Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@13:46:19 GMT

نرخ رسمی 24 ارز کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۷۱۶۷۸

خبرگزاری آریا - بانک مرکزی امروز (چهارشنبه بیست ویکم مهرماه 1400) نرخ رسمی 46 ارز را اعلام کرد که بر اساس آن نرخ 24 ارز کاهش و 9 ارز افزایش یافته است. همچنین نرخ 13 ارز نیز بدون تغییر باقی مانده است.
به گزارش خبرگزاری آریا ، امروز هر دلار آمریکا 42 هزار ریال، پوند انگلیس 57 هزار و 129 ریال و یورو 48 هزار و 467 ریال ارزش‌گذاری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر پایه این گزارش، امروز هر فرانک سوئیس 45 هزار و 143 ریال، کرون سوئد 4 هزار و 788 ریال، کرون نروژ 4 هزار و 914 ریال، کرون دانمارک 6 هزار و 514 ریال، روپیه هند 557 ریال، درهم امارات متحده عربی 11 هزار و 437 ریال، دینار کویت 139 هزار و 138 ریال، یکصد روپیه پاکستان 24 هزار و 629 ریال، یکصد ین ژاپن 36 هزار و 937 ریال، دلار هنگ‌کنگ پنج‌ هزار و 398 ریال و ریال عمان 109 هزار و 232 ریال ارزش‌گذاری شد.
همچنین، هر دلار کانادا 33 هزار و 756 ریال، دلار نیوزیلند 29 هزار و 160 ریال، راند آفریقای جنوبی 2 هزار و 808 ریال، لیر ترکیه 4 هزار و 647 ریال، روبل روسیه 585 ریال، ریال قطر 11 هزار و 539 ریال، یکصد دینار عراق 2 هزار و 877 ریال، لیر سوریه 34 ریال، دلار استرالیا 30 هزار و 924 ریال، ریال سعودی 11 هزار و 200 ریال، دینار بحرین 111 هزار و 701 ریال، دلار سنگاپور 30 هزار و 965 ریال، یکصد تاکای بنگلادش 49 هزار و 102 ریال، ده روپیه سریلانکا 2‌ هزار و 95 ریال، کیات میانمار 22 ریال، یکصد روپیه نپال 34 هزار و 625 ریال، یکصد درام ارمنستان 8 هزار و 799 ریال و دینار لیبی 9 هزار و 212 ریال تعیین شد.
امروز در تابلوی بانک مرکزی هر یوان چین 6 هزار و 513 ریال، یکصد بات تایلند 126 هزار و 94ریال، رینگیت مالزی 10 هزار و 81 ریال، یک‌هزار وون کره‌جنوبی 35 هزار و 80 ریال، دینار اردن 59 هزار و 238 ریال، یکصد تنگه قزاقستان 9 هزار و 873 ریال، هر لاری گرجستان 13 هزار و 407 ریال، یک هزار روپیه اندونزی 2‌ هزار و 955 ریال، افغانی افغانستان 526 ریال، روبل جدید بلاروس 16 هزار و 994 ریال، منات جمهوری آذربایجان 24 هزار و 721 ریال، یکصد پزوی فیلیپین 82 هزار و 581 ریال، سومونی تاجیکستان 3 هزار و 712 ریال و منات جدید ترکمنستان 11 هزار و 988 ریال قیمت خورد.
برچسب‌ها
ارز بانک مرکزی
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: 11 هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۱۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟

گلدمن ساکس با توجه به ریسک‌های ژئوپلیتیکی، پتانسیل افزایش قیمت طلا را به بالای ۳۰۰۰ دلار می‌بیند.

به گزارش ایسنا، سال ۲۰۲۴ شاهد افزایش قیمت طلا به سطوح بی‌سابقه بود، به طوری که فلز زرد در ماه گذشته به دلیل افزایش تقاضای جهانی در بحبوحه عدم قطعیت‌های اقتصادی و ژئوپلیتیکی از ۲۴۰۰ دلار در هر اونس فراتر رفت. نکته قابل توجه این است که راهبرد شناسان‌ گلدمن ساکس بر این باورند که فضای مثبت بیشتری برای فلز امن وجود دارد و می‌گویند تا پایان سال به طور بالقوه می‌تواند از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

قیمت طلا به دلیل ناآرامی‌های ژئوپلیتیکی و تقاضای بانک مرکزی افزایش یافت و یکی از محرک‌های اصلی این افزایش قیمت، تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی جهانی و خانوارهای آسیایی است. در چین، چالش‌های بهبود اقتصادی پس از همه‌گیری و کاهش ارزش یوان که طی سال گذشته حدود پنج درصد در برابر دلار آمریکا ریزش داشته است، طلا را برای مصرف‌کنندگان محلی گران‌تر می‌کند. با وجود این، مصرف‌کنندگان چینی و هم بانک مرکزی چین مشتاقانه به دنبال طلا هستند.

طبق گزارش شورای جهانی طلا، بانک مرکزی چین ذخایر طلای خود را برای ۱۷ ماه متوالی افزایش داده است که در این مدت ۱۶ درصد افزایش داشته است. بانک مرکزی چین تنها در ماه مارس، ۱۶۰ هزار اونس طلا به ذخایر خود اضافه کرد. به همین ترتیب، کشورهایی مانند ترکیه، هند، قزاقستان و برخی در اروپای شرقی خریداران فعال طلا در سال جاری بوده‌اند.

این انباشت نشان‌دهنده روند گسترده‌تری در بین بانک‌های مرکزی جهانی برای تنوع بخشیدن به ذخایر و کاهش وابستگی خود به دلار آمریکاست. قیمت طلا در پایان آوریل شاهد عقب‌نشینی بود، اما در این هفته پس از اینکه سیاست گذاران فدرال رزرو احتمال کاهش نرخ بهره را دادند، احساسات صعودی بازگشت.

فدرال رزرو در آخرین نشست روز چهارشنبه، با توجه به پیش‌بینی، موضع نرخ بهره خود را حفظ کرد. جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، اظهار کرد که هرگونه تصمیم گیری در مورد نرخ بهره در آینده مبتنی بر داده خواهد بود اما او افزود که افزایش نرخ در این مرحله بعید است.

اطمینان پاول که عملاً افزایش بیشتر نرخ بهره را رد کرد، به ماندن قیمت طلا در بالای ۲۳۰۰ دلار کمک کرد. نرخ‌های بهره پایین‌تر جذابیت طلا را افزایش می‌دهد زیرا معمولاً بازدهی دارایی‌های با درآمد ثابت مانند اوراق قرضه را کاهش می‌دهد. در همین حال، تنش‌های ژئوپلیتیکی، به ویژه در خاورمیانه، علاقه سرمایه‌گذاران را به شمش افزایش داده است. طلا یکی از قدیمی‌ترین دارایی‌های امن محسوب می‌شود که در زمان ناآرامی ها و جنگ‌های ژئوپلیتیکی تقاضای زیادی داشته است.

قیمت طلا ممکن است از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

طبق گزارش اینوستینگ، راهبردشناسان‌ گلدمن ساکس با استناد به تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی بازارهای نوظهور و خانوارهای آسیایی، پیش‌بینی خود را حفظ کردند که این فلز گرانبها تا پایان سال به ۲۷۰۰ دلار در هر اونس تروی افزایش می‌یابد که نشان‌دهنده افزایش ۱۷ درصدی است. آنها پیش‌بینی می‌کنند که اگر تحریم‌های مالی ایالات‌متحده با سرعتی مشابه از سال ۲۰۲۱ تشدید شود، قیمت طلا می‌تواند با ۱۶ درصد افزایش به ۳۱۳۰ دلار در هر اونس تروا افزایش یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نرخ ارز امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جزئیات
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
  • رئیسی: امروز در غرب شاهد تقابل آشکار جریان شرافت در مقابل شرارت هستیم/ گزارش وزیر نفت از سود ۱۲ همتی پالایشگاهی که قرار بود در دولت قبل به دلیل زیان‌ده بودن رایگان واگذار شود/ اعلام خبر کاهش نرخ رشد پول از ۳۳ به ۱۶ درصد از سوی رئیس بانک مرکزی
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشیم؟
  • رقابت تجاری روسیه با چین در آسیای مرکزی داغ شد
  • نرخ ارز امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جزئیات
  • جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟