Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@09:02:05 GMT

کمبود ویتامین E عامل مهم بروز بیماری های حاد است

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۶۹۰۷۲

محمد نصرتی نژاد سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ویتامین E نقش مستقیمی بر روی افزایش و یا کاهش سیستم ایمنی بدن دارد و تنظیم و کنترل آن در این روزهای کرونایی به شدت توصیه می شود. 

وی ادامه داد: منشاء بیشتر بیماری‌های حاد از جمله بیماری‌های کبدی و انواع سرطان بر اثر کمبود بیش از اندازه این ویتامین معرفی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
این پزشک متخصص با بیان اینکه ژنتیک در کمبود ویتامین E نقش بسزایی دارد، تصریح کرد: کمبود این نوع ویتامین افزایش ابتلا به سرطان، بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت و همچنین اختلال در تولید مثل را منجر می شود. 
نصرتی نژاد اظهار داشت: تنظیم و کنترل ویتامین E باید به صورت متوالی هر یک سال یک باز توسط آزمایش خون صورت گیرد و در صورت بروز اختلال در میزان استاندارد آن در بدن، به پزشک مراجعه شود. 
 وی با بیان اینکه کمبود ویتامینE در خانم ها بیش از مردان است،افزود: رژیم غذایی مناسب تاثیر بسزایی در تامین ویتامین E به بدن دارد و اکثر افراد این ویتامین را از غذا دریافت می کنند. 
این پزشک قزوینی بیان کرد: انواع آجیل، خرما، گوجه فرنگی،سبزیجات، انبه، کیوی، روغن های کنجد، آفتاب گردان، بادام و سویا منبع اصلی ویتامین E هستند که توصیه می‌شود مورد مصرف روزانه قرار گیرند.
وی ادامه داد: کمبود ویتامینE معضل بزرگی برای بدن است که در صورت آزمایش و تشخیص کمبود آن در بدن پزشک بسته به نیاز بیمار برای وی مکمل ویتامینE تجویز می کند. 

نصرتی نژاد با بیان اینکه مصرف خودسرانه ویتامینE اصلا توصیه نمی شود، بیان کرد: بهترین راه برای تامین ویتامین رژیم غذایی مناسب است و بهتر است افراد نسبت به دریافت این ویتامین مانند سایر ویتامین ها مصرف خودسرانه و بیش از اندازه نداشته باشند. 
وی ادامه داد: همانطور که کمبود این ویتامین منجر به بروز مشکلات می شود افزایش این ویتامین نیز می تواند باعث بروز برخی اختلالات مانند سرگیجه، حالت تهوع شدید و سر درد شود. 
نصرتی نژاد همچنین بیان کرد: افرادی که دچار خستگی های مزمن، ضعف در بینایی، اختلال در انجام کارهای روزانه و راه رفتن هستند در وهله اول باید میزان ویتامین E آن ها بررسی شود. 
وی همچنین اظهار داشت: مصرف مکمل ویتامین E در ماه های اول دوران بارداری توصیه نمی شود چراکه مصرف این نوع مکمل خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی در نوزادان را افزایش می دهد.

برچسب‌ها استان قزوین نوزاد بهداشت و سلامت مصرف ویتامین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان قزوین نوزاد بهداشت و سلامت استان قزوین نوزاد بهداشت و سلامت مصرف ویتامین کمبود ویتامین نصرتی نژاد ویتامین E

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۹۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: کارشناسان شبکه دامپزشکی به صورت مستمر، از کارخانجات شیر، مراکز جمع آوری شیر و گاوداری‌ها بازرسی و نظارت داشته و نمونه‌های اخذ شده از این مراکز برای انجام آزمایشات لازم به آزمایشگاه مرجع استان ارجاع داده می‌شود.


محمود زین الدینی گفت: فسادپذیری سریع شیر رعایت اصول بهداشتی در تمام مراحل زنجیره تولید تا عرضه شیر ضروری و قابل اهمیت است.


وی افزود: یکی از مهم‌ترین وظایف ذاتی سازمان دامپزشکی کشور تضمین امنیت غذایی مردم جامعه است که پیشگیری از بروز بیماری‌های مشترک انسان و دام در زمره این وظایف است.
وی تصریح کرد: مصرف شیر غیر پاستوریزه زنگ خطری برای سلامت عمومی جامعه است و احتمال انتقال بیماری تب مالت را بالا می‌برد.


زین الدینی افزود: بیماری تب مالت به دلیل بروز سقط در دام سبب کاهش جمعیت دامی و بروز خسارات اقتصادی فراوانی به دامداران و جامعه می‌شود.


وی با اشاره به اینکه یکی از راه‌های انتقال بیماری تب مالت استفاده از شیر خام می‌باشد گفت: بهتر است شیر بصورت بسته بندی شده و پاستوریزه مصرف شود و در غیر اینصورت شیر خام را بایستی حداقل به مدت ۳ تا ۵ دقیقه جوشانده شود.


رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان با اشاره به نقش دامپزشکی در تامین سلامت شیر بیان کرد: دامپزشکی به عنوان یکی از متولیان بهداشت و سلامت جامعه در راستای تامین بهداشت شیر اقداماتی از جمله کنترل گاوداری‌های صنعتی و نیمه صنعتی از نظر بیماری‌های عفونی دام و مشترک بین انسان و دام، برگزاری کلاس‌های آموزشی، ترویجی برای آشنایی روستاییان و دامداران و کنترل گاوداری‌های سنتی را از طریق واکسیناسیون علیه بیماری بروسلوز انجام می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو
  • این علائم نشان دهنده کمبود ویتامین B۱ است
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود
  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • به چه نانی نان کامل می‌گویند؟/ تاثیر نان‌های کامل در لاغری
  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید