه‌های ارتباطی نقش مهمی در رونق بنادر و فعالیت‌های بندری به‌ویژه در عرصه اشتغال و فعالیت‌های اقتصادی دارد.

این که از خط ریلی بی‌بهره است اکنون اجرا خط راه آهن بوشهر به شیراز طراحی و در حال اجرا است که طول این خط ریلی 450 کیلومتر است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر در گفتگویی با خبرنگار تسنیم در بوشهر با بیان اینکه خط ریلی بوشهر - شیراز به طول 450 کیلومتر 140 کیلومتر آن در محدوده استان بوشهر قرار دارد اظهار داشت: اکنون قطعه 10 این خط ریلی به طول 25 کیلومتر در دست اجرا است که مهمترین قطعه آن محسوب می‌شود.

خط ریلی بوشهر به شیراز به 25 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است

فرزاد رستمی با بیان اینکه بخشی از قطعه 11 خط ریلی بوشهر به شیراز اجرا شده تصریح کرد: برای تکمیل این خط ریلی به 25 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی بیان کرد: قرار شد برای تأمین اعتبار خط راه آهن بوشهر به شیراز از سه روش ماده 56 و تهاتر وزارت نفت و کمک‌های این وزارتخانه استفاده شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر به جاده‌های مواصلاتی استان پرداخت و افزود: اکنون طول محورهای مواصلاتی زمینی استان بوشهر 4 هزار و 434 کیلومتر است که 685 کیلومتر آن بزرگراه است.

رستمی با بیان اینکه 337 کیلومتر پروژه بزرگراه در استان بوشهر در دست اجرا است خاطر نشان کرد: برای تکمیل این پروژه‌ها به 5 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

سرعت جاده وفاق با تزریق 160 میلیارد تومان اعتبار

جاده وفاق یکی از مسیرهای ارتباطی مهم در بین شهرستان‌های دیر و کنگان است که از زمان اجرا آن چند سال می‌گذرد.

مدیر کل راه و شهر سازی استان بوشهر با اشاره به طول جاده وفاق در محور بنادر دیر و کنگان افزود: جاده وفاق محور ساحلی بین بنادر دیر و کنگان به طول 8 هزار و 800 متر با عرض حدود 35 متر در حال ساخت است .

رستمی با بیان اینکه این جاده به‌صورت 4 خطه و یک مسیر گردشگری، دریایی و آبزیپروری در جنوب استان بوشهر است تصریح کرد: از قطعه سمت کنگان که حدود 5 هزار متر است حدود 2 هزار و 500 متر آن آسفالت شده و مابقی مسیر در حوزه کنگان در حد روسازی کار شده است.

وی از اجرا پل بزرگ بر روی خور بردستان  خبر داد و بیان کرد: اگر تزریق اعتبار صورت بگیرد 1.5 سال دیگر مسیر جاده وفاق کامل به بهر‌ه‌برداری می‌رسد.

رستمی اضافه کرد : اعتبار مورد نیاز پروژه جاده وفاق،  در سفر رئیس جمهور 160 میلیارد تومان اعلام شد که خواستار افزایش سهم وزارت نفت در این پروژه شد.

فاصله بین بنادر دیر و کنگان 20 کیلومتر کاهش می‌یابد

فرمانداران 2 شهرستان دیر و کنگان با اشاره به تخصیص اعتبارات استانی برای جاده وفاق افزودند: منتظر تخصیص جدید هستیم و امید می‌رود با مشارکت بیشتر وزارت نفت بتوانیم این پروژه را به سرانجام برسانیم.

طول مسیر جاده گردشگری وفاق بین بنادر دیر و کنگان 8 هزار و 800 متر است که عملاً فاصله 2 شهر 20 کیلومتر کوتاه می‌کند.

وزیر راه در بوشهر: 70 درصد منابع مالی پروژه راه‌آهن بوشهر - شیراز از سوی وزات نفت تأمین می‌شودراه آهن بوشهر - شیراز بر اساس برنامه تعیین شده تکمیل می‌شوداجرای پروژه 450 کیلومتری راه آهن بوشهر به روایت تصویر

قطعه سمت کنگان حدود 75 درصد پیشرفت فیزیکی، پل حدود 48 درصد و جاده سمت دیر هم حدود 23 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

با تکمیل این جاده رونق خوبی برای 2 شهر دیر و کنگان اتفاق خواهد افتاد.

وزیر راه و شهرسازی هم که 15 مهر از این پروژه بازدید کرد و گفت: بخشی از بودجه سال آینده جاده وفاق تأمین می‌شود چون اجرا این پروژه باید به سرعت به اتمام برسد.

انتهای پیام/190/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز بنادر دیر و کنگان استان بوشهر بوشهر به شیراز راه آهن بوشهر برای تکمیل جاده وفاق خط ریلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۲۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر استقرار پایگاه‌های امداد و نجات دریایی در نقاط مختلف ساحلی استان را یک ضرورت دانست و گفت: ساخت ۵ پایگاه امداد دریایی در نوار ساحلی استان بوشهر نیاز به توجه ویژه است. - اخبار استانها -

احسان ایزدپناه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا اشاره به فعالیت 20 پایگاه امداد هلال احمر در بخش‌های مختلف در استان بوشهر اظهار داشت: اکنون پایگاه‌های امداد جاده‌ای، کوهستان، سگ‌های جستجو و نجات آنست، امداد دریایی فعال است.

وی خانه‌های هلال در استان بوشهر را 134 مورد بیان و خاطرنشان کرد: از 134 خانه هلال استان 52 مورد در نقاط شهری و 82 خانه هلال در روستاها مستقر است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر نقش خانه‌های هلال در عرصه آموزش و رسیدگی به حوادث را بسیار مهم دانست و بیان کرد: اکنون 2 هزار و 581 نفر در استان بوشهر عضو خانه‌های هلال هستند بر اساس برنامه باید یک ششم روستاهای استان بوشهر دارای خانه هلال باشند که آمادگی لازم برای این مهم وجود دارد.

ایزدپناه راه‌اندازی بانک امانات تجهیزات در خانه‌های هلال را مورد اشاره قرار داد و گفت: 4 خانه هلال استان برای راه‌اندازی بانک امانات تجهیزات پزشکی پیش قدم هستند و اکنون مناطق انارستان، سعدآباد، بندر ریگ و خیارزار از این مرکز بهره‌مند هستند.

وی وضعیت پایگاه امداد ساحلی در استان بوشهر را نامطلوب دانست و تأکید کرد: نوار ساحلی شهرستان گناوه که همیشه پذیرای حجم بالایی از مسافرین و گردشگران در فصول مختلف سال است ولی از پایگاه امداد ساحلی بی‌بهره است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر با اشاره به وجود قایق، تجهیزات غواصی، نیروی انسانی امدادی مجرب و امکانات لازم برای خدمات‌رسانی در امداد دریایی در گناوه ولی پایگاه امدادی هلال احمر در گناوه وجود ندارد. با وجود نبود پایگاه امداد دریایی در گناوه ولی نجات‌گران در سال گذشته در 31 عملیات 39 نفر از غرق‌شدگی نجات دادند.

وی زمین ایجاد پایگاه دریایی امدادی در گناوه را در بستر دریا دانست و بیان کرد: در شهر ساحلی بوشهر هم با وجود استقرار تجهیزات لازم امدادی ولی پایگاه امدادی وجود ندارد که انتظار می‌رود به این مطالبه مهم توجه ویژه شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر امداد پایگاه دریایی در شهر ساحلی دیر را هم نامساعد دانست و گفت: در شهر کنگان زمین لازم اختصاص یافته ولی بودجه لازم برای ساخت پایگاه امداد دریایی تخصیص نیافته است.

ایزدپناه با بیان اینکه پایگاه امداد دریایی در ساحل دلوار وضعیت نامناسبی ندارد، اضافه کرد: ساخت 5 پایگاه امداد دریایی در نوار ساحلی استان بوشهر نیاز به توجه ویژه است.

وی یکی از دیگر مشکلات مهم استان بوشهر امداد هوایی دانست و تصریح کرد: با وجود مجوز برای راه‌اندازی امداد هوایی هلال احمر، ولی اکنون بیش از 4 سال ساخت آشیانه بالگرد هلال احمر متوقف شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر اعتبار مصوب برای ساخت آشیانه بالگرد هلال احمر را 4 میلیارد تومان دانست و گفت: تاکنون 130 میلیون تومان آن تخصیص یافته که جوابگوی طرح مورد نظر نیست.

ایزدپناه از نبود پایگاه امدادی هلال احمر در شهرستان عسلویه خبر داد و بیان کرد: ساخت نخستین پایگاه امدادی هلال احمر در منطقه بنود عسلویه امسال اجرایی می‌شود.

وی از آمادگی ایجاد مرکز آموزش امداد دریایی جنوب کشور در بوشهر خبر داد و تصریح کرد: با توجه به وجود امکانات از جمله تجهیزات و نیروی انسانی مجرب زمینه لازم برای راه‌اندازی مرکز آموزش امداد دریایی جنوب کشور در بوشهر فراهم است.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • تکمیل واحد‌های ۲۷ هکتاری تا چند ماه آینده
  • تکمیل کریدور ریلی ترانس افغان تا سال ۲۰۲۷
  • محور مواصلاتی دستجرد- آشتیان در قم بهسازی شد
  • نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر
  • پروژه ۴۳۲ واحدی خورموج باید تا پایان سال تکمیل شود
  • آخرین وضعیت مرکز نمایش‌های آئینی «صبا»/ بهره‌برداری مرکز تا پایان امسال
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • مسافت اصفهان – دهاقان نزدیک‌تر می‌شود