Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علی اکبر محرابیان وزیر نیرو بعد از جلسه با اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جلسه‌ای که ما امروز در خدمت کمیسیون اقتصادی بودیم به بررسی سیاست‌های وزارت نیرو در دولت سیزدهم در بخش نیرو‌های تجدید پذیر است.

وزیر نیرو ادامه داد: در حال حاضر با توجه به رشد شدید مصرف انرژی در کشور محدودیت‌هایی برای تامین سوخت‌های فسیلی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در دنیا با بهره گیری از انرژی‌های تجدید پذیر و انرژی‌های بادی و انواع انرژی‌های تجدیدپذیر مصارف نیروگاه‌ها از سوخت فسیلی را به شدت کاهش داده اند.

وزیر نیرو خاطر نشان کرد: کشور در تولید برق از سوخت‌های فسیلی با محدودیت مواجه است، پس نیاز به تولید برق در حوزه نیرو‌های تجدید پذیر داریم.

وزیر نیرو افزود: تولید برق از طریق نیروگاه‌های خورشیدی از نظر اقتصادی بسیار به صرفه است و صرفه جویی بالایی دارد. برنامه‌ای که ما داریم تولید ۱۰ هزار مگاوات انرژی تجدید پذیر طی ۴ سال در اقصی نقاط کشور با محوریت نیروگاه‌های خورشیدی است.

محرابیان گفت: ایجاد این نیروگاه‌ها از نظر اقتصادی کاملا به صرفه است و صرفه جویی انرژی کاملا بالایی دارد. اگر یک نیروگاه انرژی سوخت تجدیدپذیر با هزینه هزار میلیارد ساخته شود مصرف سوخت آن تقریبا ۵۰ درصد کل سرمایه گذاری است. در طی دو سال مجموع صرفه جویی حاصل از آن معادل کل سرمایه گذاری است. از نظر اقتصادی کاملا توجیه پذیر و از نظر امنیتی برای ما بهتر است و دغدغه‌ی مصرف سوخت هم نداریم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس وزیر نیرو تجدید پذیر وزیر نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۵۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان

به گزارش قدس آنلاین، رسانه‌های محلی ازبکستان نوشتند: شرکت دولتی «روس‌اتم» روسیه به عنوان پیمانکار ساخت اولین نیروگاه هسته ای در ازبکستان انتخاب شده است.

این پروژه نیروگاه هسته‌ای شامل ساخت دو واحد نیروگاهی مجهز به راکتورهای نوع VVER-۱۲۰۰ است. این نوع راکتور متعلق به نسل «۳+» بوده و بالاترین استانداردهای بین المللی ایمنی و کارایی را داراست.

انتظار می رود راه اندازی اولین واحد برق در سال ۲۰۳۰ انجام شود و راه اندازی واحد دوم برای سال ۲۰۳۳ برنامه ریزی شده است. هزینه اولیه این پروژه ۱۱ میلیارد دلار برآورد شده است.

نشریه استرانا روس اتم (Strana Rosatom) خاطرنشان می کند که ساخت نیروگاه هسته ای گام مهمی در توسعه زیرساخت های انرژی ازبکستان خواهد بود و منبع انرژی قابل اعتماد و سازگار با محیط زیست را برای این کشور فراهم می کند.

قرارداد همکاری بین ازبکستان و روسیه برای ساخت این ایستگاه در دسامبر ۲۰۱۷ امضا شد. پس از آن، شرکت توسعه انرژی هسته ای اوزاتم (Uzatom) در ازبکستان ایجاد شد.

شرکت دولتی انرژی اتمی روسیه «روس‌اتم» طی سال‌های اخیر به کشورهای آسیای مرکزی پیشنهاد ساخت نیروگاه‌های هسته ای با شرایط مطلوب را داده است؛ قزاقستان، ازبکستان و قرقیزستان چنین پیشنهادهایی را در مقاطع مختلف دریافت کرده اند و گام‌هایی را برای احداث این نیروگاه‌ها برداشته‌اند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • آمادگی کامل نیروگاه شهید مفتح برای تولید انرژی در پیک تابستان
  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر
  • وزیر صمت: ظرفیت‌های تولید شناخته شده و باید در جستجوی راه‌های صادراتی باشیم
  • توافق گروه ۷ برای تعطیلی نیروگاه‌های زغال سوز تا ۲۰۳۵
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳