Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس اداره آموزش و توسعه منابع انسانی شرکت پالایش نفت تبریز گفت: با توجه به اینکه امسال اغلب صنایع استان به علت شیوع ویروس کرونا کارآموز محدودی جذب کردند، اما شرکت پالایش نفت تبریز همچون سال‌های گذشته این کار را ادامه داده و بیشترین پذیرش دانشجو را داشت.

محمد مولوی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: پالایشگاه تبریز همچون سال‌های گذشته در راستای مسئولیت‌های اجتماعی خود، از دانشجویان علاقه‌مند به حضور پالایشگاه دانشجو پذیرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امسال باتوجه به شیوع ویروس کرونا، پذیرش کارآموزان دانشجو بسیار متفاوت بود چرا که باید کلیه پروتکل‌های بهداشتی رعایت می‌شد.

وی افزود: با موافقت مدیرعامل شرکت، ۷۰ نفر از دانشجویان سراسر کشور که رشته تحصیلی آنها مرتبط با امور پالایشگاه بود، جذب شدند.

مولوی در خصوص موضوعات آموزشی این دوره بیان کرد: عنوان‌های آموزشی مطرح شده در این دوره شامل آشنایی کلی دانشجویان با قوانین و مقررات کارآموزی و عمومی شرکت، HSE، امنیتی و محصولات و فرآیندهای واحدها پالایشگاه است که ۱۸ هزار و ۶۰ نفر ساعت طی مرداد و شهریور ماه آموزش دیدند.

وی در رابطه با دانشگاه‌های شرکت کننده خاطرنشان کرد: دانشگاه‌های تبریز، صنعتی سهند، ارومیه، بناب، امیرکبیر، شریف، حکیم سبزواری، تهران، خلیج فارس، موسسه کاوش مازندران، دانشگاه آزاد، پیام نور و فنی و حرفه‌ای، آموزشکده الزهرا از جمله دانشگاه‌های معرفی کننده‌ی کارآموزی بودند که بیشترین تعداد از دانشگاه تبریز با ۲۲ نفر پذیرش شده است.

وی متذکر شد: از رشته‌های مهندسی شیمی، مهندسی مکانیک، مهندسی برق، صنایع شیمیایی، شیمی کاربردی، مواد و متالوژی و ... دانشجو پذیرفته شد که بیشترین آن از رشته مهندسی شیمی بود.

رئیس اداره آموزش و توسعه منابع انسانی شرکت پالایش نفت تبریز تاکید کرد: کلیه امور با فاصله گذاری کامل اجتماعی و با همکاری واحد HSE انجام شدند و همچنین طی این دوره سلامتی تمامی دانشجویان به طور مستمر پایش می‌شد.

وی در ارتباط با نحوه پذیرش دانشجو اضافه کرد: با موافقت دانشگاه مربوطه و در صورت مرتبط بودن رشته‌ی دانشجو، در سال‌های آتی نیز کارآموز پذیرفته خواهد شد.

وی یادآور شد: با توجه به نظرسنجی که از کارآموزان داشتیم، برنامه‌های آموزشی و کارآموزی شرکت مورد رضایت خاطر آنها بود.

مولوی اظهار کرد: امسال علاوه بر آموزش کارآموزان،   ۵۰ نفر نیز در آزمون استخدامی پذیرش شدند که فرایند آموزش آنها نیز در حال انجام است.

انتهای رپورتاژ

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی پالایشگاه تبریز شرکت پالایش نفت تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۱۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی شاه میرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی روز گذشته (۵ اردیبهشت) در جریان سفر عملیاتی خود به عسلویه با تأکید بر اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی با جدیت بیشتری راهبرد جمع‌آوری گازهای مشعل را در دستور کار قرار داده است، گفت: این شرکت متعهد شده است امسال بخشی از مشعل‌های گازی در واحدهای پتروشیمی جمع‌آوری شوند، همچنین بخش دیگری از مشعل‌های گازی که خوراک واحدهای پتروشیمی را تأمین می‌کنند، تا سه سال آینده مهار خواهند شد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تاکید بر نقش سوپاپ اطمینان بودن مشعل‌های گازی ادامه داد: فرآیند واحدهای پتروشیمی به گونه‌ای است که مشعل‌ها در شرایط اضطرار و برای جلوگیری از وقوع حادثه روشن و در شرایط پایدار، مهار می‌شوند.

وی با بیان اینکه در سال جهش تولید، طرح‌ها و پروژه‌ها در صنعت پتروشیمی یکی پس از دیگری شکوفا می‌شود، تصریح کرد: خداوند این منابع پر برکت را برای ایرانیان به ودیعه گذاشته است و امسال شاهد بهره‌برداری از طرح‌های مختلف خواهیم بود.

این مقام مسؤول با اشاره به بهره‌برداری دو پروژه الفین و MEG پتروشیمی بوشهر تا پایان امسال، تاکید کرد: امسال ۱۲ طرح از طرح‌های پتروشیمی عملیاتی می‌شوند که افزون بر ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی، در زمینه ارزآوری نیز نقش‌آفرین خواهند بود. صنعت پتروشیمی با ایجاد ارزش افزوده پایدار، پیشانی و شاگرد اول اقتصاد کشور است.

کد خبر 6088531

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • پذیرش بیش از ۳ هزار دانشجو در دانشگاه های لرستان
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند
  • پذیرش کمتر از ۳۰۰۰ دانشجو در دانشگاه‌های لرستان
  • جمع‌آوری مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • زمین توان پذیرش رفاه مصنوعی را ندارد