Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو طی بازدیدی در جریان آخرین اقدامات صورت گرفته شرکت دانش بنیان جتکو در حوزه توسعه پلتفرم برق و الکترونیک خودرو قرار گرفت.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از ایکوپرس- مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در نشست با نخبگان جوان شرکت جتکو، با بیان این‌که دستاوردهای این شرکت شایسته تقدیر است، افزود: خودکفایی در حوزه برق و الکترونیک خودرو، پروژه‌ای کلیدی و اساسی در توسعه محصولات و خودروهای جدید به شمار می‌رود که کاستی‌های کنونی در این حوزه سبب ایجاد چالش‌های تامین قطعات خاص در خودروسازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرشاد مقیمی، با بیان به این‌که شرکت دانش بنیان جتکو از جایگاه خاصی در میان شرکت‌های گروه برخوردار است، گفت: در بدو حضورم در ایران خودرو از این شرکت بازدید و تاکید کردم لازم است، تمرکز نخبگان و طراحان این شرکت به پروژه‌های توسعه فناوری و گلوگاهی در خودروسازی هدایت شود.
وی با تاکید بر جلوگیری از موازی‌کاری و لزوم تمرکز بر اولویت‌های فناوری در گروه صنعتی ایران‌خودرو، افزود: حس همدلی و با هم بودن باید در روح و جسم کارکنان گروه صنعتی ایران خودرو نهادینه شود و با این تعلق خاطر، تحقق اهداف و تولید هر محصولی میسر خواهد بود.
وی ادامه داد: تولید محصولات دانش‌بنیان با استاندارد روز دنیا که قابلیت پاسخگویی به نیاز صنعت خودروسازی را دارد،باعث کاهش هزینه‌های تولید و کاهش وابستگی خواهد شد و در کنار آن رضایت‌مندی مشتریان را در پی خواهد داشت و مدیران باید از این دستاورد به درستی استفاده کنند.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، ارتباط با جوامع علمی و دانشگاهی را برای تسریع در فرآیند توسعه ضروری دانست و گفت: جتکو، به عنوان شرکتی دانش‌بنیان ارتباط با دانشگاه‌ها را با جدیت دنبال کند.
مقیمی، با تاکید بر بهره‌مندی از ظرفیت فضای مجازی در انتقال دانش فنی گفت: می‌توان با ایجاد و تعمیق روابط با استادان حوزه خودرو در این فضا، دستاوردهای موثری برای رفع چالش‌های صنعت خودرو کسب کرد.
وی در ادامه با بیان این‌که در حوزه الکترونیک سالانه مبالغ زیادی سرمایه گذاری می‌شود، افزود: در دنیا بیش از ۴۵۰ میلیارد دلار در حوزه الکترونیک محصولات مختلف هزینه می‌شود و به طور خاص در صنعت خودروسازی این عدد به حدود ۵۰ میلیارد دلار می‌رسد که نشان از اهمیت حوزه برق و الکترونیک داردکه باید از نظر اقتصادی مورد توجه قرار گیرد. وی تاکید کرد: لازم است از فرآیند و دانش ایجاد شده در حوزه برق و الکترونیک شرکت جتکو، در جهت ساماندهی قراردادهای توسعه و تامین برق و الکترونیک استفاده کرد.
مقیمی افزود: چنین پروژه‌های عظیمی باید با نگاه ملی دنبال شود تا سایر شرکت‌های خودروساز کشورنیز از آن بهره‌مند شوند.
وی با تاکید بر لزوم همکاری جتکو در حوزه محصولات ایران‌خودرو دیزل، گفت: همکاری به ویژه برای توسعه اتوبوس برقی با جدیت دنبال شود.
مقیمی گفت: کار بزرگ و ماندنی در شرایط سخت تحریمی و کرونا در شرکت جتکو انجام شده که حاصل همدلی و مدیریت بهینه منابع است.
در این جلسه، داود خسروی، مدیرعامل شرکت جتکو نیز گزارش مبسوطی از روند اجرای پروژه های توسعه ای در این شرکت به ویژه طراحی و توسعه پلتفرم‌های برقی ارایه کرد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: گروه صنعتی ایران خودرو برق و الکترونیک دانش بنیان شرکت جتکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۳۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با ساخت و توسعه دوربین‌های ضد انفجار، پایه‌های پایدارساز و شبیه‌ساز نوسانات دریایی، اقدام به بومی‌سازی تجهیزات صنعت دریایی کرد.   فرهاد فتوره‌چی، مدیر عامل این شرکت‌ دانش‌بنیان در گفت‌وگو با ایسنا، شبیه‌ساز نوسانات دریا، دوربین‌های ضد انفجار، مونیتورهای ویژه شناورهای دید در روز و ضد آب را از محصولات تولیدی این شرکت ذکر کرد و گفت: آخرین دستاورد ما پایه‌های پایدارساز است. این محصول بر روی شناورها قرار می‌گیرد و جریان‌هایی را که موجب نوساناتی بر روی شناور می‌شود، کنترل می‌کند.   وی اضافه کرد: از طریق این محصول می‌توان کلیه تجهیزات بر روی شناورها را به صورت افقی نگهداری کرد؛ علی‌رغم نوساناتی که شناور بر روی این تجهیزات اعمال می‌کند.   فتوره‌چی با اشاره به کاربردهای این پایدارسازها، توضیح داد: آنتن‌های شناور برای ارتباط با ماهواره‌ها باید در وضعیت ثابت باشند، در غیر این صورت با نوسانات کشتی، امکان یافتن ماهواره برای آنتن از بین می‌رود و این پایدارسازها می‌توانند عملکرد این ماهواره‌ها را تضمین کنند.   وی با اشاره به ساخت شبیه‌ساز نوسانات دریایی، گفت: شبیه‌سازی نوسانات حرکتی مانند خودرو و شناور و هواپیما با تاکید بر نوسانات دریایی از اهداف ساخت این محصول است. راستی‌آزمایی سنسورهای دینامیکی و استاتیکی و ادوات بازی‌های رایانه‌ای از دیگر موارد استفاده این شبیه‌سازها به شمار می‌رود.   مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، پیاده‌سازی نرم‌افزارهای شبیه‌سازها را از دیگر دستاوردهای این شرکت ذکر کرد و ادامه داد: این سیستم به منظور آموزش و تمرین در هدایت شناورها طراحی و ساخته شده است. از آنجا که آموزش هدایت این شناورها در محیط واقعی بسیار پرهزینه است، این سیستم به کاربران کمک می‌کند تا در محیط شبیه‌سازی شده بسیار واقعی شناور را هدایت کنند.   فتوره‌چی با بیان اینکه از آنجا که در این نرم‌افزار پارامترهای فیزیکی مؤثر تا حد بالایی مد نظر بوده است، کاربران به حس درستی از آنچه در عمل با آن مواجه هستند، دست می‌یابند، گفت: این موضوع توسط چندین قایقران حرفه‌ای تایید شده است. این سیستم طراحی همچنین دارای سه مود دید از ساحل، دید از روی شناور و دید از بالاست که هر سه همزمان قابل نمایش است. تدوین نرم‌افزار این سیستم از روی معادلات حرکت شناور که قبلاً در این شرکت طی سال‌ها مطالعه و آزمون به دست آمده، انجام شده است.   مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان با اشاره به کاربردهای دوربین‌های ضدانفجار این شرکت، اظهار کرد: این شرکت دوربین‌های ضدانفجاری متنوعی برای موارد صنعتی و دفاعی ساخته است که مشخصات فنی محصولات مطابق با نیاز مشتری طراحی و یا تغییر پیدا کرده است.   وی بدنه این دوربین را از جنس استیل و آلومینیوم و کاملا ضدآب دانست که این امر موجب افزایش مقاومت این دوربین‌ها در برابر ضربه و شکستگی شده است. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ربات صنعتی ایرانی با هفت درجه آزادی تولید شد دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود

دیگر خبرها

  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • رونمایی از سکوهای زنجیره ارزش گردشگری و مرکبات مازندران در نمایشگاه ایران اکسپو