Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاخ سفید روز سه شنبه به وقت محلی در بیانیه ای اعلام کرد  جو بایدن رییس جمهوری آمریکا به صورت مجازی با رهبران کشورهای گروه ۲۰ دیدار کرد تا در مورد افغانستان بحث کند  و در این دیدار رهبران کشورهای گروه ۲۰ به همراه کشورهای مهمان این گروه و موسسات مالی بین المللی حضور داشتند.

بر اساس بیانیه کاخ سفید، رهبران گروه ۲۰ در مورد ضرورت حفظ تمرکز دقیق بر تلاش های پایدار در مبارزه با تروریسم از جمله مقابله با تهدید های شعبه خراسان داعش و اطمینان از خروج امن اتباع خارجی و شرکای افغان که مدارک معتبر دارند، از افغانستان گفت و گو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاخ سفید افزود: رهبران همچنین بر تعهد جمعی خود برای ارائه مستقیم کمک های بشردوستانه به مردم افغانستان از طریق سازمان های مستقل بین المللی و ترویج حقوق بشر اساسی برای همه افغان ها از جمله زنان، دختران و اعضای گروه های اقلیت تاکید کردند.

کاخ سفید ادعا کرد آمریکا همچنان متعهد به همکاری نزدیک با جامعه بین المللی و استفاده از ابزارهای دیپلماتیک، بشردوستانه و اقتصادی برای رسیدگی به وضعیت افغانستان و حمایت از مردم این کشور است.
به گزارش ایرنا، آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد روز گذشته در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بحران های مختلف در افغانستان حداقل بر ۱۸ میلیون نفر جمعیت افغانستان تاثیر می گذارد، گفت اگر به افغان ها برای عبور از این طوفان کمک نکنیم نه تنها افغان ها بلکه تمام جهان هزینه سنگینی را پرداخت خواهند کرد.
وی تاکید کرد: بدون غذا، شغل و رعایت حقوق مردم افغانستان، ما بیشتر و بیشتر آنها را در جستجوی زندگی بهتر مجبور به مهاجرت خواهیم کرد. جریان مواد مخدر، شبکه های جنایی و تروریستی نیز احتمالا افزایش خواهد یافت. این نه تنها بر خود افغانستان، بلکه بر منطقه و بقیه جهان نیز تأثیر منفی خواهد گذاشت.
گوترش افزود: در حال حاضر، با مسدود شدن دارایی ها و توقف کمک های توسعه ای، اقتصاد افغانستان در حال فروپاشی است. بانک ها تعطیل می شوند و خدمات اساسی مانند مراقبت های بهداشتی در بسیاری از نقاط تعلیق شده است. ما باید راهی  پیدا کنیم که اقتصاد افغانستان دوباره نفس بکشد.
وی با بیان اینکه کمک اقتصادی به افغانستان می تواند بدون نقض قوانین بین المللی و یا به خطر انداختن اصول انجام شود، اظهار داشت که مردم افغانستان نباید به خاطر گروه طالبان توسط جامعه بین المللی به طور دسته جمعی مجازات شوند.
وی تصریح کرد نمی گویم پول نقد به طالبان یا مقامات کنونی بدهید بلکه ما باید پول نقد به اقتصاد تزریق کنیم برای این امر باید ابزاری پیدا کنیم تا به مردم عادی افغان کمک کنیم.

 آمریکا ۲۰ سال پیش به بهانه مقابله با گروه‌های تروریستی به افغانستان حمله و در طول این مدت، آن کشور را اشغال کرده بود.
دو دهه حضور  نظامیان آمریکایی در افغانستان در حالی به پایان رسیده است که نه تنها اثری از بازسازی ادعایی آمریکا در این کشور آسیب ‌دیده مشاهده نشده است بلکه هزینه‌های گزاف و بیهوده این کشور با عناوینی چون «هدررفت، کلاهبرداری و سوء استفاده» مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته است.

در واقع این افغانستان بود که هزینه جنگ‌طلبی‌های کاخ سفید را در طول دو دهه پرداخت. جان باختن هزاران کودک و زن و مرد غیرنظامی، آوارگی و ویرانی و شرایط فاجعه‌بار جنگی و تشدید همه‌گیری تنها گوشه‌ای از این زخم‌های ناسور است.

برچسب‌ها گروه ۲۰ کاخ سفید تحولات افغانستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گروه ۲۰ کاخ سفید تحولات افغانستان گروه ۲۰ کاخ سفید تحولات افغانستان مردم افغانستان بین المللی کاخ سفید گروه ۲۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۸۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد

محمد حسن آصفری در گفتگو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی‌های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و ضرورت بررسی این لایه در مجلس شورای اسلامی گفت: ما باید تلاش کنیم تا سیاست های تشویقی برای سرمایه‌گذاری در کشور ایجاد کنیم؛ یکی از این سیاست‌ها ،معافیت‌های مالیاتی و یا کاهش ارقام اخذ مالیات و یا کم کردن نرخ سود تسهیلات بانکی است.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همچنین در اختیار قرار دادن زمین رایگان برای تولید کنندگان می‌تواند به عنوان یکی دیگر از مشوق‌ها در زمینه سرمایه‌گذاری منظور شود، بیان کرد: موارد برشمرده شده به خوبی می‌تواند به رونق تولید و سرمایه‌گذاری در کشور کمک کرده و مانع رکود اقتصادی شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معافیت‌های مالیاتی می‌تواند در افزایش سرمایه‌گذاری موثر باشد ادامه داد: همچنین این امر می‌تواند به افزایش قدرت پول ملی کمک کرده و می تواند تاثیرات تحریم‌ها را خنثی کند.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس تاکید کرد: بنابراین ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقی  اگر به زودی و بدون گرفتن ایرادهای غیرمنطقی در مجلس به تصویب رسیده و به مرحله اجرا برسد، با توجه به مشوق های هدفمند اعطا شده و کاهش مالیات تولید، به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد .

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند کمک‌های خوبی در راستای سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی باشد، ادامه داد: همچنین ما چندین سال است که با معضل نقدینگی رها شده در جامعه مواجه هستیم بنابراین این لایحه به درستی می‌تواند نقدینگی را در امر تولید متمرکز کرده و اعتماد مردم را به سرمایه‌گذاری و همچنین تحقق جهش تولید با مشارکت مردم در اقتصاد را میسر کند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند در جذب و مشارکت مردم در اقتصاد کارساز باشد، ادامه داد: همچنین در این لایحه به موضوع اعطای مشوق مالیاتی جهت جلوگیری از خام فروشی و حفظ زنجیره ارزش تولید اشاره شده است و می تواند تاثیرات خوبی را در جلوگیری از خام فروشی ایجاد کند.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند در تحقق عدالت مالیاتی موثر باشد،  بیان کرد:  ما هر چقدر بتوانیم نرخ مالیاتی از تولید و سرمایه گذاری را کمتر کنیم ، این امر می تواند تورم موجود در کشور را کاهش داده و در کنترل نقدینگی موثر باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مسیر رسیدن به توسعه سرمایه‌گذاری مولد و رشد اقتصادی از محل افزایش جذابیت پروژه‌های تولیدی خواهد بود. در این میان مهم‌ترین مشوق در دسترس دولت برای توسعه اقتصادی، مبتنی بر اعطای مشوق‌های مالیاتی است که تاکنون اثرگذاری موفقیت‌آمیزی در تحریک سرمایه‌گذاری مولد نداشته است. از همین رو و با درک اهمیت اصلاح معافیت‌های مالیاتی، دولت سیزدهم به سمت اصلاح قوانین مالیاتی رفته است و اخیرا نیز لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را مد نظر قرار داده که امیدواریم هرچه سریع‌تر در مجلس مورد بررسی قرار گرفته و پس از چکش کاری به تصویب برسد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • مجارستان: درگیری مستقیم ناتو با روسیه یعنی جنگ جهانی سوم
  • «یحیی سنوار» با رهبران گروه‌های فلسطینی در خارج در تماس است
  • از سرمایه گذاری پکن در افغانستان حمایت می کنیم
  • داعش فراخوان داد/ به جای فلسطین در افغانستان جهاد کنید!
  • فراخوان داعش؛ به جای غزه در افغانستان «جهاد» کنید
  • فراخوان داعش؛ به جای غزه در افغانستان «جهاد» کنید
  • فرهنگ مصرف نان مردم باید تغییر کند
  • ضرورت مبارزه ایران و افغانستان با داعش به عنوان تهدید مشترک
  • تاکید بر شناسایی عاملان حمله به شیعیان افغانستان + فیلم