Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، علی اکبریان عضو هیات مدیره انجمن برنج ، از برداشت برنج عنبربو در خوزستان خبر داد و گفت: برداشت برنج عنبربو معمولا از ۲۰ مهر در استان خوزستان آغاز می شود و تا ۲۰ آبان هم ادامه دارد.

او افزود: اخیرا خبرهایی مبنی بر ممنوعیت خروج شالی از خوزستان به استان های شمالی اعلام شده که اگر این اتفاق بیفتد، قیمت برنج افزایش چشمگیری خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکبریان ادامه داد: هم اکنون مراجعه به کارخانه ها برای خرید برنج به حدی بالاست که نمی دانیم چه اتفاقی قرار است در بازار رخ دهد، اما با استمرار روند خروج برنج از کارخانه ها و ممنوعیت ورود برنج به استان های شمالی، برنج باز هم افزایش می یابد. این در حالی است که در هفته اخیر، قیمت برنج در مازندران تا حدودی کاهش یافته بود.

عضو هیئت مدیره انجمن برنج قیمت هر کیلو طارم بوجار در عمده فروشی ها را ۴۲ هزار تومان، فجر را ۳۵ تا ۳۶ هزار تومان، شیرودی را ۳۲ تا ۳۳ هزار تومان و ندا را ۲۸ تا ۲۹ هزار تومان اعلام کرد.

او در پایان درباره آینده بازار برنج گفت: با ممنوعیت ورود برنج عنبربو به استان های شمالی، قیمت برنج افزایش ۳۰ درصدی خواهد داشت و دیگر توزیع ۱۰۰ هزار تن برنج خارجی هم نمی تواند بازار را تنظیم کند، از این رو امیدواریم که قیمت ها در همین حد باقی بماند و افزایش کاذبی رخ ندهد.

پربیننده ترین قیمت برنج داخلی به ثبات می‌ رسد شوک حیات‌وحش؛ طاعون ضربه جدید خشکسالی تردید دامداران در جدیت دولت برای صادرات دام زنده / واگذاری کار به شرکت پشتیبانی دام به معنی عدم تمایل برای اجرا است اهواز، گرانترین میوه را در کشور دارد برداشت لوبیا در الموت + عکس

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: برنج طارم هزار تومان قیمت برنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۳۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار سیاه تایر از بین می رود!

تین نیوز

عضو هیات مدیره انجمن صنعت تایر ایران گفت: تایر در بعضی از رینگ ها خریداری و برای افزایش قیمت در انبارک ها احتکار می شد که اکنون با تعادل در عرضه و تقاضا ظرف یک ماه آینده این بازار سیاه از بین خواهد رفت.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، جمال میرزایی اظهار داشت: کمبودی در عرضه تایرهایی با رینگ های ۱۳ و ۱۴ در بازار نداریم و با افزایش عرضه اکنون این تایرها به میزان کافی در بازار موجود است.

میرزایی افزود: مشاهده های میدانی نشان می دهد که تقاضا نسبت به رینگ های ۱۳ و ۱۴ کاهش یافته است.

وی تاکید کرد: با از بین رفتن بازار سیاه در ماه آینده قیمت تایر در بازار کاهشی خواهد شد.

میرزایی با اشاره به افزایش به صورت میانگین ۱۶ درصدی تایرهای سواری گفت: با توجه به افزایش بهای تمام شده محصولات تولیدی ناشی از افزایش نرخ جهانی مواد اولیه، نرخ مواد اولیه داخل ، انرژی و سایر عوامل و نهاده های تولیدی و براساس اخذ مجوزهای قانونی و تصمیمات اتخاذ شده در انجمن صنفی صنعت تایر مقرر شد تا از پنجم اردیبهشت افزایش قیمت اعمال شود.

مدیر عامل گروه صنعتی بارز عنوان کرد: نرخ جهانی مواد شیمیایی از ۱.۲ به ۱.۷ دلار رسید که این امر باعث زیان ده شدن تولید شده است.

وی بیان داشت: تولیدکنندگان تایر در سال گذشته افزایش قیمتی نداشتند و این افزایش قیمت در امسال می تواند تولیدکنندگان را از زیان خارج و منجر به رونق تولید کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • رصد بازار حبوبات در استان یزد
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • نفت در مدار رشد؟
  • کاهش چشمگیر قیمت سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • کاهش چشمگیر بهای سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • ممنوعیت افزایش کرایه تاکسی‌های ابهر تا تعیین‌تکلیف نرخ مصوب
  • قیمت پیاز ، اولین شوک بازار در سال ۱۴۰۳
  • افت تراز آب های زیرزمینی در کهگیلویه/توقف کشت برنج با آب زیرزمینی
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود