Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- تحلیلگر تکنیکال بورس گفت: شاخص گروه بانکی هم اکنون در محدوده قوی حمایتی قرار دارد که انتظار واکنش به این سطح و صعود را از این گروه داریم.

علی ملک لی تحلیلگر تکنیکال بازار سرمایه  در رابطه با این پرسش که گروه بانک‌ها و موسسات مالی در بورس شامل چند بانک است؟ اظهار کرد:گروه بانک‌ها و موسسات اعتباری شامل ۱۱ بانک است که از شاخص‌ترین آن‌ها می‌توان بانک ملت، بانک تجارت و بانک صادرات را نام برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تحلیلگر تکنیکال در ادامه در رابطه با شاخص گروه بانکی بیان کرد: شاخص گروه بانکی هم اکنون در محدوده قوی حمایتی خود قرار داد (باکس سبز رنگ) که انتظار واکنش به این سطح و صعود مناسب را از این گروه را داریم.

 

این تحلیلگر بازار سرمایه در ادامه گفت: با توجه به اینکه شاخص بانکی کمتر از گروه‌های دیگر رشد کرده است، روند میان مدت و بلند مدت این گروه مثبت ارزیابی می‌شود. تعیین رئیس بانک مرکزی نیز می‌تواند این فرضیه را تقویت کرده و این گروه را بیش از پیش مورد توجه فعالان بازار سرمایه قرار دهد.

ملک لی در خصوص دو سناریوی محتملی که در آینده نزدیک در انتظار شاخص شاخص گروه بانکی است، گفت: از دید تکنیکالی، رسیدن این شاخص به محدوده حمایتی (باکس سبز رنگ) و شکست خط روند کاهشی و خروج از مثلث و پولبک به آن را شاهد هستیم. اندیکاتور RSI نیز در محدوده بیش فروش قرار دارد و واگرایی نیز در آن دیده می‌شود. همه این موارد به همراه اخبار خوب فاندامنتال میتواند به صعود این گروه نیز کمک کند.

این تحلیلگر بازار سرمایه در ادامه تصریح کرد: چنانچه این محدوده حفظ شود، برای میان مدت این شاخص به اهداف مورد نظر در چارت (محدوده باکس‌های قرمز رنگ) می‌رسد، که به ترتیب حدود ۲۵ و ۴۰ درصد رشد را می‌توان از این گروه انتظار داشت. البته چنانچه محدوده سبز رنگ حمایتی رو به پایین شکسته شود، این تحلیل قابل اعتبار نخواهد بود.

ملک لی در مورد پتانسیل‌ها و ریسک‌های فعلی گروه بانک اظهار کرد: افزایش یا کاهش نرخ ارز، گشایش در بحث تحریم ها، آزادسازی منابع بانکی و همچنین سود بین بانکی می‌تواند از ریسک‌ها و پتانسیل‌های این گروه باشد.

ملک لی در خصوص روش‌های به کار رفته در این تحلیل تکنیکال گفت: لازم به ذکر است که در این تحلیل از روش‌های "پرایس اکشن"، "سیستم معاملاتی ایچیموکو" و "سطوح فیبوناچی" برای تعیین سطوح مقاومت، حمایت و همچنین "اندیکاتور RSI" جهت تایید این سطوح استفاده شده است.

او بیان کرد: روش پرایس اکشن، به تازگی مورد توجه تحلیلگران تکنیکال قرار گرفته که به خوبی میتواند سطوح حمایت و مقاومت را نشان دهد. سیستم معاملاتی ایچیموکو نیز یکی از سیستم‌های معتبر معاملاتی در جهان می‌باشد که تحلیلگران حرفه‌ای برای تعیین نقاط حمایت و مقاومت، قدرت روند و نقاط ورود و خروج از آن استفاده می‌کنند.

او افزود: سطوح فیبوناچی نیز برای پیش بینی سطوح حمایت و مقاومت و مناطق PRZ (مناطق بازگشت قیمت) مورد استفاده قرار می‌گیرد. اندیکاتور RSI نیز به خوبی سطوح پیش خرید و پیش فروش را نشان می‌دهد.

 

 باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شاخص گروه بانکی بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۳۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از نیمه‌تمام بودن ۲۷۰ واحد مسکونی خسارت دیده از زلزله سال ۱۳۹۹ در سی‌سخت خبر داد و گفت: پیگیر اختصاص اعتبار یه این واحدها هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، امروز_ پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در نشست با مدیران بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی با تاکید بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن به متقاضیان افزود: بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه پنج هزار و ۳۰۰و احد روستایی برای مقاوم‌سازی به بانک‌های عامل استان معرفی شد که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. گفت: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد و چنانچه تسهیلات در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود.

وی تصریح کرد: در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید این‌گونه باشد.

روستا خاطرنشان کرد: تسهیلات مسکن روستایی توسط بانک‌ها از جمله بانک مسکن و بنیاد مسکن به خوبی رصد می‌شود و انحرافی در این خصوص وجود ندارد.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحدهای خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت، گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحدها هستیم.

کد خبر 750009

دیگر خبرها

  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • عقب‌ماندگی‌های لرستان را با کار جهادی جبران کنیم
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • عقب‌ماندگی شوراهای شهر از سایر نهادها هنوز جبران نشده است
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟