Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دیوان محاسبات کشور تقدیم گزارش تفریغ بودجه زودتر از موعد مقرر را بهترین امکان برای اصلاح ساختار بودجه در مجلس و دولت دانست.

به گزارش برنا، به نقل از خانه ملت، مهرداد بذرپاش، رئیس کل دیوان محاسبات کشور، در نشست خبری که در حاشیه صحن علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت: با توفیق خداوند توانستیم گزارش تفریغ بودجه سال 1399 کل کشور که در تاریخ 31 شهریور ماه تقدیم مجلس شده بود را در نشست غیرعلنی و علنی امروز مجلس قرائت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه بخشی از گزارش تفریغ بودجه 99 کل کشور به دلیل وجود ارقام خاص و محرمانه در جلسه غیرعلنی ارائه شد، کاهش زمان ارائه گزارش تفریغ بودجه سال 99 به مدت 4 ماه  اتفاقی مبارک توصیف کرد و افزود: در تفریغ بودجه باید حساب‌های حدود سه هزار و 600 دستگاه رسیدگی شود بنابراین تقویم زمانی محاسباتی باید 4 ماه زودتر ارائه شود و با توجه به اینکه توانستیم این مهم را محقق کنیم از خزانه‌داری کل کشور و وزارت امور اقتصاد و دارایی و همکاران خود در دیوان محاسبات تشکر می‌کنم.

وی اضافه کرد: ارائه گزارش تفریغ بودجه سال 99، 4 ماه زودتر از موعد مقرر ماحصل صدها هزار ساعت کار کارشناسی و بررسی 272 تبصره بودجه 99 است.

بذرپاش ادامه داد: در تفریغ بودجه منابع و مصارف لایحه مصوب بودجه بررسی می‌شود، منابع در حوزه درآمدها، واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای یا دارایی مالی و مصارف در حوزه مصارف جاری، تملک دارایی سرمایه‌ای و مالی.

رئیس کل دیوان محاسبات کشور افزود: در گزارش تفریغ بودجه باید میزان اجرای بیش از 270 تبصره که احکام بودجه بوده و یک سال اعتبار دارد، مشخص شود، همچنین باید دلایل اجرایی نشدن این احکام بررسی و تعیین شود.

وی با اشاره به ابلاغ بخشنامه بودجه 1401 از سوی رئیس جمهور در روز گذشته ادامه داد: در حال حاضر تفریغ بودجه سال 99 در اختیار دولت که در حال تدوین بودجه 1401 است، قرار دارد. از سوی دیگر مجلس نیز می‌تواند از این گزارش استفاده کند تا با تحقق این دو مهم لایحه بودجه با چشمانی باز و نگاه واقع‌بینانه تدوین و تنظیم شود و در صورت نیاز احکام مجدد تمدید، تغییر یا لغو شود.

بذرپاش تقدیم گزارش تفریغ بودجه زودتر از موعدد مقرر را بهترین امکان برای اصلاح ساختار بودجه در مجلس و دولت دانست و افزود: یکی از اقداماتی که می‌تواند به تحقق اصلاح ساختار بودجه کمک کند بررسی نحوه اجرای بودجه در سال‌های گذشته است.

رئیس کل دیوان محاسبات کشور از رسیدگی به بودجه 1400 در دیوان محاسبات در سال جاری خبر داد و گفت: تاکنون دو گزارش دو ماهه درباره رسیدگی به بودجه 1400 تقدیم مجلس شده، در واقع در حال تدوین گزارش تفریغ 6 ماهه بودجه 1400 هستیم که تا پیش از تقدیم لایحه گزارش احکام بودجه 1400 را تقدیم مجلس کنیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر گزارش تفریغ بودجه 99 در اختیار مجلس بوده و در حال رسیدگی به عملکرد 6 ماهه بودجه 1400 هستیم، تصریح کرد: امیدواریم با این اقدامات بودجه 1401 بودجه‌ای اثربخش و کارآمد و برای رفاه مردم باشد.

بذرپاش با اشاره به یارانه پنهان در گزارش تفریغ بودجه سال 99 گفت: هر چند از یارانه پنهان صحبت می‌شود اما به آن توجهی نمی‌شود که توجه و برنامه‌ریزی با توجه به این موضوع از اهمیت بسیاری برخوردار است.

یارانه پنهان گاز حدود دو برابر منابع عمومی کشور در سال 99 و 45 درصد نقدینگی در این سال بود

رئیس کل دیوان محاسبات کشور ادامه داد: یارانه پنهان در سال 99 حدود یک میلیون و 603 هزار میلیارد تومان در حوزه گاز، کالاهای اساسی و ... است که بخش اعظم آن یعنی حدود 900 هزار میلیارد تومان به حوزه گاز در مصرف، هدررفت در شبکه و سوخت گاز سرچاهی مربوط است؛ یارانه پنهان گاز  حدود دو برابر منابع عمومی کشور در سال 99 و 45 درصد نقدینگی در این سال بود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دیوان محاسبات مجلس شورای اسلامی بودجه مجلس تقویم اقتصاد ساعت کار تملک دارایی رئیس جمهور دولت لایحه بودجه یارانه گاز نقدینگی کالاهای اساسی دیوان محاسبات رئیس کل دیوان محاسبات کشور گزارش بودجه رئیس کل دیوان محاسبات کشور گزارش تفریغ بودجه سال تفریغ بودجه سال 99 یارانه پنهان بودجه 1400

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۲۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وصول یک ماهه ۱۰۰۰ میلیارد مالیات از شرکتهای خام فروش صادراتی

سازمان امور مالیاتی حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان از شرکتهای خام فروش صادراتی بابت مالیات عملکرد وصول کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بر اساس گزارش عمکلرد سازمان مالیاتی در فروردین ماه امسال حدود 1000 میلیارد تومان مالیات از شرکتهای صادرکننده مواد خام و نیمه خام وصول شده است.

لازم به ذکر است، کل سال 1402 حدود 11.5 هزار میلیارد تومان از این شرکتها مالیات و عوارض صادراتی دریافت شده بود.

گفتنی است، این عوارض مرتبط با مالیات عمکلرد شرکتهای صادرکننده مواد خام طبق حکم بند ن تبصره 6 وصول شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • طرح ساماندهی مسکن و اجاره‌بها تأیید شد
  • وصول یک ماهه ۱۰۰۰ میلیارد مالیات از شرکتهای خام فروش صادراتی
  • تغییر محاسبات منطقه با قدرت بازدارندگی ایرانی
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج‌های پناهندگان از آلمان
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمان
  • کاهش فروش آیفون در چین و افت درآمد سالانه اپل
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم