Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@23:10:10 GMT

عظیمیه همچنان در بلاتکلیفی!

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۷۰۹۵۷

عظیمیه همچنان در بلاتکلیفی!

شهرک عظیمیه در شمال قزوین واقع شده و تحت مدیریت شهرداری منطقه سه با چالش‌های جدی زیر ساختی مواجهه بوده، وسعت این شهرک ۳۳۰ هکتار است و هم اکنون به جز ساکنان سه روستای اکبرآباد، امیرآباد و حسن آباد ساخت و سازی در این منطقه صورت نگرفته است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، شهرک عظیمیه نزدیک سه دهه است که مجوز ساخت و ساز برای مالکان آن صادره شده، اما مشکلاتی مانند آب، برق، گاز و زیر ساخت‌ها که نیاز به بودجه میلیاردی دارد سبب شده شهرداری به تنهایی نتواند به تمام مشکلات و نیاز شهروندان پاسخ دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شرق این روستا اسماعیل آباد و در غرب روستای نجم آباد و ادبیلک در شمال به روستاهای نیاق، الولک در جنوب شهر قزوین و اتوبان قزوین-تهران قرار دارد.

پس از توافق ۱۱ درصدی با ساکنان و مالکان این منطقه زمین‌های این بخش در سه فاز (۱،۲،۳) تقسیم بندی شد و ۱۱ درصد آن به مالکان و مابقی به تعاونی‌ها تعلق گرفت. علاوه بر مالکان شش تعاونی در زمین‌های ناحیه عظیمیه سهم دارند که عبارتند از تعاونی مسکن شهرداری، تعاونی مسکن نازنخ، تعاونی مسکن فرش اکباتان، تعاونی مسکن دادگستری، تعاونی مسکن شیشه و تعاونی مسکن اداره ثبت اسناد استان قزوین هستند که در نقشه شهرک عظیمیه با رنگ‌های زیر مشخص شده اند.

با توجه به مجوز ساخت و ساز در شهرک عظیمیه مشکلاتی مانند آب، برق، گاز، زیرساخت‌های فاضلاب و نیازمندی‌های فرهنگی و امنیتی سبب شد تا در سطح شهر بنرهایی زده شود مبنی بر نداشتن انشعاب آب برای ساکنان که از خرید و فروش و ساخت و ساز در آن ناحیه منع می‌شدند. اعتراض اهالی و مالکان شهرک عظیمیه به دلیل بلاتکلیفی ۳۰ ساله در این منطقه علیرغم مجوز قانونی سبب شد تا اعتراضات و تجمعاتی در جلوی استانداری، دفتر امام جمعه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دادگستری داشته باشند تا تعیین تکلیف شوند.

مشکل آبرسانی و خدمات شهرک عظیمیه حل شود

«ولی چگینی» رئیس کمیسیون مالی، برنامه ریزی و سرمایه گذاری شورای اسلامی قزوین در این باره به ایمنا می‌گوید: موضوع رفع مشکل آب و ارائه خدمات به زمین‌های عظیمیه در چند ماه گذشته با پیگیری مدیریت شهری قزوین مجدد مطرح و تا حدودی در جهت رفع آنها اقدام شد تا در میان مالکان این زمین‌ها بارقه امیدی شکل گیرد. مدیریت شهری قزوین و سایر دستگاه‌های مرتبط موضوع خدمت رسانی و آبرسانی به اراضی عظیمیه را تعیین تکلیف و رفع کنند.

وی می‌افزاید: با توجه به جلسات و پیگیری‌ها و قول‌های مساعد جهت رفع مشکل آب این منطقه شاهد رونق و خرید فروش در این منطقه نیز بودیم. بر اساس مصوبه شورای برنامه ریزی استان و قول مساعد مدیران استانی، باید هر چه سریع‌تر مشکلات در مورد خدمت رسانی نکردن دستگاه‌های مرتبط، خصوصاً رفع مشکل آبرسانی به این منطقه برطرف شود خواستار عمل به تکلیف شهرداری قزوین پیرامون آبرسانی به منطقه عظیمیه و آغاز ساخت و ساز در این اراضی شد.

عضو شورای اسلامی شهر قزوین همچنین با اشاره به آمادگی شورای در عمل به وظایف و همکاری در جهت رفع مشکلات منطقه عظیمیه تصریح می‌کند: ضرورت دارد سایر نهادهای خدمت رسان نیز به وظایفشان در این منطقه عمل کنند تا بارقه امید به وجود آمده و مالکان نیز برای ساخت و ساز برنامه ریزی های لازم را انجام دهند.

چرا مجوز می‌دهند و با سرمایه‌های مردم بازی می‌کنند؟

«محمد باجلان» یکی از مالکان شهرک عظیمیه در این باره می‌گوید: بیش از سه دهه است که مجوز قانونی برای ساخت و ساز داده شده است، اما نهادهای خدمات رسان نمی‌خواهند بالا شهر قزوین شهرک عظیمیه شود، می‌گویند آب در استان نداریم، وقتی توان ندارند خدمات رسانی کنند چرا مجوز می‌دهند و با سرمایه‌های مردم بازی می‌کنند؟

وی ادامه می‌دهد: شهرداری منطقه سه خدمات خوبی در حد امکان انجام داده و شرکت‌های آب، برق و گاز نیاز به بودجه کلان دارند که شهرداری می‌گوید از توان ما خارج است.

این شهروند می‌افزاید: استانداری قزوین می‌گوید نیاز به بودجه ملی تا ۱,۰۰۰ میلیارد تومان و سهم آب است، چندین بار در جلوی استانداری، دادگستری و دفتر امام جمعه تجمع کردیم، اما جواب قاطع دریافت نکردیم تنها وعده بوده است، در سطح شهر بنر زده می‌شود که شهرک عظیمیه به دلیل نبود آب و زیرساخت لازم خرید و فروش نشود، مگر می‌شود همه مجوزهای قانونی را بدهند، اما غیر قانونی جلوگیری کنند؟

خدمات خوبی در دو سال اخیر ارائه شده / تمامی کمبودها صحت ندارد

«محمدکریم عصارزاده» مدیر منطقه سه شهرداری قزوین در این باره به ایمنا می‌گوید: در عظیمیه اقدامات خوبی در دو سال اخیر شده است، اینکه می‌گویند هیچ کاری نشده صحت ندارد، شهرداری به همراه سایر سازمان‌های خدمات رسان اقدامات بزرگی در این منطقه برای اهالی انجام دادند.

وی تصریح می‌کند: با اشاره به عملکرد ناحیه عظیمیه در حدود دو سال نخست بیش از ۱۹ هزار و ۷۰۰ مترمربع از معابر فرعی این ناحیه آسفالت و ساماندهی نهر در منطقه عظیمیه در دستور کار قرار گرفته است.

مدیر منطقه سه شهرداری قزوین خاطرنشان می‌کند: ۲/۷ کیلومتر از محور اصلی اسماعیل‌آباد از مقابل ورزشگاه تا انتهای محله با عرض متوسط ۱۸ متر عملیات زیرسازی و آسفالت انجام و اجرای ۱۸۰ متر طول پل فلزی شامل ۱۲ پل ماشین رو از دیگر اقدامات انجام شده در ناحیه عظیمیه به شمار می‌رود، در این مدت بیش از ۱۹ هزار و ۷۰۰ مترمربع از معابر فرعی این ناحیه آسفالت شدند.

احداث پارک جیبی برای شهروندان در شهرک

وی اظهار می‌کند: احدث پارک جیبی به متراژ ۸۷۰ مترمربع انجام شده است چراکه افزایش سرانه فضای سبز و ایجاد فضایی بانشاط برای شهروندان جزو اولویت‌های شهرداری است.

عصارزاده با اشاره به دیگر اقدامات انجام شده در این شهرک خاطرنشان می‌کند: اجرای زیرسازی و آسفالت محور اصلی جاده اسماعیل‌آباد واقع در ناحیه عظیمیه از مقابل ورزشگاه تا انتهای جاده این عملیات به متراژ ۲۷۰۰ متر طول و عرض متوسط ۱۸ متر انجام شده است.

آبرسانی و زیرساخت بودجه میلیاردی می‌خواهد

وی با بیان اینکه برخی مجوز ساخت و ساز دارند، اما به دلیل فراهم نبودن زیرساخت‌ها مانند آبرسانی که چند صد میلیارد تومان بودجه نیاز دارد سبب شد که نهادهای خدمات رسان درخواست بودجه و هزینه کنند، می‌گوید: شهرداری قزوین به تنهایی نمی‌تواند بودجه را تقبل کند، اگر سهم آب این شهر از طالقان فراهم شود با بودجه ملی و استانی می‌توان مشکل آب عظیمیه را برطرف کرد، شرکت‌های خدمات رسان هم در قبال دریافت پول و هزینه می‌توانند اقدام کنند در غیر این صورت با هزینه‌های سرسام‌آور و تورم نمی‌شود، مشکلات شهرک عظیمیه را مرتفع کرد.

کد خبر 528474

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهر شهرداری قزوین قزوین تأسیسات آبرسانی برق خدمات شهری شهردار قزوين شهرک عظیمیه روستاها شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق خدمات رسان شهرداری قزوین شهرک عظیمیه تعاونی مسکن ساخت و ساز انجام شده رفع مشکل منطقه سه مشکل آب زمین ها سبب شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۰۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمربندی نسیم شمال بدون قطع یک‌ درخت احداث شد

شهردار قزوین گفت: کمربندی نسیم شمال قزوین بدون قطع یا آسیب زدن به حتی یک درخت از باغستان این شهر، احداث شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، مهدی صباغی بعد از ظهر امروز_ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در مراسم افتتاح فاز سوم کمربندی نسیم شمال و بهره‌برداری از ۱۴۰ دستگاه ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهرداری قزوین اظهار کرد: امروز مدیریت شهری با وجود مدیران دلسوز و با ایجاد وحدت و همدلی اقدام به برنامه‌ریزی و اجرای طرح‌های شهری کرده تا قزوین به پیشرفت هرچه بیشتر برسد.

وی با بیان اینکه کمربندی نسیم شمال قزوین بدون قطع و یا آسیب زدن به حتی یک درخت از باغستان این شهر ساخته شده است، افزود: معتقدیم قزوین برای رشد و پیشرفت به همدلی و همراهی همه دستگاه‌های اجرایی و خدماتی نیاز دارد.

شهردار قزوین با اشاره به اینکه شهرداری قزوین درصدد آن است تا در حوزه حمل‌ونقل عمومی تمامی اتوبوس‌های خود را برقی کند، خاطرنشان کرد: همزمان با بهره‌برداری از دو طرح عمرانی و خدماتی، دو تقاطع غیرهمسطح و ۳۰ هزار متر پارکینگ در نواحی دانش و ناصرآباد در دستور کار شهرداری قزوین قرار دارد که به زودی شاهد بهره‌برداری از آن‌ها هم خواهیم بود.

صباغی اضافه کرد: افتتاح و راه اندازی یک ایستگاه آتش نشانی در مرکز بازار قزوین به عنوان یک امر ضروری و مهم در دستور کار مجموعه مدیریتی شهر قرار دارد و در ادامه هم موضوع جابه‌جایی میدان میوه و تره‌بار شهر به انجام خواهد رسید.

وی ادامه داد: شهروندان قزوینی باید در آرامش و رفاه زندگی کنند و در این راستا شهرداری با رویکرد درآمد-هزینه از محل مالیات‌هایی که توسط مردم برای نوسازی، پسماند و موارد دیگر پرداخت می‌شود برای اجرای اینگونه طرح‌ها استفاده می‌کند.

کد خبر 750805

دیگر خبرها

  • تقاضا برای خدمات cip همچنان بالا است/ روزانه چند نفر از خدمات cip در ایران استفاده می‌کنند؟
  • شهرک بازیافت در قم احداث می‌شود
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۴ رسید
  • ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۳ رسید
  • شهرداری قزوین قدمی برای مناسب‌سازی شهر برنداشت
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • کمربندی نسیم شمال بدون قطع یک‌ درخت احداث شد
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران