Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - با اینکه گلستانی یکی از قطب‌های مهم تولید مرغ و تخم مرغ در کشور به شمار می‌رود اما در سایه بی تدبیری دولت گذشته، مردم این استان برای تأمین نیاز خود مجبور به حضور در صف‌های طولانی شده‌اند، سوء مدیریتی که هنوز آثارش گریبانگیر مردم است. - اخبار استانها -

  به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، گلستان از جمله استان‌هایی است که قابلیت فراوانی در زمینه تولید و پرورش مرغ و تخم مرغ دارد تا جایی که بخش زیادی از تولیدات روزانه آن به استان‌های دیگر سرازیر می‌شود تا نیاز غذایی مردم در تهران، سمنان، خراسان و برخی استان‌های دیگر را تأمین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اینکه به نظر می‌رسد در زمینه تولید مشکلی وجود نداشته باشد اما شبکه توزیع به شدت می‌لنگد. در سایه بی تدبیری دولت گذشته، استانی که معین استان‌های دیگر در زمینه مرغ و تخم مرغ بود با صف‌های طولانی و افزایش قیمت افسارگسیخته آن مواجه شد. سوء مدیریتی که هنوز هم سایه‌اش بر سفره مردم دیده می‌شود و آثارش گریبانگیر مردم است.

با وجود گلایه‌ها و انتقادات مردمی اما مدیران دولت روحانی که هنوز هم رأس ادارات و سازمان‌های متولی قرار دارند، اقدام عملی و قاطع برای برخورد با تخلفات احتمالی انجام نمی‌دهند و این خود بر نارضایتی مردم افزوده است.

برخی از دستگاه‌های متولی مانند جهادکشاورزی صرفا با بیان اینکه " مشکلی در تولید نداریم" توپ را در زمین سازمان‌های دیگر می‌اندازد در حالیکه همچنان توزیع هم در اختیار جهادکشاورزی است.

اینکه از توان تولید روزانه استان در زمینه مرغ و تخم مرغ در رسانه‌ها صحبت شود، سفره مردم رنگین نخواهد شد و لازم است که مدیران در زمینه وظایف ذاتی خود، اقدامی درست انجام دهند.

از اواسط شهریورماه امسال و در پی بی مسئولیتی برخی از تولیدکنندگان و بی خیالی بعضی مسئولان، بازار تخم مرغ استان دچار آشفتگی و نابه سامانی شد. مردم برای خرید تخم مرغ به قیمت مصوب باید ساعت‌ها در صف‌های طولانی بایستند؛ برخی مسئولان هم در تعدادی از رسانه‌ها حضور پیدا می‌کند و همه غیر از خودشان را مقصر این شرایط جلوه می‌دهند.

یکی از شهروندان در این باره به خبرنگار ما گفت: مسئولان واقعا از اینکه بتوانند قیمت تخم مرغ را ثابت نگه دارند، عاجز هستند. چرا باید قیمت تخم مرغ آنقدر زیاد شود که همین را هم از سفره خود حذف کنیم.

وی افزود: یک کیلو تخم مرغ چرا در هر مغازه و فروشگاهی قیمت ثابتی ندارد و هرکسی هرچقدر دلش بخواهد، قیمت روی آن می‌گذارد. یک کیلو تخم مرغ نزدیک 25 هزار تومان شده و اگر بخواهیم با قیمت تنظیم بازار بخریم باید چند ساعت در صف بمانیم.

افزایش غیرمنطقی قیمت تخم مرغ در خراسان جنوبی/ وعده مسئولان برای اصلاح قیمت‌هاوزیر کشاورزی به تسنیم خبر داد: آخرین اخبار از شرایط ایجاد ثبات در بازار لبنیات، مرغ و تخم مرغ + فیلمتشدید تولید و واردات برای مقابله با گرانی تخم مرغ/قیمت مصوب 42500 تومان شد

این شهروند با انتقاد از عدم تحقق وعده‌های مسئولان برای حل مشکل در استان گفت: هر هفته چندبار در شبکه استانی برخی مسئولان می‌آیند و همان حرف‌های تکراری را می‌زنند بدون اینکه قیمتی کاهش پیدا کند یا صفی برداشته شود.

بی‌برنامگی عجیب در جهادکشاورزی

معاون بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز معتقد است، جهادکشاورزی در زمینه تحویل و توزیع تخم مرغ به خوبی عمل نمی‌کند. علی اصغر اصغری در این باره اظهار داشت: در دوماه گذشته 4 میلیارد تومان برای واحدهای تولید کننده تخم مرغ پرونده بازرسی و تخلف تشکیل شده و از نظر ما بی برنامگی‌های عجیبی در این زمینه رخ داده است.

وی با بیان اینکه تامین و توزیع بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است، گفت: در حوزه نظارتی نیز نامه‌های متعددی به سازمان جهاد ارسال کردیم که تامین بموقع باشد که در آن زمان کمتر بود.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان افزود: هیچ واحد تولید کننده‌ای با قیمت‌های اعلام شده سازمان جهادکشاورزی اقلام خود را به بازار تزریق نمی‌کند اما این انتظار می‌رود که تولیدکنندگان محصول را با وجود دریافت نهاده به خوبی به بازار منتقل کنند که این اتفاق رخ نمی‌دهد.

وی با بیان اینکه طبق اعلام سازمان جهاد روزانه حدود 120 تن تخم مرغ در استان تولید می‌شود، گفت: مصرف استان ما حدود 60 تن در روز است که با این اوصاف ما می‌توانیم روزانه 60 تن هم به استان‌های دیگر ارسال کنیم.

اصغری بیان داشت: شبکه سازی با سازمان صمت است اما نسبت به روند تولید بارها اعتراض خود را اعلام کرده‌ایم اما هیچ کس برخورد لازم را با متخلفان نداشته است. با پرونده ایجاد کردن نمی‌توانیم برای مردم تخم مرغ تهیه کنیم و این مسئله نیازمند یک برنامه ریزی صحیح و جامع است تا بتواند اثرگذاری لازم را داشته باشد.

وی با انتقاد از جهادکشاورزی گفت: تخم مرغ‌های تولید شده را تحویل شبکه های توزیع دهند تا ببینند مشکل را چگونه حل می‌کنیم، واحدهای متخلف چرا همچنان به راحتی نهاده دریافت می‌کنند اما به شبکه توزیع کمکی نمی‌کنند.

افزایش قیمت در راه است

سعید حسن پور، مدیر تنظیم بازار جهادکشاورزی استان البته معتقد است، مشکلی در تولید و توزیع و عملکرد جهادکشاورزی وجود ندارد! وی معتقد است قیمت تمام شده برای تولیدکنندگان افزایش یافته و این افزایش قیمت ناشی از این اتفاق است.

وی با بیان اینکه در ماه‌های گذشته قیمت تخم مرغ به صورت رسمی افزایش پیدا نکرده است، گفت: موضوع افزایش قیمت مورد موافقت وزارتخانه قرار گرفته و منتظر ابلاغ قیمت‌های جدید هستیم.

وی اظهار داشت: تکلیف کرده‌ایم که اتحادیه روزانه 50 تن تخم مرغ را برای توزیع دریافت کند اما مرغداران و تولیدکنندگان از این مصوبه تمکین نمی‌کنند زیرا این قیمت برای چند ماه پیش است و از طرفی ما متولی نظارت بر عملکرد مرغداری‌ها نیستیم.

در حالی مدیر تنظیم بازار جهادکشاورزی استان می‌گوید متولی نظارت بر عملکرد مرغداری‌ها نیست که تولیدات زراعی، دامی، باغی و آبزیان زیر نظر این سازمان قرار دارد. از صدور مجوز گرفته تا تأمین نهاده موردنیاز بخش تولید، برعهده این سازمان قرار دارد و عجیب است که مسئولان جهادکشاورزی استان به جای رفع مشکلات و کمبودها، از زیر بار مسئولیت خود شانه خالی می‌کنند.

انتهای پیام/581

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان های دیگر مرغ و تخم مرغ قیمت تخم مرغ افزایش قیمت تنظیم بازار تخم مرغ استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۵۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین

به گزارش خبرگزاری مهر، جمشید زمانی اظهار کرد: ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری برای مدیریت عرضه و تقاضا در بازار قزوین توزیع شد.

وی افزود: این میزان گوشت منجمد با قیمت هر کیلوگیرم را ن ۲۸۵ هزار تومان، سردست ۲۷۵ هزار تومان، راسته ۲۷۰ هزار تومان، گردن ۲۶۵ هزار تومان و قلوه‌گاه ۲۴۰ هزار تومان عرضه می شود.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهار داشت: این میزان گوشت منجمد گوسفندی با هماهنگی انجمن واردکنندگان فراورده های خام دامی و از طریق شرکت تعاونی مصرف جهاد کشاورزی استان خریداری و عرضه می شود.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با اشاره به اینکه عرضه این میزان گوشت منجمد گوسفندی وارداتی از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری آغاز و ادامه خواهد داشت افزود: این طرح با هدف تنظیم بازار، حمایت و دسترسی آسان و به صرفه شهروندان و تعادل بخشی به توازن عرضه و تقاضا توزیع شده است.

کد خبر 6090305

دیگر خبرها

  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • بازارساز ترمز رشد ارز را کشید/خبری از افزایش قیمت دلار نیست
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»