Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@14:49:09 GMT

پاندمی کرونا تعداد گرسنگان جهان را افزایش داد

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۶۶۰۸۹

پاندمی کرونا تعداد گرسنگان جهان را افزایش داد

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «اسکندر زند» در حاشیه دومین روز از  چهل و نهمین نشست کمیته امنیت جهانی غذا سازمان ملل متحد که به صورت مجازی در حال برگزاری است، افزود: بر اساس گزارش ها، طی سال های قبل از ۲۰۱۹ فقر غذایی در جهان رو به کاهش بود، اما از حدود دو سال پیش فقر غذایی روند افزایشی را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور وزیر جهاد کشاورزی اظهارداشت: شیوع پاندمی کرونا، تغییرات اقلیمی، کاهش تنوع زیستی و افزایش آلاینده ها از عوامل اصلی افزایش فقر غذایی در جهان اعلام شده است.

وی اضافه کرد: براساس گزارش هایی که در این نشست تاکنون ارائه شده، وضعیت امنیت غذایی در جهان بدتر شده است به طوری که در حال حاضر حدود سه میلیارد نفر از جمعیت جهان، امنیت غذایی مطلوبی ندارند؛ ۸۰۰ میلیون نفر دچار فقر غذایی هستند و دو میلیارد نفر نیز وضعیت غذایی شان مطلوب نیست و گزینه غذایی محدودی دارند و حق انتخاب ندارند.

زند اظهارداشت: چهار عامل پاندمی کرونا، تغییرات آب و هوایی، زوال تنوع زیستی و آلودگی ها، امنیت غذایی در جهان را با چالش جدی مواجه کرده است.

نماینده ایران در چهل و نهمین نشست مجازی کمیته امنیت جهانی غذا سازمان ملل متحد گفت: پاندمی کرونا موجب شده کشورهایی که وضعیت غذایی خوبی دارند، کمک های غذایی و صادرات غذایی شان کم شود.

زند ادامه داد: از سوی دیگر کشاورزان خرد بیشتر در معرض تغییرات اقلیمی و تنش های محیطی قرار دارند و این موضوع بر تولید غذا تاثیر می گذارد.

نماینده ایران در چهل و نهمین نشست مجازی کمیته امنیت جهانی غذا سازمان ملل متحد تصریح کرد: کشاورزان بزرگ می توانند تنش های اقلیمی و ریسک های محیطی را تحمل کنند، اما کشاورزان خرد آسیب پذیرند.

وی در شرایط فعلی  وضعیت امنیت غذایی در ایران چگونه است، تصریح کرد: بر اساس آمار سال ۹۸ وضعیت امنیت غذایی در کشور به گونه ای بود که ۸۰ درصد کالری و بیش از ۸۰ درصد پروتئین مورد نیاز مردم را تامین می کردیم، اما در سال گذشته به دلیل شرایط شدید خشکسالی، امنیت غذایی، بیشتر آسیب دید.

دبیر سند ملی امنیت غذایی کشور با بیان این که در سال ۹۸ حدود ۲۱ تا ۲۲ میلیون تن واردات محصولات کشاورزی داشتیم، گفت: پیش بینی می شود امسال به دلیل خشکسالی گسترده و کم آبی و تاثیر آن بر تولید داخلی، واردات محصولات کشاورزی به حدود ۳۰  میلیون تن برسد.

وی افزود: آسیب پذیری کشور ما از تغییرات اقلیمی بالا است و این مساله بر امنیت غذایی تاثیر می گذارد.

به گزارش ایرنا، چهل و نهمین نشست کمیته امنیت جهانی غذا سازمان ملل متحد با هدف ارایه گزارش کشورها از وضعیت امنیت غذایی جهان در سال ۲۰۲۱، چالش های پیش رو و چگونگی کاهش ناامنی غذایی توسط سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (FAO) از ۱۹ مهر آغاز و تا ۲۲ مهر به صورت مجازی ادامه خواهد داشت.

در روز نخست این نشست، آنتونی گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد، کیو دانگیو مدیرکل سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد، رئیس صندوق بین المللی توسعه کشاورزی، مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا و برخی از صاحبنظران دانشگاهی و  وزرای کشورها در حوزه امنیت غذایی سخنرانی کردند.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی پایش تنوع زیستی سید جواد ساداتی نژاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی پایش تنوع زیستی سید جواد ساداتی نژاد وزارت جهاد کشاورزی پایش تنوع زیستی سید جواد ساداتی نژاد وضعیت امنیت غذایی چهل و نهمین نشست امنیت غذایی غذایی در جهان پاندمی کرونا فقر غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۶۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، علی معتمدی پور با اشاره به اینکه امسال ۸۹ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته گفت: ۶۹ هزار هکتار از اراضی استان دیم و بقیه آبی است، ضمن اینکه سطح زیر کشت جو نیز ۲۸ هزار هکتار است. رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: تمهیدات لازم جهت خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان با اختصاص ۸ مرکز ویژه خرید تضمینی در استان در نظر گرفته و تجهیز شده است، همچنین خرید تضمینی کلزا نیز طبق دستور مقام عالی وزرات به بخش خصوصی واگذار شد. معتمدی پور با بیان اینکه ۷۰ درصد نیاز گندم مصرفی از داخل استان تامین شد و در سال زراعی جاری که با نام "جهش تولید با مشارکت مردم" توسط مقام معظم رهبری نامگذاری شده است، برنامه ریزی هدفمند جهت به کارگیری امکانات مورد نیاز برای برداشت به موقع و در کمترین زمان ممکن گندم به عنوان یک محصول راهبردی و شاخص‌ترین محصول در امنیت غذایی انجام گرفته است. این مسئول با بیان اینکه با هم افزایی و تلاش مضاعف در کنار هم در برداشت گندم و انجام مسئولانه رسالت تامین امنیت غذایی گام برداریم، گفت: در سال جاری حواله سوخت کمباین‌ها منوط به ارائه کارت معاینه فنی و همچنین معرفی نامه از مراکز جهاد کشاورزی با امضای کارشناس پهنه، به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی است.  

دیگر خبرها

  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • تلنگری به طرفداران گفتمان سازش
  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل
  • ایروانی:تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است
  • تنها راه امنیت در منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های صهیونیست هاست
  • تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده اسرائیل است
  • تنها راه امنیت در منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های اسراییل است
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی