Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، دو فیلم «قهرمان» و «ماشین من را بران» که هر دو برای اولین بار در جشنواره فیلم کن امسال روی پرده رفتند بیشترین نامزدی را در میان نامزدهای جوایز پاسفیک اسکرین کسب کردند.

روز چهارشنبه با اعلام اسامی این نامزدها روشن شد هر دو فیلم نامزد کسب جایزه بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین فیلمنامه و بهترین بازی یک بازیگر مرد شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش بهترین فیلم، فیلم «شبی برای ندانستن» از هند به کارگردانی پایال کاپادیا، «قلم» ساخته ناتالیا نازاووا از روسیه و «شیطان وجود ندارد» ساخته محمد رسولف دیگر مدعیان جایزه هستند.

نسیم احمد پور و شهرام مکری برای «جنایت بی‌دقت» در بخش فیلمنامه و «وقت جیغ انار» ساخته گراناز موسوی در بخش بهترین فیلم بلند جوان از دیگر نامزدهای این جوایز هستند.

در مجموع ۳۸ فیلم از ۲۵ کشور آسیایی پاسیفیک نامزد کسب جوایز این دوره شده‌اند. در این میان ژاپن و ایران هر یک با ۷ نامزدی پیشتاز هستند.

به گفته مسئولان این جوایز، به دلیل شروع کرونا فیلم‌های امسال دربرگیرنده فیلم‌هایی هستند که از اواخر ۲۰۱۹ تا به امروز اکران شده‌اند.

برندگان این جوایز ۱۱ نوامبر معرفی می‌شوند و مراسم اهدای جوایز در گولد کوست کویینزلند برگزار می‌شود.

کد خبر 5326369

منبع: مهر

کلیدواژه: فیلم قهرمان آسیا پاسیفیک حضور هنر ایران در جهان اصغر فرهادی فیلم سینمایی جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان اصفهان فیلم کوتاه حضور هنر ایران در جهان سی و چهارمین جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان برنامه تلویزیونی پیمان جبلی تئاتر ایران عزت الله مهرآوران جشنواره فیلم کوتاه تهران سازمان صداوسیما اصغر کفشچیان مقدم سریال ایرانی محمد خزاعی بهترین فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۰۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس| دو تصویر ناب از «ماشین دودی»؛ نخستین لوکوموتیو ایران

نخستین قرارداد راه‌اندازی راه‌آهن در ایران، مربوط به راه‌آهن تهران به شهر ری، به طول ۸۷۰۰ متر بود که در سال ۱۲۶۱ش از سوی ناصرالدین شاه قاجار به فابیوس بوآتال فرانسوی واگذار شد. اما بوآتال چند سال بعد، قرارداد خود را به شرکت بلژیکی «آتلیرز دِ توبیز» واگذار کرد و این شرکت بر اساس قراردادی ۹۹ ساله، دست به احداث خط آهنی زد که زائران تهرانی را به شهر ری و زیارت حضرت عبدالعظیم می‌برد. شرکت همه ادوات مورد نیاز خود را از بلژیک وارد کرد؛ حتی ریل‌ها را از بندر «آنتورپ» بار کشتی کردند و به ایران آوردند.

برای راه‌اندازی قطار، چهار لوکوموتیو بین سال‌های ۱۲۶۵ تا ۱۲۸۳ش وارد ایران شد که اولین لوکوموتیو را «پارس» نامگذاری کرده‌بودند. این خط آهن تا اوایل دوره رضاشاه فعال بود و کار می‌کرد و بعد، برای همیشه از دور خارج شد و فقط بقایای آن در معدود بخش‌های مسیر تهران به شهر ری باقی است.

امروزه نخستین لوکوموتیو وارداتی را که به «ماشین دودی» شهرت داشت در سالن مترو شهر ری نگهداری می‌کنند. تصاویری که مشاهده می‌کنید، هر دو متعلق به همان قطار قدیمی یا «ماشین دودی» است. یکی آن را در حال عبور از دروازه شهر ری نشان می‌دهد و دیگری، قطار متوقف شده در ایستگاه تهران را به نمایش می‌گذارد.

تصویری از اولین لوکوموتیو ایران

عکس: آنتون سوروگین

اولین لوکوموتیو ایران اولین لوکوموتیو ایران

دیگر خبرها

  • اعلام جوایز نقدی ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران
  • میزان جوایز نقدی ششمین همایش مطالعات فیلم‌کوتاه تهران اعلام شد
  • ماشین مغزشویی صهیونیست‌ها به دیوار خورد!
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • عکس| دو تصویر ناب از «ماشین دودی»؛ نخستین لوکوموتیو ایران
  • کلوپ: ناامیدی بی‌سابقه‌ای را تجربه کردم؛ با آن بازی برابر اورتون نباید هم قهرمان شویم
  • برندگان جوایز عکاسی جهانی سونی ۲۰۲۴ /از عقیم‌سازی اجباری تا متروکه‌های آلوده به تشعشعات اتمی
  • افزایش 8 درصدی مبلغ جایزه رولان گاروس
  • افزایش ۸ درصدی مبلغ جایزه رولان گاروس
  • این داوطلبان با ماشین ارتش به کنکور رفتند + فیلم