Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون خدمات شهری شهرداری تهران بر لزوم فرهنگ سازی در خصوص موضوعات مختلف حوزه خدمات شهری تاکید کرد و گفت: ما به دنبال افزایش سطح خدمات به شهر و شهروندان هستیم.

به گزارش ایسنا، نخستین جلسه شورای معاونین خدمات شهری مناطق ۲۲گانه شهر تهران با حضور جلال بهرامی، معاون خدمات شهری شهرداری تهران، حسین نظری، معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران، مدیران، مشاوران، بازرسی و حراست حوزه خدمات شهری و معاونین خدمات شهری مناطق ۲۲گانه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این جلسه گزارشاتی از اقدامات شهرداری تهران در برگزاری باشکوه مراسم اربعین حسینی در نجف و کربلا ، پیاده روی اربعین حسینی در شهر تهران، هفته دفاع مقدس، برنامه ها و اقدامات شهرداری تهران برای فصل بارش ها و...ارائه شد.

جلال بهرامی، معاون خدمات شهری شهرداری تهران در این جلسه ضمن تبریک فراررسیدن ماه ربیع الاول گفت: در حوزه خدمات شهری ما در خدمت شهر و شهروندان هستیم و کسب رضایتمندی حداکثری آنان هدف ماست.

او در ادامه افزود: با وجود این که شهر تهران جزو پایتخت های نمونه دنیاست؛ اما در هیچ کجای دنیا زباله ها روزی سه مرتبه جمع آوری نمی شود و قاعدتا برای حل این معضل نیازمند فرهنگ سازی اثربخش هستیم.

بهرامی اضافه کرد: واقعیت این است که ما به مدیر حل مشکل تبدیل شده ایم و این تفکر، تفکرغلطی است چرا که ما نباید اجازه دهیم که مشکلی اتفاق بیافتد و پس از آن به دنبال چاره و حل آن برآئیم.

معاون خدمات شهری شهرداری تهران اذعان کرد: نگاه و رویکردمان این است که به دنبال افزایش سطح خدمات هستیم که از این طریق شاهد مشکلی در هیچ زمینه ای نباشیم.

او بر لزوم فرهنگ سازی در خصوص موضوعات مختلف حوزه خدمات شهری تاکید کرد و گفت: در این راه با همدلی و مودت از ظرفیت های موجود در شهرداری تهران بهره خواهیم گرفت.

بهرامی در ادامه با اشاره به این که ظرفیت های موجود مناطق ۲۲گانه در موضوعات مختلف خدمات شهری با یکدیگر متفاوت است، اظهار کرد: طبیعتا بحث بازیافت در منطقه ۱۲ با منطقه یک بسیار متفاوت است و به طور کلی شرایط متفاوتی در خصوص موضوعات مختلف خدمات شهری همچون سرانه فضای سبز و ... در مناطق ۲۲گانه داریم که باید به درستی و حساب شده مدیریت شوند.

معاون شهردار تهران در ادامه تصریح کرد: معتقدم که معاونت خدمات شهری شهرداری های مناطق، ستاد معاونت خدمات شهری محسوب می شوند و ما مسئولیت نظارتی، تصمیم گیری و نتیجه کار را کنترل می کنیم.

او در پایان با تاکید بر این که برای رسیدن به نتیجه مطلوب در تمامی امور حوزه خدمات شهری باید سطح خدمات را بالا ببریم که به طور قطع این مهم نیازمند عزم جدی در این راستا می باشد، گفت: برای پیشبرد بهتر امور باید با شهرداران مناطق حداکثر همکاری را داشته باشید و ما هیچ شأنی به جز خدمت کردن به مردم نداریم و ان شاءالله مجموعه اقداماتمان منجر به عاقبت به خیری شود.

نظری: در توزیع بودجه به مناطق، عدالت نیاز است نه مساوات

حسین نظری، معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران نیز در این نشست ضمن تقدیر و تشکر از برگزاری این جلسه در راستای حل موضوعات فی مابین این دو معاونت در جهت خدمات رسانی بهینه به شهر و شهروندان، گفت: با توجه به آغاز فصل بارش نزولات آسمانی موضوعاتی نظیر لایروبی مسیل ها و انهار و مدیریت بارش ها قبل، حین و پس از بارش ها از اهمیت بسیاری برخوردار است.

او در ادامه با اشاره به اینکه ابلاغ اعتبارات باید دارای چند ویژگی باشد، افزود: اعتبارات باید به موقع تامین و میزان اعتبارات نیز مشخص گردد.
نظری به بازدیدش از برخی مناطق اشاره کرد و در ادامه گفت: در بازدید از برخی مناطق به این نتیجه رسیدیم که در توزیع بودجه به مناطق، عدالت نیاز است نه مساوات.

او با تاکید بر این که تمامی همکاران با انگیزه، دغدغه و حمیت به خدمات رسانی به شهر و شهروندان می پردازند، گفت: در همین راستا باید حلقه مدیریتی را قوی تر و جلسات مستمری برگزار کنیم تا به حول و قوه الهی و با همکاری و همدلی شما عزیزان به نتایج مطلوبی دست یابیم.
 نظری در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم فرهنگ سازی در موضوعات مختلف خدمات شهری اشاره کرد و گفت: در دین غنی اسلام به بسیاری از موضوعات آموزشی اشاره شده است. بنابراین لازم است که بیش از گذشته به مباحث آموزشی در راستای فرهنگ سازی در موضوعات مختلف بپردازیم.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در ادامه تاکید کرد: در تمامی امور کارمحوری را سرلوحه کارهایمان قرار دهیم و با همکاری، هماهنگی و ارتباط متقابل امور را به بهترین شکل ممکن به سرانجام برسانیم.


او بر کاهش استفاده از شن و نمک در فصل بارش ها تاکید کرد و گفت: باید به جهت مضرات استفاده از شن و نمک برای محیط زیست و... تحقیقاتی صورت گیرد تا بتوانیم برای آن جایگزین مناسبی انتخاب کنیم.

بر اساس گزارش روابط عمومی و امور بین الملل معاونت خدمات شهری شهرداری تهران در این جلسه در خصوص موضوعاتی چون، مدیریت جامع و یکپارچه سیلاب های شهری و تاکید بر رفع نقاط خطرپذیر بحرانی و فوق بحرانی، توزیع مخازن ۱۱۰۰ لیتری گالوانیزه در مناطق ۲۲گانه، سایت بیوکمپوست جنگل آزادشهر واقع در بزرگراه آزادگان منطقه ۱۸،بکارگیری دستگاه جنتکس(لجن کش- واترجت) در راستای خدمات رسانی مکانیزه، ارابه های حمل و تجهیزات ۱۳۷ تحویل سازمان آتش نشانی به مناطق ۲۲گانه و... گزارشاتی ارائه شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معاونت خدمات شهری شهرداری تهران شهرداري تهران معاون خدمات شهری شهرداری تهران شهرداری تهران خصوص موضوعات لزوم فرهنگ سازی حوزه خدمات شهری شهر و شهروندان موضوعات مختلف فرهنگ سازی مناطق ۲۲گانه بارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۶۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت پنج هزار خانواده اصفهانی در طرح تبدیل زباله میوه و سبزی به خشکاله

مدیر عامل انجمن محافظان طبیعت شاد گفت: پنج هزار خانواده اصفهانی زباله صفر دارند و در طرح تبدیل زباله میوه و سبزیجات و صیفیجات یاریگر این انجمن هستند.

رسول حیدری روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: این انجمن با همکاری شهرداری از سوم تا نهم اردیبهشت ماه در مدارس مناطق مختلف اصفهان در راستای فعالیت محیط زیستی و ساخت زیربنای فرهنگ‌سازی و مهارت سازی در کودکان، با روشی کاملا جذاب و در قالب بازی، نحوه تبدیل زباله میوه و سبزی به خشکاله را برای جلوگیری از تولید شیرابه و تخریب محیط زیست به دانش آموزان آموزش می دهد.

وی با اشاره به جشنواره ۳۶۵ غذای گیاهی سالم که روز جمعه (امروز) در چهارباغ عباسی برگزار شد، ادامه داد: این جشنواره بزرگترین جشنواره غذایی گیاهی در خاورمیانه است که امروز از ساعت ۱۶ تا ۱۹ در اصفهان برگزار شد که در آن تابلوهای تهیه شده با پوسته های میوه و سبزی و صیفی به معرض نمایش درآمد.
به گفته وی، همایش و سخنرانی به همراه اجرای غرفه های تغذیه سلامت در هفته جاری از ساعت ۱۶ تا ۱۹ در جاده سلامت اصفهان برگزار می شود.
مدیر عامل انجمن محافظان طبیعت شاد افزود: روزانه حدود ۴۰ تن زباله در کشور تولید و تنها حدود هشت درصد این زباله ها بازیافت می شود.
وی خاطرنشان کرد: روزانه حدود یک هزار تن زباله در اصفهان تولید می شود.
حیدری گفت: ۶۰ تا ۷۰ درصد زباله ها را شیرابه و رطوبت تشکیل می دهد و دو سوم حجم زباله‌ها با خشک کردن پوست میوه ها و ته مانده سبزیجات، کاهش پیدا می‌کند.
مدیر عامل انجمن محافظان طبیعت شاد با بیان اینکه این انجمن آمادگی لازم برای جمع آوری خشکاله ها را در سراسر اصفهان دارد اظهار داشت: خشکاله میوه و سبزی منبع غذایی خوبی برای خوراک دام ها محسوب می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آماده‌باش کامل شهرداری شیراز برای بارندگی‌های پایان هفته جاری
  • تدابیر لازم نسبت به بارندگی‌های پایان هفته در شیراز
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • لزوم افزایش فرهنگ‌سازی جهت تفکیک زباله از مبدا
  • مشارکت پنج هزار خانواده اصفهانی در طرح تبدیل زباله میوه و سبزی به خشکاله