Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی از کاربران شب‌ها در کلاب هاوس دور هم جمع می‌شوند، اتاق‌هایی با عنوان‌های نامتعارف ایجاد می‌کنند و همسران خود را به چالش می‌کشانند. این خوشی‌های لحظه‌ای و چالش‌های خارج از عرف، زندگی‌های مشترک را با مشکلات اساسی روبه رو می‌کنند.

خبرگزاری میزان - برنا نوشت: شب‌ها در کلاب هاوس دور هم جمع می‌شوند و اتاق تشکیل می‌دهند، می‌خواهند سرگرم شوند به همین خاطر چالش‌های مختلفی را در همین فضای غیر حقیقی راه می‌اندازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اتاق‌های کلاب هاوس شماره پارتنر یکدیگر را می‌گیرند و فرد پشت خط را به چالش می‌کشند. برخی از زوجین در این اتاق‌ها شرکت کرده و شماره همسران خود را در اختیار افراد غریبه قرار می‌دهند که به چالش دعوت‌شان کنند. در همین حین که فرد به چالش کشیده شده متوجه می‌شود این یک بازی است و برای سرگرمی این اتفاق افتاده، با پارتنر خود به اختلاف می‌خورد چراکه موضوعات چالش‌ها اخلاقی نبوده و گاهی نیز مسائل جنسی چاشنی این چالش‌ها می‌شود.

زندگی‌های مشترک فقط برای خوشی‌های لحظه‌ای و چالش‌های خارج از عرف، با مشکل روبه رو می‌شوند حتی گاهی تیر این چالش‌ها به خط قرمز‌های روابط مشترک پرتاب می‌شود، مسائل ناموسی به بازی گرفته شده و به نوعی زن و مرد را به سمت خیانت به یکدیگر در قالب چالش سوق می‌دهند می‌توان اینطور گفت که قبح خیانت در چنین فضایی شکسته می‌شود و خیانت به همسر، که یکی از خط قرمز‌های زندگی مشترک زوجین در جامعه ماست، را به شوخی و خنده می‌گیرند.

پیش از این آمار طلاق و جدایی به ما وضعیت خوبی را نشان نمی‌داد طلاق‌هایی که دلایل‌شان خیانت بود، گاهی خیانت یکی از طرفین و یا گاهی خیانت هر دو. هرچه که بود عامل برهم زدن زندگی مشترک زوجین است حالا کلاب هاوس و اتاق‌های این فضا، بستری را برای سرآغاز یک از هم پاشیدگی زندگی مشترک ایجاده کرده است و خیانت را بین زوجین عادی نشان می‌دهد. در واقع نمی‌خواهیم اینطور عنوان کنیم که این فضا، فضایی نامناسب بوده و عامل برهم زدن روابط مشترک شده است بلکه این فضا، بستری را فراهم کرده که آسیب‌های موجود در جامعه به نوعی بروز کند. در ابتدای گسترش کلاب هاوس، خبری از چنین اتاق‌هایی نبود و عده‌ای فرهیخته دورهم جمع می‌شدند و درباره مسائل علمی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و ... بحث‌های موثری راه می‌انداختند، اما هرچه که پیش رفت، اتاق‌هایی با عنوان‌های نامتعارف هم ایجاد شد و سرگرمی کاذب برای جوانان ایجاد کرد.

ریخته شدن قبح خیانت در زندگی‌های مشترک

قبح خیانت مدتی می‌شود که ریخته و زنان و مردان و از علنی کردن آن نیز ابایی ندارند. خیانت می‌کنند و به راحتی درباره آن حرف می‌زنند حتی به راحتی به چنین موضوعی مهمی شوخی هم می‌کنند، گویی که یک موضوع ساده و پیش پا افتاده است و در عین بی تفاوتی درباره آن صحبت می‌کنند.

علیرضا شریفی یزدی، آسیب شناس اجتماعی، درباره خیانت زوجین به یکدیگر، گفت: میزان خیانت در کشور ما کمتر از آن چیزی است که مردم فکر می‌کنند و به این بزرگی که در ذهن مردم است، نیست. اما نسبت به گذشته موضوع خیانت در بین زوجین روند افزایشی داشته مخصوصا در کلانشهر‌ها بیشتر شاهد این مسئله هستیم.

او درباره انواع خیانت بیان کرد: خیانت ذهنی داریم که فرد، فرد دیگری را در ذهنش دارد و شریک زندگی‌شان را با این فرد مقایسه کرده و باعث سردی روابط می‌شود. برخی از خیانت‌ها گفتاری است و معمولا افراد از طریق وسایل ارتباطی با یکدیگر گرم صحبت می‌شوند و به شریک زندگی‌شان خیانت می‌کنند. همچنین خیانت رفتاری نیز داریم و فرد به طور کامل با یک نفر ارتباط می‌گیرد و باعث می‌شود خیانت واقعی صورت گیرد.

این آسیب شناس اجتماعی درباره مهم‌ترین دلایل خیانت، تصریح کرد: دلایل خیانت شامل ازدواج اجباری، اختلالات روانی، پایین بودن اعتماد به نفس، عزت نفس و ... است، اما سردی بین روابط جنسی زوجین یکی از دلایل خیانت بوده همچنین سردی یکی از طرفین نسبت به وضعیت ظاهری طرف مقابل، از دلایل خیانت محسوب می‌شود. انتقام گیری یکی از دلایل خیانت است و به دلیل اینکه افراد از همسرشان رنجیده‌اند، سعی می‌کنند با این کار انتقام گیرد همچنین دلایل اقتصادی و روحیه تنوع طلبی در افراد از عوامل مهم خیانت طرفین است.

شریفی گفت: خیانت پیش از این یک تابو بزرگ محسوب می‌شد، اما دیگر اینطور نیست و همین مسئله که این تابو شکسته شده دلیلی بر خیانت زوجین به یگدیگر محسوب می‌شود. همچنین افراد به دلیل این که قبل از ازدواج روابط متعددی داشتند دچار تنوع‌طلبی شدند که جزو عوامل خیانت محسوب می‌شود. سهولت برقراری ارتباطات و گسترش فضای مجازی یکی از عواملی است که موجب افزایش خیانت در زمان فعلی نسبت به گذشته شده است.

ضربه به کیان خانواده یکی از آسیب‌های خیانت

او درباره آسیب‌های خیانت بیان کرد: مهم‌ترین آسیبی که خیانت دارد، آسیبی است که به فرد وارد می‌شود و فردی که اقدام به خیانت می‌کند به دلیل اینکه آثار و پیامد این اقدامش در کوتاه مدت خوشایند، اما آثار و پیامد بلند مدت آن به لحاظ فردی مخرب است، مبتلا به اضطراب، افسردگی، وسواس فکری و. می‌شود. آسیب مهم دیگری که خیانت وارد می‌کند این است که به کیان خانواده ضربه می‌خورد و معمولا در این خانواده‌ها مسائل به شکل مناسب و درست آن انجام نمی‌شود به همین خانواده‌ها به سمت فروپاشی و یا طلاق عاطفی سوق پیدا می‌کنند.

این آسیب‌شناس اجتماعی درباره آسیب‌های خیانت به نسل آینده اظهار کرد: در خانواده‌هایی که یک یا دو همسر دست به خیانت می‌زنند فرزندان این خانواده‌ها به دلیل اینکه از آن گرمی لازم در زندگی مشترک برخوردار نیستند دچار انواع مشکلات روحی و روانی در کودکی می‌شوند و درصد خیانت در بین فرزندان این خانواده‌ها زیاد شده و گروهی نیز نگران این هستند خیانت ببینند به همین دلیل به یک شخصیت کنترلگر تبدیل شده که زندگی مشترک‌شان نیز دچار مشکل می‌شوند.

نسل آینده، نسلی غوطه‌ور در آسیب‌های اجتماعی

آسیب‌های جبران ناپذیر خیانت به بنیان خانواده و سلامت روان فرزندان موضوعی انکار نشدنی است قطعا فرزندان این خانواده‌ها از آن شادابی و سلامت روحی که در سایر کودکان و نوجوانان دیده می‌شود برخوردار نبوده و این اقدام زوج‌های جوان فعلی برای عادی انگاری موضوع خیانت، آسیب‌های جبران ناپذیری به نسل آینده وارد خواهد کرد. در این مسئله دستگاه‌های قانونگذار باید فکری کنند و برای حفظ سلامت روابط زناشویی و بنیان خانواده پای کار آیند اینکه بخواهیم در مقابل چنین مسائلی بی تفاوت باشیم، نسل آینده مورد آسیب قرار خواهند گرفت و بهتر است هرچه زودتر ورود پیدا کنند چراکه «جلوی ضرر را از هرجا بگیری منفعت است».

ورود مجلس به آسیب‌های اجتماعی

زهره اللهیان، رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار اجتماعی برنا، درباره اقدامات مجلس برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و خیانت، گفت: موضوع خیانت، یک بحث کلان است و به عنوان یک آسیب به خانواده‌ها تحمیل می‌شود و سلامت جامعه مورد تهدید قرار می‌گیرد.

اللهیان ادامه داد: موضوع خیانت ریشه و علل متعددی دارد که در کمیسیون‌های تخصصی مجلس مثل کمیسیون فرهنگی و اجتماعی این موضوع مورد بررسی و بحث قرار دارد و در مجلس لایحه امنیت زنان نیز درحال بررسی است.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تلاش مجلس این است که برای کاهش این آسیب‌های اجتماعی از تمامی ظرفیت‌ها بهره‌مند شویم.

شوخی با خیانت، بازی با روح و روان فرزندان

موضوع خیانت در جامعه ما موضوعی جدیدی نیست، اما چیزی که در شرایط فعلی به تازگی شاهد آن هستیم عادی انگاری موضوع خیانت است و گویی زوجین برای خیانت به یکدیگر ابایی نداشته و حتی راهی برای تفریح و سرگرمی هر یک از طرفین شده است.

متاسفانه جوان امروز ما بدون پختگی کافی ازدواج می‌کنند و آنطور که باید و شاید درکی از حریم خانواده و حفظ بنیان خانواده ندارند به همین دلیل نمی‌دانند که چه قدر می‌تواند این شوخی با موضوع خیانت که به نظرشان ساده و عادی است، به سلامت روح و روان خودشان و فرزندانی که دارند ضربه وارد کنند.

اگر در مقابل چنین فضای ایجاد شده در جامعه نایستاد و اجازه دهیم این عادی شدن خیانت ریشه اندازند و پوست کلفت شود معلوم نیست چه بلایی بر نسل آینده آید نسلی که شاهد تلخی‌های زیادی در زندگی پدر و مادر خود بوده است، ممکن است خودش به این سمت کشیده شود و یا آنقدر خیانت او را ترسانده باشد که حتی نتواند تشکیل زندگی مشترک دهد. زودتر از همیشه باید مسئولان از خواب بیدار شده و هر اقدامی که لازم است را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: افزایش سه برابری جمعیت سالمند ایران در ۵۰ سال آینده

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: کلاب هاوس خیانت زندگی مشترک

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کلاب هاوس خیانت زندگی مشترک آسیب های اجتماعی خانواده ها دلایل خیانت زندگی مشترک موضوع خیانت کلاب هاوس نسل آینده اتاق ها چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۳۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد

انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در همایش روز جهانی مشاوره گفت: یکی از مسئولیت‌های معاونت امور زنان و خانواده در سند مهندسی و فرهنگی، تدوین منشور مشاوره خانواده است که به تدوین نهایی رسیده و پس از طی مراحل قانونی اعلام خواهد شد.

وی افزود:برای برنامه‌ریزی در پیشگیری یا کاهش طلاق، برنامه مدونی در ستاد زن و خانواده در دولت تصویب و پلتفرم همساز برای زوجین نوپا ایجاد شد و مشاوره برای زوجین و مهارت های زندگی به آنها آموزش داده می شود.

وی با اشاره به صفر شدن پشت نوبتی مستمری زنان سرپرست خانوار، گفت: خدمات و حمایت هایی مشاوره ای به هنگام روانشناسی، خدمات حقوقی و توانمندسازی نیز باید صورت گیرد.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به نقش روانشناسان در امیدآفرینی، افزود: نقش روانشناسان در شادی آفرینی در زندگی در روح و جان بشر و تلاش برای بهینه بودن و زیبا زندگی کردن افراد بر کسی پوشیده نیست. در درمان بیماری های جسمی توصیه به روان آرام و سالم و روح شاداب می شود و این روح و روان است که می تواند سلامت جسم را تضمین کند یا به او برگرداند.

خزعلی ایجاد انگیزه، امید آفرینی، عشق و نشاط با توجه به شناخت توانمندی ها را مهمترین نقش روانشناس دانست، گفت: نقش روانشناسان برای جلوگیری از ناهنجاری ها و آسیب ها بر کسی پوشیده نیست و روانشناسان در ارتقای بینش، روش، دانش، کنش و واکنش نقش اساسی دارند و این روانشناسی سلامت و روانشناسی کمال است و روانشناسان می توانند توانمندی های فرد را به خوبی شناسایی کنند و قوه ها، داشته ها، ظرفیت ها و استعدادهای فرد را تبدیل به عمل و فعلیت و زندگی اور را متحول کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی از حقوق متقابل کارگر و کارفرما
  • چه کسی ناظر بر ابتذال جاری در آپارات است؟
  • موضوعات مشترک کشور‌های عضو ACD پیگیری شود
  • موضوعات مشترک کشورهای عضو ACD پیگیری شود
  • دلجویی معاون استاندار کردستان از کارگران آسیب‌دیده سنندج
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی