Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیشکسوت تیم فوتبال ایران گفت: تعویض دقیقه ۸۸ به چه درد تیم ملی فوتبال می‌خورد؟ سرمربی نباید درگیر استرس بازی بماند و باید زودتر تعویض می‌کرد.

ناصر ابراهیمی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص پیروزی تیم ملی فوتبال ایران مقابل کره‌جنوبی در هفته چهارم مقدماتی جام جهانی اظهار داشت: در نیمه اول دو تیم تقریباً برابر بودند و نمی‌توان گفت ایران یا کره در دقایقی برتر بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کره‌جنوبی روی پاس‌های کوتاه کارش را پیش می‌برد و ایران بیشتر سعی داشت از پاس‌های بلند استفاده کند.

وی افزود: با توجه به اینکه دفاع ایران روی یک خط بازی می‌کرد، مربی کره با بررسی این امر در نیمه دوم فشار را روی همین مسئله قرار داد و در یک ربع اول نیمه دوم روی همین موضوع گل را دریافت کردیم. بعد از یک ربع اول نیمه دوم، رفته رفته تیم ما بهتر بازی کرد. در واقع بعد از ۱۵ دقیقه نیمه دوم فعل خواستن را صرف کردیم و به گل رسیدیم. چندین موقعیت هم داشتیم که به تیر دروازه برخورد کرد. ضربه طارمی و عزت‌اللهی خیلی خوب بود و اگر تبدیل به گُل می‌شد با گل‌های زیبایی برنده می‌شدیم.

پیشکسوت فوتبال ایران گفت: نمی‌دانم چرا روند خوبمان در نیمه دوم را ادامه ندادیم و عقب کشیدیم؟ متأسفانه فاصله بین خطوط تیم ملی خیلی زیاد بود. به همین دلیل هافبک‌ها نتوانستند بهترین پاس (آخرین پاس) را فراهم کنند. متأسفانه تعویض‌ها برای اتلاف وقت بود؛ تعویض دقیقه ۸۸ به چه درد تیم ملی می‌خورد؟ سرمربی نباید درگیر استرس بازی بماند و باید زودتر تعویض می‌کرد.

ابراهیمی با انتقاد از عملکرد مدافعان ایران تصریح کرد: مدافعان ایران روز خوبی نداشتند؛ امیدوارم در بازی آتی روی تقویت و ترمیم این نقاط ضعف کار شود.

بیشتر بخوانید: جهانبخش بهترین بازیکن دیدار ایران و کره‌جنوبی شد

انتهای پیام/

برچسب ها: ناصر ابراهیمی تیم ملی ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ایران ناصر ابراهیمی تیم ملی ایران نیمه دوم تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۰۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت

حسین همتی‌اردلی مدیرعامل و بنیان‌گذار استارت‌آپ متا(مشاوره، تدریس، آزمون) و مدیر واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناروی آنا با بیان چگونگی تشکیل این واحد فناور اظهار کرد:‌ این واحد فناور در حیطه آموزش و مشاوره تحصیلی در حال فعالیت بوده و از سال ۱۳۹۵ با توجه به مشکلات زیاد دانش‌آموزان در حیطه‌های آموزشی و مشاوره تحصیلی ایده ساخت یک اپلیکیشن(برنامه کاربردی) مشاوره تحصیلی هوشمند را ارائه کرد.

وی افزود:‌ در همین راستا و برای ساخت این اپلیکیشن تحقیقات و بررسی‌های میدانی از جامعه هدف برای چیدمان دقیق همه فاز‌ها و بخش‌های آن سه سال به طول انجامید و با راه‌اندازی فاز اول اپلیکیشن تا به امروز به شکل پایلوت(آزمایشی) برای آزمایش روند کار و رفع مشکلات سیستم در اختیار بالغ‌بر بیش از ۵۰۰ نفر قرار گرفت که توانستند از طریق سیستم مشاوره درآمدزایی کنند.

مدیر واحد فناور«عادلان علم و دانش بختیاری» با بیان مزیت‌های اپلیکیشن مشاوره تحصیلی هوشمند گفت:‌ در این اپلکیشن بعد از توسعه فاز هوش مصنوعی نزدیک به ۷۰ درصد هزینه‌های مشاوره‌ای برای کاربران کاهش یافته، دسترسی به مشاور در کمترین زمان بدون حضور و اتلاف وقت، دریافت برنامه‌ای کاملاً شخصی‌سازی شده برای هر فرد جداگانه و تحلیل و بررسی روند آموزشی به شکل هوشمند و ارائه راهکار با توجه به مشکلات ریشه‌ای هر کاربر گنجانده خواهد شد.

همتی‌اردلی اضافه کرد:‌ اپلیکیشن در حال بهره‌برداری است، کاربران در هر زمان به راحتی با انجام چند مأموریت جذاب از لحاظ روانشناسی، آموزشی و یادگیری برنامه هوشمند کاملاً شخصی‌سازی شده با توجه به المان‌های شخصیتی هر فرد برنامه‌ریزی تحصیلی خود را دریافت کرده و گزارشی بعد از هر برنامه در اپلیکیشن ارائه می‌شود که متصل به هوش مصنوعی بوده و برای تجزیه‌وتحلیل دقیق روند آموزشی و مشاوره ای کاربران استفاده خواهد شد.

وی عنوان کرد:‌ آغاز برنامه‌نویسی بخش هوش مصنوعی اپلیکیشن و بهره‌برداری از آن تا یک ماه آینده و ورود تخصصی به بازار هدف برای ارائه خدمات تخصصی و رفع مشکلات جامعه هدف از برنامه‌های آینده این واحد فناور برای توسعه اپلیکیشن مشاوره تحصیلی هوشمند است.

مدیر واحد فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد بیان کرد:‌ بخشی از فعالیت این واحد فناور از مقطع ابتدایی تا کنکور سراسری در زمینه مشاوره تحصیلی، آموزشی و آزمون‌های آزمایشی بوده  که کاربران می‌توانند از طریق سامانه آنلاین در هر ساعت از شبانه‌روز به شکل آنلاین (صوتی، تصویری، متنی) از طریق IP بدون تماس مخابراتی با مشاور مدنظر ارتباط برقرار کرده و با کمترین هزینه رفع مشکل کنند.

همتی‌اردلی با تأکید بر حمایت از محصولات واحدهای فناور تبیین کرد:‌ در این راستا با توجه به فعالیت هر واحد فناور می توان محصولات آنها را به ارگان‌های مورد نیاز معرفی کرد، دانشگاه آزاد از این محصولات استفاده کنند و بستری برای معرفی محصولات به شکل واقعی و تخصصی به ارگان‌های مربوطه و رایزنی و انعقاد قرارداد و تفاهم‌نامه برای ارائه خدمات واحد‌های فناور ایجاد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • نتیجه تساوی عادلانه بود/ بازیکنان تیم ما در نیمه‌های دوم انگیزه زیادی دارند
  • تعویض‌های اوسمار باز هم اشتباه بود!
  • جدال جنجالی مدافعان تاتنهام در زمین!
  • تبعات باخت: مدافعان تاتنهام درگیر شدند! (عکس)
  • روی کین دست از سر هالند بر نمی‌دارد؛ بچه لوسِ بی‌ادب!
  • هالند با گواردیولا دعوا داشت، نه داور!
  • فقط یک نفر شهامت داشت امباپه را سرجایش بنشاند
  • رمز موفقیت استقلال با عدد هفت! (عکس)
  • وقتی مسی را تعویض کردم، خبر از عواقبش نداشتم!