Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایگاه خبری « اورآسیا ریویو » در گزارشی از پیشرفت همکاری های اقتصادی دو کشور اندونزی و استرالیا خبر داد.

به گزارش برنا، این پایگاه خبری افزود: شراکت راهبردی جامع سال ۲۰۱۸ میان اندونزی و استرالیا بیانگر توسعه تعهدات مشترک و بهبود روابط دو جانبه بود. اندونزی و استرالیا تلاش کردند تا از طریق گفت و گوهای اقتصادی همکاری های خود را تقویت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود اینکه منافع گفت و گوهای اقتصادی مشخص و آشکار است آنها باید همچنین کار گروه های مشاوره ای غیردولتی برای تمرکز بر انجام روابط مالی و اقتصادی داشته باشند. 

از نظر تاریخی این دو کشور پیشینه گفت و گوهای اقتصادی داشتند. در سال ۲۰۱۷  "گفت و گوی سیاستگذاری در سطوح عالی" در پاسخ و واکنش به بحران اقتصاد جهانی میان دو کشور تاسیس شد. این کارگروه به عنوان سکویی عالی برای دو کشور درباره مسائل مشترک اقتصادی، توسعه سیاسی و مشارکت سیاستگذاری چارچوب ها شکل گرفت.

اندونزی و استرالیا همچنین کارگروه گفت و گوی سیاستگذاری اقتصادی را ایجاد کردند که پلی برای ارتباط میان وزارت خزانه داری استرالیا و وزارت اقتصاد دو کشور در سطح سیاسی شد. این کارگروه از سال ۲۰۱۳ فعالیت خود را آغاز کرده است و بر روی سیاست گذاری های کلان و موضوعات تکنیکی تمرکز دارد. 

در توافقنامه ای که ۶ ژوئیه میان این دو کشور منعقد شد، دو طرف به آغاز فعالیت های تجاری، اقتصادی و جلسه های وزیران دو کشور برای سرمایه گذاری و همکاری دو جانبه ابراز امیدواری کردند. همچنین هر دو طرف تعهد کردند تا برنامه های جلسات سالانه از سال ۲۰۲۰ را تکمیل کنند. 

شایان ذکر است مذاکرات اقتصادی می تواند رهیافتی برای حل مسائل و مشکلات دو طرف باشد. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اقتصاد اقتصاد سرمایه گذاری مشکلات اقتصاد سرمایه گذاری مشکلات برنا اقتصادی گفت و گوهای اقتصادی اندونزی و استرالیا دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۹۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس از ژاپن، کره جنوبی هم خواهان پیوستن به پیمان امنیتی «آکوس» است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ساوث‌چاینامورنینگ، تنها چند هفته پس از گفت‌وگوهای رسمی درباره ورود ژاپن به پیمان «آکوس»، «شین وون سیک،» وزیر دفاع کره جنوبی امروز چهارشنبه اعلام کرد سئول درباره پیوستن به بخشی از این پیمان امنیتی مذاکرات را آغاز کرده است.

پیمان آکوس یک پیمان دفاعی دو مرحله‌ای است که در سال ۲۰۲۱ بین آمریکا، انگلیس و استرالیا به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای عقب راندن از نفوذ فزاینده چین در منطقه آسیا و اقیانوسیه شکل گرفت.

در حالی که اولین مرحله برای ارائه فناوری زیردریایی هسته‌ای استرالیا به سه هسته اصلی محدود می‌شود، سه کشور عضو احتمال پیوستن سایر کشورها به مرحله دوم یا «ستون ۲» را افزایش داده‌اند که هدف آن اشتراک‌گذاری سایر فناوری‌های نظامی از جمله محاسبات کوانتومی و موشک‌های مافوق صوت است.

وزیر دفاع کره جنوبی در نشست مطبوعاتی پس از نشست وزرای خارجه و دفاع استرالیا و کره جنوبی در ملبورن گفت کره جنوبی می‌تواند با قابلیت‌های دفاعی، علمی و فناوری خود به مرحله دوم آکوس کمک کند.

وی دراین‌باره گفت: در جلسه امروز ما همچنین در مورد امکان مشارکت با مرحله آکوس بحث کردیم. ما از فعالیت های مرحله دوم آکوس حمایت می کنیم و از اینکه اعضا کره جنوبی را به عنوان شریک در نظر می گیرند، استقبال می کنیم.

کد خبر 6093972

دیگر خبرها

  • حقیقت زیر پای تمدن افسار گسیخته غربی در حال لگدمال است
  • بررسی آخرین وضعیت روابط دوجانبه توسط وزرای خارجه ایران و استونی
  • (ویدئو) فوران یک آتشفشان در اندونزی و تخلیه ساکنان
  • مذاکرات دوجانبه صلح جمهوری آذربایجان و ارمنستان در آلماتی
  • فیلم/ فوران آتشفشان در اندونزی
  • پس از ژاپن، کره جنوبی هم خواهان پیوستن به پیمان امنیتی «آکوس» است
  • کره‌ جنوبی به دنبال عضویت در پیمان «آکوس»
  • کشف فسیل دست نخورده یک گونه کانگوروی عجیب
  • دور جدید رایزنی‌های دوجانبه روسیه و ترکیه درباره مسائل سازمان ملل
  • گسترش سرمایه‌گذاری چین در آرژانتین