Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل سیاسی در رابطه با نقش احزاب در شیوه مدییت کشور عراق، گفت: احزاب سیاسی باید شیوه مدیریت کشور را تغییر دهند؛ حتی بیانیه آیت‌الله سیستانی و تغییر قانون انتخابات عراق هم باعث نشد تا مشارکت مردم در انتخابات عراق افزايش یابد.

محمد باقر حکیم، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اینکه افراد مستقل در پارلمان عراق برای انتخاب نخست وزیر تاثیر گذار خواهند بود، گفت: طبق قانون جدید انتخابات در عراق این فرصت به مستقلین که حدود هزار نفر بودند داده شد تا بتوانند در انتخابات شرکت کنند به نظر بنده حدود ۵۰ کرسی هم در پارلمان کسب خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

حکیم با بیان اینکه امکان دارد نخست وزیرهای قبلی، مجددا بر سر کار بیایند، گفت: در عراق اینطور نیست که هر جریانی در انتخابات پیروز بشود بتواند دولت تشکیل دهد بلکه انتخاب نخست وزیر به عوامل مختلفی بستگی دارد.

وی افزود: شاید جریان صدر، مصطفی الکاظمی را دوباره به عنوان نخست وزیر معرفی کند؛ البته شانس نوری مالکی نیز برای کسب کرسی نخست وزیری بالا است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

این کارشناس مسائل سیاسی با تاکید بر اینکه انحلال پارلمان عراق برای انتخاب زودهنگام انتخابات مجلس بود، اظهار کرد: آقای مقتدا صدر در حکومت آینده عراق بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

حکیم پیرامون ائتلاف صورت گرفته بین برخی احزاب گفت: ائتلاف‌های بین احزاب مختلف عراق، باعث نارضايتي مردم شده، چرا که این گونه دیگر اپوزسيونی وجود نخواهد داشت. امروز وقتی مردم عراق مطالبه گری می‌کنند احزاب سیاسی هم می‌گویند بله فساد و ضعف زیاد هست، با وجود اینکه خودشان در راس حکومت قرار دارند.

وی در این رابطه افزود: ائتلاف نوری مالکی با آقای عامری نزدیک است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

این کارشناس سیاسی با بیان اینکه نارضایتی‌های مردم عراق از سال‌های گذشته بوده و امروز افزایش پیدا کرده است، گفت: قطعی برق و نبود آب شرب سالم و نبود لوله کشی گاز از مهم‌ترین دلایل نارضایتی مردم است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

وی ادامه داد: احزاب سیاسی باید شیوه مدیریت کشور را تغییر دهند. حتی بیانیه آیت‌الله سیستانی و تغییر قانون انتخابات عراق هم باعث نشد تا مشارکت مردم در انتخابات عراق افزايش یابد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بین الملل محمد باقر حکیم پارلمان عراق کد ویدیو دانلود فیلم اصلی انتخابات عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۰۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند

ایسنا/تهران معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران گفت: دستگاه‌های مردمی و فرهنگی در حوزه مشارکت در انتخابات همکاری داشتند و این باعث شد تا انتخاباتی باشکوه در استان برگزار شود.

سید عباس جوهری در آیین تجلیل از عوامل برگزاری انتخابات شهرستان ملارد اظهار کرد: افزایش میزان مشارکت مردم و همکاری ائمه جمعه ارزشمند است و این موفقیت‌ها ثمره تلاش‌های شبانه‌روزی است. در استان تهران بیش از ۱۴۰ برنامه برای رای اولی‌ها برگزار شد و اقشار مختلف مردم مانند هنرمندان، ورزشکاران، دانشجویان و اصناف پای کار انتخابات بودند. 

وی در ادامه افزود: انتخابات بدون حاشیه برگزار شد و این نتیجه برنامه‌ریزی‌ و اصلاح قانون انتخابات است.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران تصریح کرد: دور دوم انتخابات در ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و پردیس به‌صورت کاملا الکترونیک و در حوزه ورامین، قرچک و پیشوا نیمه الکترونیک برگزار خواهد شد.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران در پایان خاطر نشان کرد: سطح تعامل بین دستگاه‌های مختلف به‌ خصوص در شورای نگهبان و هیات نظارت در سطح استان و شهرستان قابل تقدیر بود. چرا که هر کسی در خطوط وظایف خود حرکت کرد و وظیفه خود را انجام داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حکمرانی ولایی، نظریه جدید در مدل حکمرانی
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود
  • پارامتر‌های تاثیرگذار بر آینده تنظیم‌گری در فروم حکمرانی اینوتکس ۲۰۲۴ بررسی می‌شود
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد