Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، اسحاق رسولی بعدازظهر امروز در دیدار با استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از اشتغال بیش از ۵۰۰ نفر در مراکز رشد، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان این دانشگاه خبر داد و اظهار کرد: شهرک صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی در آینده نزدیک راه‌اندازی می‌شود.

وی افزود: دیدگاه تدریس صرف در دانشگاه آزاد اسلامی باید تغییر کند، چرا که در شرایط فعلی دغدغه اصلی خانواده دانشجویان، اشتغال آنان پس از فارغ‌التحصیلی است و رفع این دغدغه از وظایف ما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل تصریح کرد: دانشگاه‌ آزاد اسلامی باید به یک دانشگاه حکمت‌گرا، کارآفرین و فناور تبدیل شود.

وی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در این راستا ساختار جدیدی پیدا کرده که براساس آن علاوه بر ایجاد امکان تحصیل، متناظر با گروه، مرکز رشد، واحدهای فناور و متناظر با دانشکده، سراهای نوآوری ایجاد شده و دانشجویان همزمان با مباحث آموزشی به این مراکز و سراهای نوآوری هدایت می‌شود.

حمایت همه جانبه از دانشجویان خلاق

رسولی ادامه داد: دانشجویان در مرکز رشد می‌توانند به صورت تیمی و با یک ایده کسب و کار ورود کنند و با حمایت ۳ تا ۵ ساله دانشگاه در قالب فضا، تسهیلات، امکانات، آزمایشگاه، کارگاه و مشاوره، در صورت تبدیل ایده به محصول یا خدمت، ارائه آن به بازار و رسیدن به مرحله تولید و تجاری، به سرای نوآوری منتقل شوند.

وی با بیان نمونه‌ای از ایده‌های مورد حمایت که با تزریق سرمایه ۳۰۰ میلیون تومان اکنون سرمایه ۵۰ میلیارد تومانی دارند، یادآور شد: سرای نوآوری گردشگری سلامت، سرای نوآوری صنایع غذایی تبدیلی و سرای نوآوری صنایع خلّاق فرهنگی را در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل فعال کرده‌ایم که امکان فعالیت برای همه گروه‌های علمی اعم از دانشجویان و استادان وجود دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل تشریح کرد: دلیل اصلی تأخیر در پرداخت حقوق استادان حق‌التدریس، کاهش تعداد دانشجو در برخی رشته‌ها است و راه‌حل این مشکل، فروش املاک یا دریافت کمک از دولت نبوده، بلکه ترغیب داوطلبان به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی از طریق رفع دغدغه اشتغال آنان است.

دانش فنی دانشجویان می‌تواند جایگزین شهریه شود

رسولی اظهار داشت: موضوع «از آموزش تا اشتغال» به‌صورت جدی در بین دانشجویان جا افتاده است.

وی گفت: استادان باید فعالیت‌های اشتغال‌زا و موقعیت‌های به‌وجود آمده در دانشگاه را به دانشجویان انتقال دهند و با ایجاد انگیزه در آنان، هر دانشجویی را که صاحب ایده یا یک دانش فنی است به‌خصوص معاونت پژوهشی و فناوری معرفی کنند و حتی ممکن است دانش فنی به جای شهریه دانشجویان پذیرفته شود.

انتهای پیام/3463/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل اسحاق رسولی سرای نوآوری از آموزش تا اشتغال شهریه دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی سرای نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۷۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از قم، فاطمه سجادی مسئول جامعه اسلامی واحد خواهران دانشگاه آزاد اسلامی قم در رابطه با فعالیت جامعه اسلامی در دانشگاه آزاد اینگونه بیان کردند:

تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد که به اختصار به آن «جاد» هم می‌گوییم تا حد بسیار زیادی در مسئولین دانشگاه و حتی دانشجویان و حتی حوزه سیاست‌گذاری‌های دانشگاه اثرگذار بوده است. این بخشی که خدمتتان عرض کردم در حوزه دانشگاه است و این در صورتی است که تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد در حوزه استان قم و مسائل کشوری نظر، ایده و حتی انتقادات خود را به گوش مسئولین رسانده و باعث تغییر و تحولاتی در این دو بخش شده است.

علاوه بر فعالیت‌های اجرایی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و حلقه‌های مطالعاتی و کتاب‌خوانی، اردوهای تشکیلاتی و فعالیت‌هایی که در جهت گرد هم آوردن خواهران و ارتقا آن جمع در جهت مبناهای اعتقادی مانند اردوهای «طرح ولایت» و مباحثه در رابطه با سخنان رهبری و برطرف کردن شبهات و خروج ایده‌ها و راهکارها چه برای شخص افراد حاضر در جمع و چه برای دانشگاه و دانشجویان و چه برای استان و حتی ایده‌های کشوری و انتقال آن به افراد مسئول باشد صورت گرفته است. وی ادامه داد: بسیار تلاش شد که جامعه اسلامی برای دانشجویانی که دغدغه‌مند و دلسوزانه در جهت رفع معضلات بودند معرفی شود و دانشجویانی که برای فعالیت‌های این چنینی رغبت نشان می‌دادند آشنایی انجام شود.

فاطمه سجادی تصریح کرد: برای آشنایی دانشجویان در چند بخش فعالیت‌هایی صورت گرفته است؛ بخشی از فعالیت، معرفی چهره به چهره مجموعه و فعالیت‌های آن بود. معرفی‌ها از طریق کارگاه، حلقه‌های مطالعاتی و اردوهای تشکیلاتی صورت می‌گرفت. معمولا در معرفی، از اساتید کمک گرفته می‌شود که این اساتید از ادوار جاد بودند. امروزه اکثریت همچنان فعال فرهنگی محسوب می‌شوند.

خبرنگار: زینب دده‌بیگی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228906 برچسب‌ها تشکل‌های اسلامی

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در هرمزگان راه‌اندازی شود
  • آزادی بیان در غرب کذب محض است
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است