Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی مدیر دفتر تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: از مجموع ۲۵۰۰ نفر شرکت کننده در طرح توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی، ۱۹۰۰ نفر زن هستند.

فاطمه غنی پور بیستم مهرماه در سومین نشست کمیته هماهنگی اقدامات سند ارتقای زنان و خانواده در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات که با هدف آشنایی بیشتر اعضای کمیته با فعالیت های مراکز حمایت از کسب و کارهای اینترنتی در مرکز نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی استان برگزار شد، بیان کرد: طرح توسعه ملی مشاغل خانگی در ۳۱ استان کشور در حال اجراست و در پایان طرح ۵۴ هزار و ۴۰۰ نفر در عرصه مشاغل خانگی فعال خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شبکه سازی در این طرح اهمیت بالایی دارد، افزود: البته قبل از اجرای طرح کار مطالعاتی در خصوص آن انجام گرفته و تمامی طرح های پژوهشی در حوزه مشاغل خانگی بررسی شدند تا با آمادگی و شناخت درستی به این عرصه وارد شویم.

وی افزود: ۶۰ پیشران در این طرح و در رشته های مختلف در استان فعالند که در بخش ارائه آموزش های لازم به شرکت کنندگان در این طرح نقش پررنگی را ایفا می کنند. 6۹۰ نفر نیز زیرمجموعه پیشران ها هستند که به مواد اولیه و آموزش تخصصی نیاز دارند.

وی تصریح کرد: تجاری سازی و برند سازی و اتصال به بازار باید همزمان با آموزش تخصصی در طرح دنبال می شد که مجموعه جهاد دانشگاهی با حضور اساتید مجرب این امر را دنبال می‌کند و در عین حال در عرصه مساعدت جهت راه اندازی شرکت های تعاونی و فروشگاه های اینترنتی نیز تلاش می کند.

غنی پور با اشاره به اینکه در حال حاضر یک فروشگاه ملی و یک فروشگاه بین المللی در این طرح در دسترس است، افزود: جهاد دانشگاهی مسئله دانش بنیان بودن و توجه به تکنولوژی را در دستور کار خود قرار دارد و به زودی در خمین شبکه عسل و گیاهان دارویی و در استان شبکه فرش راه اندازی می شود.

وی با تاکید بر اینکه در این طرح اتصال به بازار اهمیت بالایی دارد، گفت: از مجموع ۲۵۰۰ نفر شرکت کننده در این طرح، ۱۹۰۰ نفر از شرکت کنندگان در این طرح بانو هستند که جهاد دانشگاهی در حوزه بسته بندی، تجاری سازی و آموزش حمایت می کند و از طرفی، پیشبرد برنامه در روستاها نیز مورد توجه قرار دارد به شکلی که فعالان مشاغل خانگی یک روستا به شکل متمرکز در عرصه میناکاری فعالیت دارند.

محمدرضا دانش کارشناس اداره کل ارتباطات استان مرکزی نیز با اشاره به اعتبارات جهت اجرای سند مشاغل خانگی و اینکه اعتبار خاصی برای آن در نظر گرفته نشده است، افزود: مسلما موازی کاری پذیرفته نیست، اما با توجه به مسائل مالی باید از همکاری و هم افزایی دستگاه های مرتبط استفاده شود و با توجه به بضاعت و تکالیف هر دستگاه باید از ظرفیت های موجود، بهره برداری صورت گیرد.

وی افزود: لازم است که به این ظرفیت ایجاد شده توسط جهاد دانشگاهی جهت توسعه و پیشرفت کمک شود و حتی می توان تمرکز را بر توسعه مشاغل خانگی گذاشت.

مسعود شهرجردی دفتر برنامه ریزی دفتر تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی استان نیز اظهار کرد: با اشاره به اجرای برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه توسط این مرکز در استان ضمن تشریح این برنامه اظهار کرد: در سیستم اداری موازی کاری به فعالیت ها و تصمیمات آسیب می زند و در واقع ادارات بسیاری به حوزه راه اندازی مراکز نوآوری و توانمندسازی ورود کرده اند که این موازی کاری در چنین اکوسیستمی باعث می شود که علیرغم صرف نیرو و هزینه فراوان در نهایت نتیجه مطلوب حاصل نشود، پس لازم است که تجمیعی در این راستا صورت گیرد.

وی مهمترین فعالیت در این برنامه را شتابدهی و اتصال نوآوری ها به بازار و تجاری سازی آنها دانست و گفت: متاسفانه در استان مرکزی در عرصه شتاب‌دهی عملکرد خوبی حاصل نشده و این در حالی است که برای موفقیت در بازار باید آنرا با متغیرهای کسب و کار و ادبیات جدید، به خوبی شناخت.

شهرجردی افزود: باید فرآیندهای شتاب دهی را تببین کرد و رویدادهای ترویجی صرفا به دورهمی ها ختم نشوند، باید دیدار با سرمایه گذاران و شبکه سازی سرمایه گذاران را دنبال کرد. در این راستا باید از موازی کاری پرهیز کرده و تمرکز را بر موضوع شتابدهی بگذاریم.

در این جلسه حاضرین نظرات خود را عنوان کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی جهاد دانشگاهی تجاری سازی استان مرکزی مشاغل خانگی موازی کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۴۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزاد سازی ۳۵ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در اسلامشهر

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود ایلکا بعد از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران از آزادسازی ۳۵ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در اسلامشهر خبر داد.

وی گفت: ۳۵ مورد دستور قضائی تبصره دو ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها صادره شده توسط دادستان محترم اسلامشهر شامل بنای ویلایی، دیوارکشی و محوطه سازی با حضور پرسنل اراضی مدیریت جهاد کشاورزی و شهرداری اسلامشهر و همراهی نیروی انتظامی کلانتری واوان این در بخش مرکزی شهرستان اسلامشهر اجرا شد.

مدیر جهاد کشاورزی اسلامشهر عنوان کرد» با قلع و قمع این ساخت و سازها ۳۵ هزار مترمربع از اراضی مرغوب کشاورزی بخش مرکزی شهرستان اسلامشهر به چرخه تولید بازگشت.‌

ایلکا بیان کرد: گزارش‌های مردمی توسط ستاد استانی از طریق سامانه ۱۳۱ اخذ و در سریع‌ترین زمان از تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی جلوگیری می‌شود.

کد خبر 6098334

دیگر خبرها

  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • جوان: پیرمرد هتاک بخشی از جریان‌سازی علیه زنان بود
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • آزاد سازی ۳۵ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در اسلامشهر
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • فرهنگ سازی به زمان نیاز دارد
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید