Web Analytics Made Easy - Statcounter

ماریو دراگی نخست وزیر ایتالیا که ریاست نشست فوق العاده گروه ۲۰ درباره افغانستان را برعهده داشت، گفت: ارتباط با دولت طالبان در افغانستان مورد نیاز است.

به گزارش برنا از رویترز، دراگی نخست وزیر ایتالیا اعلام کرد که کشورهای گروه ۲۰ باید با دولت طالبان افغانستان ارتباط برقرار کنند، اما این بدان معنا نیست که دولت کابل رسماً به رسمیت شناخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دراگی پس از ریاست اجلاس ویژه گروه ۲۰ درباره بحران افغانستان، گفت که این دیدار مجازی با وجود غیبت رهبران کلیدی مانند شی جین پینگ رییس جمهوری چین و ولادیمیر پوتین روسیه موفقیت آمیز بود.

نخست وزیر ایتالیا پس از پایان نشست به خبرنگاران گفت: این اولین پاسخ چندجانبه به بحران افغانستان بود، چندجانبه گرایی با دشواری باز می گردد، اما در حال بازگشت است.

دراگی تاکید کرد: در مورد لزوم مقابله با بحران فزاینده انسانی در افغانستان و حفظ موقعیت زنان در این کشور، اتفاق نظر مشترکی بین شرکت کنندگان وجود داشت.

نخست وزیر ایتالیا گفت: دیدن اینکه چگونه می توانید بدون مشارکت طالبان به مردم افغانستان کمک کنید بسیار دشوار است.

به دنبال پایان نشست افغانستان به ریاست ایتالیا، کاخ سفید اعلام کرد رهبران گروه ۲۰ در نشستی مجازی بر تعهد خود برای ارسال مستقیم کمک های بشردوستانه به مردم افغانستان تاکید کردند.

کاخ سفید در بیانیه ای اعلام کرد جو بایدن رییس جمهوری آمریکا به صورت مجازی با رهبران کشورهای گروه ۲۰ دیدار کرد تا در مورد افغانستان بحث کند  و در این دیدار رهبران کشورهای گروه ۲۰ به همراه کشورهای مهمان این گروه و موسسات مالی بین المللی حضور داشتند.

بر اساس بیانیه کاخ سفید، رهبران گروه ۲۰ در مورد ضرورت حفظ تمرکز دقیق بر تلاش های پایدار در مبارزه با تروریسم از جمله مقابله با تهدید های شعبه خراسان داعش و اطمینان از خروج امن اتباع خارجی و شرکای افغان که مدارک معتبر دارند، از افغانستان گفت و گو کردند.​

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا ایتالیا دولت افغانستان رییس جمهوری ولادیمیر پوتین زنان طالبان کاخ سفید مبارزه با تروریسم افغانستان ایتالیا دولت طالبان کاخ سفید نخست وزیر ایتالیا گروه ۲۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۹۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان: مانعی برای اجرای پروژه تاپی در افغانستان وجود ندارد

وزیر معادن و نفت طالبان در دیدار با مدیر اجرایی پروژه تاپی و همچنین سفیر ترکمنستان در کابل با تاکید بر گسترش روابط افغانستان با منطقه و جهان گفت هیچ مانعی برای اجرای پروژه تاپی وجود ندارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «شهاب الدین دلاور»، وزیر معادن و نفت افغانستان در دیدار با «محمد مراد امانوف» مدیر اجرایی پروژه تاپی، «خواجه عوض اف» سفیر ترکمنستان در کابل، تحکیم و توسعه روابط سیاسی - اقتصادی و امنیتی با کشورهای منطقه و جهان را از اولویت‌های  افغانستان دانست و تاکید کرد هیچ مانعی برای اجرای پروژه تاپی وجود ندارد.

بر اساس اعلامیه دفتر مطبوعاتی وزارت معادن و نفت افغانستان، پیشرفت پروژه تاپی و تشکیل کاری گروهی به منظور هماهنگی همه‌جانبه در این پروژه از اهم موضوعات نشست در کابل بوده است.

پروژه انتقال گاز ترکمنستان از مسیر افغانستان به پاکستان و هند موسوم به «تاپی»، یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های انتقال گاز در منطقه است. از طریق این پروژه سالانه 33 میلیارد متر مکعب گاز از ترکمنستان به سه کشور دیگر انتقال می‌یابد.

پروژه تاپی و توسعه راه لاجورد محور رایزنی‌های وزرای خارجه طالبان و ترکمنستانتوافق پاکستان و ترکمنستان برای تسریع احداث پروژه تاپیطالبان: برای تأمین امنیت پروژه تاپی واحد ویژه امنیتی ایجاد می‌شود

این پروژه در افغانستان از ولایت‌های قندهار، فراه، هلمند و هرات عبور می‌کند که در گذشته بسیاری از مناطق آن ناامن بود.

در افغانستان، لوله گاز تاپی در امتداد جاده شاهراه هرات – قندهار کشیده می‌شود و پس از آن از کویته و ملتان پاکستان می‌گذرد و در نهایت به شهر فزیلکا در هند می‌رسد.

گفتنی است پروژه انتقال گاز تاپی از ترکمنستان آغاز می‌شود و با گذشتن از خاک افغانستان و پاکستان به هند می‌رسد. با عملی شدن این پروژه، کنار فراهم شدن زمینه کار برای هزاران نفر، افغانستان سالانه بیش از 400  میلیون دلار از محل ترانزیت به دست خواهد آورد.

انتهای پیام/.

  

دیگر خبرها

  • طالبان فعالیت «افغانستان اینترنشنال» را ممنوع کرد
  • طالبان فعالیت «افغانستان اینترنشنال» را ممنوع کرد
  • طالبان: مانعی برای اجرای پروژه تاپی در افغانستان وجود ندارد
  • وقوع انفجار در مرکز ولایت بدخشان افغانستان
  • وقوع انفجار در شمال شرق افغانستان
  • طالبان: داعش از خاک پاکستان وارد افغانستان می‌شود
  • تصمیم کابینه جنگ رژیم صهیونیستی برای ادامه حملات به رفح
  • صدایی که از ایران شنیده می‌شود/آیا معمای طالبان حل خواهد شد؟ / فاصله خاورمیانه تا توافق
  • تصمیم کابینه جنگ اسرائیل برای ادامه حملات به رفح
  • دیپلمات‌های طالبان در تهران میزبان تیم ملی فوتسال افغانستان