Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور اظهار کرد: برای پاسخگویی به چالش‌های قرن ۲۱ و صیانت از جان، سلامت و معیشت همه مردم لازم است خطرپذیری سوانح را کاهش دهیم.

وی افزود: حکمرانی ضعیف، فقر رو به رشد، از دست دادن تنوع زیستی، فروپاشی اکوسیستم‌ها و شهرنشینی سریعِ برنامه‌ریزی‌نشده، همگی منجر به افزایش ریسک سوانح شده، «رخداد» سوانح را تشدید می‌کنند و نیاز به کمک‌های بشردوستانه را افزایش می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایجاد تاب‌آوری در برابر تغییرات آب‌وهوایی و کاهش ریسک و خسارات مخاطرات طبیعی برای نجات جان و معیشت، ریشه‌کن کردن فقر و گرسنگی و رسیدن به اهداف توسعه پایدار حیاتی است.

نجار با اشاره به اینکه چهارچوب سندای که در مارس ۲۰۱۵ به تصویب رسید، سند مهمی به لحاظ مفهومی، رقومی و تحولات جهانی به شمار می‌رود؛ به همین علت، ما اهداف و چهار چوب‌های آن را در سطح ملی در دستور کار خود قرار دادیم، تصریح کرد: کاهش مؤثر ریسک متکی بر همکاری‌های بین‌المللی و انسجام جهانی است. پیام امسال سازمان ملل همکاری‌های بین‌المللی با تأکید بر هدف افزایش قابل ملاحظه همکاری بین‌المللی به کشور‌های در حال توسعه با حمایت پایدار برای تکمیل اقدامات ملی خود برای پیاده‌سازی سند سندای است.

وی افزود: در سیل‌های دو سال پیش که به عنوان اولین تجربه سیل و مخاطرات آب‌و‌هوایی بزرگ کشور شناخته شده است، از تجربه کافی برای مقابله با چنین سوانح وسیع اقلیمی در سطح بسیار وسیع «۲۵ استان» برخوردار نبودیم؛ در نتیجه، حوزه جدیدی از مباحث مدیریت بحران مرتبط با مخاطرات آب‌و‌هوایی شناسایی و اجرایی شد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تاکید کرد: بحران کرونا به عنوان یکی از ویران‌گرترین و گسترده‌ترین همه‌گیری‌ها در سال‌های اخیر، اهمیت کاهش خطرپذیری سوانح، از جمله مخاطرات بیولوژیکی مانند همه‌گیری‌ها، را پررنگ کرده است. در این باره لزوم گسترش همکاری‌های بین‌المللی به‌عنوان شتاب‌دهنده مدیریت مؤثر بحران، کمک شایانی به کاهش خسارات جانی و مالی ناشی از وقوع مخاطرات طبیعی و انسان‌ساخت می‌کند.

وی افزود: پیگیری اجرای قانون مدیریت بحران کشور و اسناد ذیل آن مانند سند راهبرد ملی مدیریت بحران کشور و برنامه‌های ملی کاهش خطر حوادث و سوانح، آمادگی و پاسخ و بازسازی و بازتوانی و مدنظر قرار دادن مدیریت بحران و کاهش ریسک سوانح در چهارچوب برنامه توسعه کشور از موارد تاثیر گذار در این زمینه هستند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: رویکرد‌های جدید  این سازمان در کاهش ریسک حوادث و سوانح و نیز اهمیت تأمین منابع مالی، علم و فناوری، شناخت دقیق و پایش و هشدار سریع مخاطرات، همکاری و هماهنگی بین‌سازمانی برای کاهش ریسک سوانح از دیگر موارد تأثیرگذار است که لازم است در دستگاه‌های عضو ستاد ملی پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران مورد توجه قرار گیرند.

بیشتر بخوانید

سوله‌های مدیریت بحران که برای شرایط بحرانی آمادگی ندارند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت بحران خطرات احتمالی مدیریت بحران کشور بین المللی کاهش ریسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۴۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: مدیریت بحران کشور، اعتبارات در زمینه فرونشست زمین، کنترل بیماری سالک و بازسازی مدارس آسیب دیده ناشی از فرونشست زمین را مصوب کرده، اما بعد از گذشت یک سال این اعتبارات به استان تخصیص داده نشده است.
منصور شیشه فروش افزود: درخواست مشخص مدیریت بحران این است که سازمان برنامه و بودجه نسبت به اجرای این مصوبات که ستاد بحران کشور به استان تخصیص داده، اقدام کند، چون زمان اجرای این طرح‌ها محدود است.

دیگر خبرها

  • لزوم آماده‌باش همه دستگاه‌ها به دنبال صدور هشدار نارنجی هواشناسی
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد