Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ والدین و دانش‌آموزان کرمانشاهی خواستار بازگشایی مدارس و حضوری شدن آموزش‌ها هستند زیرا در آموزش‌های مجازی شاهد مشکلاتی هستیم. - اخبار استانها -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم  از  کرمانشاه ، با شیوع ویروس کرونا مدارس و دانشگاه‌ها تعطیل شدند و دانش آموزان از حضور در مدارس بازماندند و عدم برگزاری کلاس‌ها به صورت حضوری و مجازی شدن آموزش در طول این مدت مشکلات زیادی را ایجاد کرده است و دانش‌آموزان در بستر فضای مجازی نتوانستند مطالب درسی را یاد بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آسیب‌های کلاس‌های مجازی تقلب در امتحانات، حل کردن تکالیف توسط والدین، بی تحرکی دانش‌آموزان است و این موضوع سبب نگرانی بسیاری از والدین شده است.

 برای بازگشایی مدارس و برگزاری کلاس‌های حضوری در استان کرمانشاه نیز همزمان با سراسر کشور واکسیناسیون فرهنگیان از مرداد ماه آغاز شد و مدتی هم است که واکسیناسیون  دانش‌آموزان  بالای 12 سال آغاز  شده است تا با واکسینه شدن معلمان و دانش‌آموزان شرایط برای بازگشایی مدارس فراهم شود.

 والدین و نیز دانش‌آموزان خواستار اجرای طرح بازگشایی مدارس هستند تا دانش‌آموزان از نظر درسی بیش از این افت نکنند.

با توجه به شرایط موجود، بازگشایی مدارس امری ضروری است، اما لازم است که مسئولان استان زیرساخت‌های لازم جهت برگزاری کلاس‌ها با تعداد کمی از دانش‌آموزان در هر کلاس، سرعت روند واکسیناسیون دانش‌آموزان و همچنین ضدعفونی کردن کلاس‌ها را فراهم کنند تا خانواده‌ها با آرامش خاطر دانش‌آموزان را در ساعت‌های مشخص‌ شده به مدرسه بفرستند.

کرونا همه معادلات را در جامعه برهم زد و شاید بیش از هرکسی این دانش‌آموزان بودند که بیشترین لطمه را خوردند و از علم‌آموزی و دانش افزایی و حضور در مدارس محروم شدند.

بسیاری از والدین دانش‌آموزان خواستار آموزش‌های حضوری با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی هستند و باید با در نظر گرفتن تمهیداتی برای سلامت دانش‌آموزان آنان را راهی مدارس کرد.

انتظار والدین از مسئولان چاره‌اندیشی برای برون‌رفت خانواده‌ها و دانش‌آموزان از مشکلات در عرصه آموزش و فراهم شدن آموزش‌های حضوری است.

بازگشایی مدارس یک ضرورت است/ رشد اجتماعی کودکان در معرض تهدید فقط 10درصد کلاس‌اولی‌ها به مدرسه رفتند/ مدارس برای آموزش حضوری چه کردند؟ آموزش‌های حضوری مدارس استان بوشهر از نیمه نخست آبان ماه آغاز می‌شود + فیل

آغاز واکسیناسیون گروه سنی 12 تا 18 سال علیه ویروس همه‌گیر، نور امیدی را در دل‌ها روشن کرده و چراغ راهی در تصمیم‌گیری برای بازگشایی مدارس شده است. 

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در بازگشایی مدارس در  نشست مجازی معاونان وزارت آموزش و پرورش با مدیران کل استان‌ها و رؤسای ادارات آموزش و پرورش مناطق سراسر کشور اظهار کرد: در الگوی بازگشایی مدارس، سعی کردیم مدرسه را کانون  اصلی کار قرار دهیم و تمام تمرکزمان را در اعطای اختیارات، تصمیم‌گیری‌ها و تهیه گزارش‌ها به مدرسه معطوف کنیم.

علیرضا کمرئی گفت: با توجه به شرایط و تصمیم ستاد ملی کرونا قرار شد با سیاستی آرام، تدریجی و اقتضایی به‌سمت بازگشایی حضوری مدارس حرکت کنیم و فعالیت‌های آموزشی و تربیتی را به‌شیوه ترکیبی (در فضای مجازی و به‌صورت حضوری در مدرسه)، مورد تأکید قرار دهیم.

وی با اشاره به اینکه بر اساس الگوی بازگشایی مدارس، تمام مدارس تا پایان آبان ماه به‌صورت حضوری فعالیت خود را آغاز خواهند کرد  عنوان کرد: اولین تأکید ما این است که همه مدارس بر اساس اولویت، چک‌لیست‌های بهداشتی مدرسه را تکمیل کنند. 

کمرئی با اشاره به اینکه در مدارس دوره ابتدایی، در خوشبینانه‌ترین حالت کمتر از 10 درصد مدارس توانسته‌اند دانش‌آموزان کلاس اول خود را به‌صورت حضوری به مدارس بیاورند بیان کرد: تاکنون 7556 مدرسه که زیر 300 نفر دانش‌آموز داشتند و تعداد 1655 مدرسه که قرار است نیمه دوم آبان فعالیت خود را آغاز کنند، از مناطق مجوز دریافت کرده‌اند که البته در مورد همه مدارس، امکان  صدور مجوز وجود دارد اما با قید زمان بازگشایی.

رحمتی یکی از والدین دانش‌آموزان کرمانشاهی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به اینکه اگر شاهد بازگشایی مدارس شویم خبر بسیار خوشحال کننده است گفت: اگر دانش‌آموزان به کلاس‌های درس بازگردند و مدارس بازگشایی  شود بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد.

وی با بیان اینکه در این دوسالی که کرونا وارد جامعه شده و مدارس را تعطیل کرده است شاهد افت تحصیلی فرزندانمان هستیم عنوان کرد: فرزند خود من که سال گذشته پایه اول ابتدایی بود هیچ درکی از تحصیل ندارد و امسال هم با افت شدید درسی مواجه است و فضای مجازی دانش‌آموزان را تنبل و بی‌حوصله کرده است به نحوی که هیچ دانش‌آموزی راغب به مرور درس‌هایش نیست.

عزتی یکی دیگر از والدین دانش‌آموزان با ابراز  خوشحالی از بازگشایی مدارس عنوان کرد: از زمانی  که کرونا وارد زندگی ما شده  آسیب‌های زیادی را با خود به همراه آورده است گفت: همه خانواده‌ها باید نکات آموزشی در باره رعایت پروتکل‌های بهداشتی را به فرزندان خود آموزش دهند تا هیچ کودکی در مدرسه دچار کرونا نشود و سلامت در مدارس حفظ شود.

منصوری یکی دیگر از والدین با اشاره به اینکه دوری از مدارس موجب شده است دانش‌آموزان از اجتماع دور شوند و دوری از دوستان همکلاسی نیز باعث افت روابط اجتماعی شده است و تبعات آن و عوارض اجتماعی ناشی از دوری از مدرسه بعدها روشن می‌شود  عنوان کرد: در سال‌های آینده مشخص شود.

موسوی یکی از مادران که خسته از این شرایط  است ‌با اشاره به اینکه دو فرزند بنده در این شرایط  آموزش‌ مجازی  بیشتر تکالیف  خود  را انجام نمی‌دهند  گفت: ما والدین مجبور  هستیم ساعات زیادی از وقت خود را برای انجام تمرین فرزندان سپری کنیم در حالی که خود بچه‌ها  رغبتی برای انجام تکالیف خود در شبکه شاد ندارند.

اکبری مادر دیگری در این رابطه می‌گوید دخترم امسال کلاس دومی است اما مهم‌ترین پایه تحصیلی زندگی‌اش را که همان کلاس اول است بدون تجربه مدرسه و درس پشت سرگذاشته است و همین موضوع به نگرانی او برای آینده تحصیلی دخترش دامن می‌زند.

حسینی یکی دیگر از والدین که با حضوری شدن مدارس موافق است بیان کرد: استفاده بچه‌ها از فضای مجازی موجب سرک کشیدن به سایت و صفحات آلوده می‌شود.

وی با بیان اینکه در آموزش حضوری میزان یادگیری بیشتر خواهد بود و در این وضعیت برای جبران ضعف یادگیری فرزندشان ناگزیر به گرفتن معلم خصوصی هستند گفت: نگرانی دیگر هم از جهت رعایت بهداشت دانش‌آموزان در مدرسه است، دانش‌آموزان کلاس اول و دوم دبستان اصلا نمی‌توانند نکات بهداشتی را رعایت کنند.

مادر دیگری که پسرش در پایه دوم دبستان درس می‌خواند، با گلایه از اینکه به شیوه مجازی فرزندش به لحاظ یادگیری دچار مشکل است و به سختی پای کلاس آنلاین می‌نشیند عنوان کرد: مجبورم بنده پای کلاس آنلاین بنشینم و توضیحات را گوش دهم و بعد از پایان کلاس به فرزندم توضیح ‌دهم اما فرزندم به خاطر تعطیلی مدارس بیشتر در حال و هوای تابستان به سر می‌‌‌برد و حتی تکالیف خود را نمی‌نویسد.

کریمی یکی از والدین دانش‌آموزان کرمانشاهی گفت: اگر بار دیگر شاهد بازگشایی مدارس باشیم بسیار خوشحال کننده است چراکه در این دوسال بیشتر از دانش‌آموزان این خانواده‌ها بودند که در کنار فرزندانشان آسیب دیدند. از اینکه قرار است فرزندم به مدرسه برود و با دوستان تازه و جدید آشنا بشود بسیار خوشحال هستم تا فرزندم به مدرسه برود تا سواد خواندن و نوشتن را یاد بگیرد و بتواند در آینده برای خودم شغلی که دوست دارد را انتخاب کند و برای جامعه مفید باشد.

انتهای پیام/833/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش استانداری کرمانشاه واکسن ایرانی کرونا ویروس کرونا مدارس دولتی وزارت آموزش و پرورش استانداری کرمانشاه واکسن ایرانی کرونا ویروس کرونا مدارس دولتی والدین دانش آموزان بازگشایی مدارس دانش آموزان دانش آموزان صورت حضوری خانواده ها فضای مجازی کلاس اول آموزش ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۳۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است

ایسنا/مازندران استاد دانشگاه فرهنگیان گفت: همزمانی کنکور فرهنگیان با نوبت اول کنکور نقطه قوت است.

اسفندیار نظری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برگزاری مرحله اول کنکور انسانی که روز پنج شنبه ۶ اریبهشت برگزار شد و کنکور تجربی که فردا جمعه ۷ اردیبهشت انجام می‌شود، اظهار کرد: داوطلبان آزمون دانشگاه فرهنگیان را همزمان با کنکور سراسری پاسخ می‌دهند و ۳ دفترچه دریافت می‌کنند اما آزمون فرهنگیان یک مرحله‌ای و فقط در اردیبهشت برگزار می‌شود. 

این استاد دانشگاه گفت: دانش آموزان برای قبولی در کنکور اختصاصی دانشگاه فرهنگیان باید مجموعه ای از عوامل و امتیازات را دریافت کنند تا داوطلب به عنوان قبول نهایی معرفی شود و در این راستا تاثیر آزمون سراسری، ۱۵ درصد، آزمون اختصاصی تربیت معلم ۱۰ درصد، سوابق تحصیلی ۵۰ درصد و ارزیابی شایسته معلمی ۲۵ درصد است.

نظری در پاسخ به این سوال که همزمانی کنکور فرهنگیان با نوبت اول کنکور نقطه قوت است یا ضعف اظهار کرد: چون جذب در دانشگاه فرهنگیان ازمون تخصصی، عمومی و گزینش دارد کارخوبی است که تکلیف دانش اموز مشخص شود و تا خردادماه نتیجه به دانش اموز اعلام شده تا در تیر ماه تعیین تکلیف شوند.

وی افزود: دو مرحله‌ای بودن کنکور فرصت خوبی است و پس از اعلام نمرات خام و درصدها فرصت دوباره‌ای برای داوطلبان ایجاد می‌شود.

مدرس دوره‌های ضمن خدمت نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان، با اشاره به اینکه تراز نمرات در قبولی تاثیر مهمی دارد، ادامه داد: تراز برای انتخاب رشته نباید زیر ۶ هزار باشد؛ تراز بر اساس نمرات معدل و سوالات کنکور است که پس از آن تراز نهایی برای قبولی اعلام می‌شود.

نظری در پاسخ به این سوال که دلیل سخت بودن ازمون شبه نهایی چه بود، گفت: دانش آموزی که در سوالات مفهومی دچار مشکل است در تست زدن هم با مشکل مواجه می‌شود، پس لازم است معلمان مهارت پاسخ دادن به سوالات تشریحی را به دانش آموزان بیاموزند.

وی به دانش‌آموزان توصیه کرد، فرصت طلایی امتحان نهایی را از دست ندهند و معلمان باید سبک تدریس را تغییر داده و دانش‌اموزان به جای کتاب تست، کتاب کار بخوانند.

مدرس دوره‌های ضمن خدمت نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان، ادامه داد: کنکوری‌ها انتخاب رشته را بر اساس میزان استعداد، علاقه، توانایی و آینده شغلی انجام دهند.

نظری در پاسخ به این سوال، آیا علت عدم حضور دانش آموزان پایه دوازدهم در مدارس کاهش کیفیت آموزشی است؟ اظهار کرد: بزرگترین عامل افت تحصیلی حضور نیافتن دانش آموز در کلاس‌های درس است. در این راستا مدیران مدارس می‌توانند این مهم را مدیریت کنند به طور مثال، کلاس‌های ورودی پایه دوازدهم از ۱۵ اردیبهشت انجام شود، همچنین مدیران برای تابستان دانش‌اموزان نیز می‌توانند برنامه داشته و درس‌های سال‌های گذشته را تکمیل کنند نه اینکه تدریس سال دوازدهم تحصیلی را در تابستان آغاز کنند که این آسیب زننده است.

ضعف مدیران مدارس در برنامه ریزی

وی با تاکید بر اهمیت حضور دانش اموزان در کلاس درس افزود: غیبت دانش اموزان در پایه دوازدهم بیشتر در مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی به چشم می‌خورد؛ دانش آموزان پایه دوازدهم مدارس دولتی و شاهد بیشتر در کلاس‌ها شرکت می‌کنند و این تبعیض است.

این استاد دانشگاه گفت: وقتی برنامه‌ای اصولی برای دانش‌آموز وجود ندارد دانش آموز کلاس را ترک‌ می‌کند و این ضعف مدیران مدارس در برنامه ریزی است. همچنین معلمان می‌توانند به علت عدم حضور دانش اموز در مدرسه طبق مقررات عمل کرده و درس مورد نظر را حذف کنند و دانش آموزان باید این مسئله را جدی بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم