Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار قزوین گفت: قانون مندی در کنار جلب رضایت مردم باید سرلوحه برنامه های نیروی انتظامی قرار گیرد تا موفقیت در کارها بیشتر شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ هدایت الله جمالی پور در همایش مروجین آموزش همگانی پلیس که روز سه شنبه در استانداری برگزار شد اظهار داشت: در شرایط سخت امروز خوشبختانه جان برکفان نیروی انتظامی با تمام مشکلات توانستند امنیت را برقرار کنند و قزوین در ردیف استان هایی است که از امنیت بسیار بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: نیروی انتظامی تلاش زیادی کرده اما برای موفقیت در کارها بایستی نقاط قوت را تقویت و ضعف ها را برطرف کنیم تا تامین امنیت جامعه در بالاترین سطح ممکن شود.

استاندار قزوین یادآور شد: نیروی انتظامی با کمترین امکانات توانسته راندمان امنیتی و فرهنگی بالایی داشته باشد هرچند امکانات و نیروی انسانی آن در اندازه مدیریت شهرستان است اما با تلاش جهادی و ایثار سربازان سبز پوش انتظامی کارنامهٔ درخشانی ارائه شده است. 

جمالی پور اظهارداشت: امنیت و آموزش اگر به درستی استفاده نشود در سایر حوزه ها با چالش مواجهه می شویم لذا بکارگیری همزمان این دو بال می تواند به موفقیت بیشتر منجر شود.

وی اضافه کرد: در توسعه فرهنگی اجتماعی و اقتصادی عنصر کلیدی سرمایه انسانی است هرچند داشتن منابع مهم است اما کلیدی نیست  زیرا هر کشوری منابع و سرمایه انسانی خود را حفظ و تقویت کرده توانسته در کنار منابع اقتصادی در ردیف قدرتهای بزرگ اقتصادی مطرح شود .

جمالی پور بیان کرد: ایران از نظر منابع دارای ظرفیت های سرشار و از منظر ژئو پلتیک، نفت و گاز و دیگر منابع غنی است اما در حوزه اجتماعی بسیار ضعیف و آسیب پذیریم.

وی گفت: در تربیت اجتماعی نهادهای مختلفی دخیل هستند اما نیروی انتظامی نقش بی بدیلی در این عرصه دارد و نهاد انتظامی یک سرمایه اجتماعی مهم برای کشور محسوب می شود. 

وی اظهار داشت: در صورت اعمال قانون باید به رضایتمندی مردم اهمیت داده شود البته کمک به مردم عدول از قانون نیست و جامعه ای که از قانون عبور کند به هیچ عنوان توانایی توسعه و پیشرفت ندارد لذا مردم و مسئولان همه باید به قانون تمکین کنند. 

استاندار قزوین اضافه کرد: اگر نیروی انتظامی نباشد جامعه دچار گسست و فروپاشی می شود و موفقیت در کارها مستلزم مشارکت و همکاری همه دستگاههاست و اگر نهادی در حوزه اجتماعی با نیروی انتظامی همکاری نکنند باید پاسخگو باشد.

وی اظهارداشت: دستگاه‌های فرهنگی، شهرداری ها، آموزش پرورش و دانشگاه ها باید در کنار نیروی انتظامی قرار بگیرند و حوزه سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری برای همه نهادها وظایف مشخصی تعریف کند تا به اهداف تعریف شده دست یابیم.

جمالی پور تصریح کرد: حوزه معاونت اجتماعی مهمترین رکن نیروی انتظامی است و می تواند جامعه را به سمت آموزش و فرهنگ مناسب سوق دهد اما رسیدن به موفقیت مستلزم همکاری سایر دستگاهها و برنامه ریزی مدون در این عرصه است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استانداری قزوین نیروی انتظامی جمالی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۶۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد برارزاده ظهر شنبه در حاشیه بازدید از پروژه‌های اجرای شبکه‌های جمع آوری و تصفیه بهداشتی فاضلاب با اشاره به عقب ماندگی خدمات فاضلاب در استان دلیل اصلی این مهم را عدم تأمین اعتبارات کافی برای انجام طرح‌های فاضلاب بیان کرد و گفت: رشد جمعیت در جهان عموماً و به خصوص در جهان سوم و محدودیت محیط و زمین برای زندگی، انسان‌ها را وادار کرده است که از طبیعت و هر آنچه در آن وجود دارد با دقت و احتیاط کامل استفاده کنند اما استفاده بی رویه از خوان گسترده طبیعت در طول سالیان متمادی، محیط زیست را با مشکل احیا مجدد روبرو ساخته و بسیاری از نعمت‌های موجود را با خطر نابودی مواجه کرده است.

وی افزود: ورود فاضلاب‌های خام انسانی از طریق چاه‌های جاذب به سفره آب‌های زیرزمینی و نیز از کانالهای روباز و سرپوشیده به آب‌های سطحی و در نهایت تخلیه به دریا و دریاچه‌ها، موجب آلوده شدن این منابع گشته و بشر را با خطر کمبود آب آشامیدنی سالم و نابودی اکوسیستم دریایی و سرانجام تخریب محیط زیست انسانی و طبیعی مواجه ساخته است.

مدیر عامل آبفا مازندران دفع غیر بهداشتی فاضلاب را علاوه بر آلودگی منابع آب، ایجاد مناظر ناخوشایند زیست محیطی و جلب حشرات ناقل موجب شیوع بیماری‌های متعدد گوارشی و سایر بیماری‌های میکروبی و انگلی خطرناک دانست.

برارزاده با اشاره به تصفیه فاضلاب از نقطه نظر اقتصادی که باعث کاهش هزینه‌های درمانی و هزینه‌های بهسازی محیط زیست خواهد شد، گفت: از پساب حاصل از تصفیه فاضلاب‌ها نیز می‌توان در زمینه‌های مختلف از جمله آبیاری فضای سبز، کشاورزی و تغذیه آبخوان‌های زیرزمینی بهره برد در همین راستا به دلیل کمبود نزولات جوی در کشور، استفاده از پساب برای کشاورزی می‌تواند قسمتی از نیاز آبی استان را جبران کند.

وی تصریح کرد: قرارگیری بخش عمده سرزمینی استان مازندران در نوار ساحلی بزرگترین دریاچه دنیا، اهمیت و لزوم ساماندهی فاضلاب را دوچندان کرده در همین راستا ۱۸ پروژه فاضلاب در شهرهای استان مازندران و سه پروژه جمع آوری شبکه فاضلاب در روستاهای استان در دست اجراست که پس از بهره برداری ضمن حفظ محیط زیست و جلوگیری از آلودگی منابع آب‌های زیرزمینی و نیز حفظ سلامت جامعه می‌توان از پساب حاصله بیشترین بهره را داشت.

کد خبر 6089866

دیگر خبرها

  • شوراها نماد مردم سالاری دینی در تصمیم‌گیری‌ها هستند
  • تجمع مردم بندرعباس در حمایت از طرح نور نیروی انتظامی
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • استاندار لرستان: امنیت استان حاصل مشارکت پلیس و مردم است
  • مالیات بر سوداگری برای کند کردن تیغ سوداگران است/گام بلند مجلس برای هزینه دار کردن فعالیت های سوداگرانه و دلالی
  • توجه به حفظ حرمت خانواده اولویت اصلی پلیس در طرح نور است
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند
  • علمداران اجتماعی به‌دنبال گره گشایی مشکلات اجتماعی توسط مردم است