Web Analytics Made Easy - Statcounter

«نرگس آبیار» کارگردان ایرانی فیلم مشترکی با دو کارگردان چینی با عنوان «چانگ آن، چانگ آن» را در شهر "شی ان" به مناسبت دهمین سالگرد اعلام طرح ابتکاری «کمربند و جاده» می سازد.

به گزارش قدس آنلاین، «چانگ آن» نام قدیمی شهر «شی ان» امروز است. دو هزار سال پیش، جاده ابریشم باستان به عنوان راه تجاری زمینی مهم، چین را به کشورهای آسیای مرکزی و غربی متصل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شی ان، سرآغاز جاده ابریشم باستان و شهر کلیدی امروز در ابتکار «کمربند و جاده»، از راه های گوناگون مانند قطار باربری «چانگ آن» چین - اروپا، همکاری نزدیک خود را با کشورهای حاشیه جاده ابریشم از جمله ایران حفظ کرد و در این مسیر حکایت های زیبای بسیار شکل گرفت.

فیلم "چانگ آن چانگ آن" نیز به مناسبت دهمین سالگرد مطرح شدن ابتکار «کمربند و جاده»، از زاویه خط آهن چین- اروپا "چانگان"، فراز و نشیب های این مسیر را بیان می کند. انتظار می رود، این فیلم در سال ۲۰۲۲ به اکران برسد.

نرگس آبیار در این باره گفت: «چانگ آن چانگ آن، فیلمی درباره جاده ابریشم است. در روند کار طبق مطالعاتم دیدم که در همین مسیر جاده ابریشم در بخشی از مناطق چین مثل سین کیانگ کسانی هستند که واژگان مشترک و یا رگه هایی از ایران دارند. کشورها از طریق این جاده با انتقال کالا به هم متصل می شدند. خیلی خوب می شود اگر این کشورها بار دیگر از همین مسیر به یکدیگر برسند و آن شکوه جاده ابریشم را دوباره تکرار کنند؛ و اما در این فیلم از آن جا که ایران یکی از کشورهای مهم جاده ابریشم است، کمی به ایران نیز خواهیم پرداخت.»

 فیلم نامه «چانگ آن چانگ آن» را آبیار به نگارش در آورده است. او در این باره می گوید: «در حال حاضر آن چه در فیلمنامه مطرح است مفهوم عمیق انسانی است، البته باید ببینیم که اجرا و تولید چگونه پیش می رود. امیدوارم واقعا در تولید اتفاقات خوبی بیفتد، یعنی دست من و کارگردانان دیگر برای ساخت آن چه که دوست داریم باز باشد و بتوانیم به آن شکل که درست است کار را پیش برده و فیلمبرداری کنیم، اگر این اتفاق بیفتد من خوشبین هستم که یک اثر خوب تولید شود.»

«چانگ آن چانگ آن» اولین فیلم ساخت مشترک چین و ایران پس از امضای یادداشت تفاهم همکاری در فیلم سازی دو کشور، با کارگردانی مشترک نرگس آبیار و دو کارگردان چینی به نام های «جانگ جونگ» و «شیرزاد یعقوب» است. آبیار درباره این تجربه خود می گوید: این اولین تجربه من است که با کشوری دیگر مشترکا فیلم می سازم. قبلا تجربه داوری در جشنواره های مختلف و رویدادهای بین المللی مشترک داشته ام ولی در حوزه فیلمسازی این اولین تجربه فیلمسازی من است. همکاری با چین تا کنون خوب بوده و امیدوارم نتیجه خوبی داشته باشد و فیلم خیلی خوبی ساخته شود و این شروع همکاری گسترده تر بین کشورهای جاده ابریشم باشد. من واقعا فکر می کنم که کشورهای آسیا احتیاج دارند که با هم اتحاد بیشتری داشته باشند و صلح و امنیت بیشتر برای کشورهای منطقه ایجاد کنند.

در حاشیه کارهای تدارکاتی فشرده فیلم، آبیار در دانشگاه شی آن مستر کلاس هایی با عنوان کارگردانی با روش ساختارشکنی برگزار کرد. او می خواهد با اشتراک گذاری تجربیات خود، به دانشجویان چینی کمک کند و خود نیز در این بین به نکات جدیدی دست یابد.

این گزارش می افزاید: پس از سه ماه زندگی در شهر شی ان، بانوی کارگردان ایرانی غذایش را با استفاده از چوب غذاخوری میل می کند و به زبان چینی با همکارانش سلام و احوالپرسی می کند. او می گوید که این جا همه چیز به سرعت پیش می رود، سرعت تحولات در چین بسیار سرسام آور است.

او در پایان می افزاید: «من کلا خیلی زود دلتنگ کشورم می شوم، شاید اگر در کشوری دیگر بودم نمی توانستم این مدت طولانی تحمل کنم، ولی در این جا احساس راحتی دارم». 

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: نرگس آبیار تولید مشترک ایران و چین جاده ابریشم نرگس آبیار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۳۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تویوتا برای جوانان و خانواده ها خودروی برقی می سازد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گیزموچاینا، تویوتا برخی ویژگی های کلیدی این دو خودروی برقی را به اشتراک گذاشته است.

سال گذشته این شرکت طرح اولیه خودروهای برقی را طی نمایشگاه اتومبیل شانگهای به نمایش گذاشت و از آن زمان تاکنون پیشرفت بسیاری کرده است. طرح های اولیه به نمایش گذاشته شده در سال گذشته در حقیقت همان bZ۳C وbZ۳X بودند.

این مدل ها برای بازار چین طراحی شده بودند اما جزییات اندکی از آنها فاش شده بود. اکنون مشخص شدهbZ۳C برای نسل Z وbZ۳X برای خانواده ها طراحی شده اند.

bZ۳C را با همکاری BYD Toyota EV Technology ،FAW و تیم مرکز تحقیق و توسعه IEM تویوتا ساخته است. از سوی دیگرbZ۳X براساس همکاری بین تویوتا، گروه GAC، GAC تویوتا و IEM توسعه یافته است.

bZ۳X از خودروی برقی دیگر بزرگتر است و کابین جادارتری دارد. هر دو اس یو وی دارای سقف پانورامیک، داشبورد دیجیتال، نمایشگر اطلاع رسانی بزرگتر و همچنین پدهای شارژ موبایل و دستگاه های الکترونیکی در حال حرکت هستند.

خودروهای برقی تویوتا دارای فناوری کمک راننده پیشرفته هستند اما جزییات موتور و چند پارامتر دیگر آنها هنوز اعلام نشده است. تویوتا زمان عرضه دو اس یو وی برقی را اعلام نکرده اما به نظر می رسد این وسایل نقلیه به زودی راهی بازار شوند.

هر دو خودروها برای بازار چین طراحی شده اند و مشخص نیست کدام یک برای فروش در بازارهای خارج از این کشور انتخاب می شوند.

کد خبر 6091708 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا (ع) می‌سازد
  • برگزاری نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم
  • نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم فردا برگزار می‌شود
  • وعده‌های پوچ نمکی بر زخم اهالی شهرک ابریشم چهارباغ
  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا(ع) می سازد
  • تویوتا برای جوانان و خانواده ها خودروی برقی می سازد
  • فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود
  • ترکیه ناو هواپیمابر می‌سازد
  • غفلت ایران از سریلانکا بازار نفت آن را از ایران گرفت و به عربستان سپرد / لزوم توجه ایران به خلیج فارس در جاده نوین ابریشم
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد