Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از چرام؛ استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از استان‌های محروم کشور به شمار می‌رود که دلیل آن عقب ماندگی استان در دو مقوله مهم تولید و اشتغال است.

تولید که در شاخصه رشد اقتصادی یک کشور و استان جای خود را دارد اما بیکاری از آن جهت دلیل محرومیت استان است چرا که بیشتر تسهیلات برای جبران عقب ماندگی در اشتغال و رفع بیکاری به استان سرازیر می‌شود و امروز مردم استان بیش از هر زمان درد نان دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واحدهای تولیدی در قالب‌های مختلف از جمله در درون شهرک‌های صنعتی از ظرفیت‌های مهم در ایجاد شغل و همچنین در بالا بردن تولید به شمار می‌روند که که خبرهای خوبی از آن در استان گاها شنیده نمی‌شود.

نبود امکانات و زیرساخت‌های مناسب در شهرک‌های صنعتی از جمله مشکلاتی است که رغبت کار کردن را از واحدهای تولیدی و تولید کننده و سرمایه‌گذار می‌گیرد.

اما داستان امروز مشکلات مربوط به شهرک صنعتی بردیان چرام است که برخی از واحدها در تماس با دفتر خبرگزاری فارس از وضعیت خود گلایه و انتقاد کردند و خواهان رسانه‌ای کردن این مشکلات شده‌‌اند.

آن‌ها می‌گویند: نزدیک به ۵ ماه است که شهرک صنعتی شبکه موبایل ندارد هر چه ما داد می‌زنیم کسی توجه نمی‌کند از فرمانداری چرام پیگیری می‌کنیم آقای فرماندار می‌گوید از بس زنگ زدم دیگر از دست مخابرات خسته شده‌ام!! به شهرک صنعتی مراجعه می‌کنیم همین حرف را می‌زنند.

آن‌ها با گلایه می‌گویند: صنعت و معدن همین حرف را می‌زند آخر این چه حمایتی است که از تولید انجام می‌دهند تولید کننده ای که باید برای یه تلفن زدن ۱۲ کیلومتر طی کند تا بتواند تلفن بزند چه تولید کننده‌ای است.

می‌گویند: این همه مکاتبه با آقای امیری شرکت مخابرات شده ولی متاسفانه جوابگو نیست البته این بار اول نیست که این بلا سر این شهرک می‌آید هر سالی یک بار دزد وسایل دکل را سرقت می کند و تا ۶ ماه بعد شهرک تلفن ندارد مگر نباید فکری به حال این دکل کنند.

آن‌ها می‌گویند: پیشنهاد دادیم که این دکل را یا جابه جا کنید یا نگهبان بگذارید که هر سال به سرقت نرود به قول خودشان می‌گویند سالی ۵۰ تا ۶۰ میلیون هزینه این دکل می‌شود البته الان می‌گویند ۱۰۰ میلیون پول خرید وسایل دکل است پس چرا نگهبان نمی‌گیرند.

در ادامه چنین اعتراض می کنند: همین پولی که سالانه برای دزدها خرج می‌شود به نگهبان بدهند تا هم خدا راضی باشد هم یک جوان مشغول شود و ما گرفتار قطع تلفن نشویم.

یکی از آن‌ها چنین می‌گوید: چند وقت پیش سرمایه‌گذاری از تهران برای سرمایه گذاری در شهرک صنعتی بردیان آمده بود که تلفن ضروری داشت وقتی دید تلفن‌ها قطع هستند چنین گفت: مگر عقل ندارم در جایی که تلفن ندارد سرمایه گذاری کنم لذا کاری کرده‌اند که کسی جرات سرمایه‌گذاری ندارد این چه حمایتی است که از تولید و سرمایه‌گذار می‌کنید از رئیس صنعت و معدن و تجارت بپرسید چرا پی‌گیری نمی‌کنید تا مشکل صنعت برطرف شود.

آن‌ها می‌گویند از مدیرعامل شهرک های صنعتی بپرسید اگه نمی‌توانید مشکل تلفن شهرک را برطرف کنید چرا استعفا نمی‌دهید واقعا مسئولینی که نمی‌تونند مشکل یک تلفن را برطرف کنند چگونه از پس اشتغالزایی برمی‌آیند.

در ادامه می‌گویند: چه طور می‌خواهند چرخ تولید را راه بیندازند ما دیگر خسته شده‌ایم پیگیری کنید ما دیگه همه راه‌ها را رفتیم مثل اینکه همه مسئولان استان زورشان به این‌ها نمی‌رسد.

انتهای پیام/ر

منبع: فارس

کلیدواژه: شهرک صنعتی تولید صنعت اشتغال سرمایه گذاری شهرک صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۴۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده

ایسنا/لرستان مدیرعامل شرکت‌شهرک‌های صنعتی لرستان گفت: پروژه فروسیلیس منگنز ازنا پیشرفت بسیار خوبی دارد و ظرف دوسه ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

فرزاد محمدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: توسعه فناوری یکی از زیرپروژه‌های اصلی شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان است.

وی با بیان اینکه یکی از چالش‌هایی که در کشور و به تبع آن در استان وجود دارد موضوع فناوری است، گفت: در این راستا به منظور رفع موانع تکنولوژی و فنی واحدهای صنعتی احیا شده که ماموریت و رسالت آن شناسایی نیازهای فناورانه است فن‌بازار در استان تشکیل شد.

مدیرعامل شرکت‌ شهرک‌های صنعتی لرستان گفت: در حال حاضر نیازهای فناوری چندین واحد صنعتی در استان شناسایی و مرتفع شدند.

محمدی بیان کرد: در استان چندین واحد صنعتی را دانش‌بنیان کردیم؛ همچنین با حمایت‌های مالی واحدهای تحقیق و توسعه مورد حمایت قرار گرفته شده‌اند.

وی در ادامه اظهار کرد: در منطقه ویژه اقتصادی ازنا، اولین سرمایه‌گذاری خارجی جذب شد و این موضوعی بود که در سال‌های گذشته شاهد آن نبودیم.

مدیرعامل شرکت‌شهرک‌های صنعتی لرستان با بیان اینکه این سرمایه‌گذار چینی پروژه فروسیلیس منگنز را در ازنا در حال احداث دارد، یادآور شد: خوشبختانه این واحد پیشرفت بسیار خوبی دارد و ظرف دوسه ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • برترین واحدهای تولیدی استان در جشنواره امتنان معرفی شدند
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده