Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@12:30:04 GMT

خاطرات بازیگر «متهم گریخت» و «خانه به دوش»

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۷۴۰۴۵

خاطرات بازیگر «متهم گریخت» و «خانه به دوش»

محید شهریاری، بازیگر سریال های «متهم گریخت» و «خانه به دوش» داستان حضورش در این دو سریال طنز به کارگردانی رضا عطاران را روایت کرد.

به گزارش ایسنا، شهریاری درباره حضور در سریال «خانه به دوش» توضیح داد: تجربه ام در تئاتر آزاد باعث شد آبدیده شوم. تئاتری را در لاله زار کار می کردم که یک سال قبل آن نمایشش اجرا رفته بود و رضا عطاران نقش معلم موسیقی را در آن داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو سال بعد کارگردان به من گفت یک شخصیت را می خواهیم رد کنیم برود می توانی نقش آن را بازی کنی؟ بدون تمرین رفتم روی صحنه نقش رضا را بازی کردم. آن زمان هنوز «خانه به دوش» کلید نخورده بود. طراح لباس خانه به دوش به رضا عطاران درباره من گفته بود و رضا مرا به خانه به دوش دعوت کرد. نقش بنگاهی بودم. سال بعد «متهم گریخت» را می خواست کار کند ارتباطی نداشتم که بخواهم به عطاران نزدیک شوم و در متهم گریخت نقش بگیرم. یک روز مادر سعید آقاخانی در سریال از من خواست با ماشینم او را به لوکیشن برسانم. سر لوکیشن رفتم و وقتی عطاران مرا دید به دستیارش گفت: "فرشاد فرشاد اشکین!" و نقش اشکین را به من داد.

این بازیگر با بیان خاطره ای از پخش سریال «متهم گریخت» ادامه داد: شب تلویزیون مرا نشان داد، فردا در بازپخش برنامه بود که رفتم سوپر خرید کردم. یک آقایی در سوپری بود و من پشت سر او بودم، به سوپری گفت این آقا را می بینی؟ یک آدم مزخرفی است و هر فحشی به ذهنش می رسید به من داد؛ سوپری به او اشاره کرد که فلانی پشت سرت ایستاده است. آن آقا برگشت و به من گفت این شمایی؟! گفتم بله گفت از بعد از انقلاب سریال به این خوبی ندیده بودم و در عرض چند صدم ثانیه کاملا تغییر موضع داد؛ به نظرم او در بداهه گویی از من متخصص تر بود.

با اکبر عبدی استنداپ کمدی اجرا می کردیم

شهریاری که در برنامه «شب نشینی» حاضر شده بود، درباره آشنایی با اکبر عبدی و اجرای تئاتر توضیح داد: آقای عبدی پنج روز از من بزرگتر است، وقتی هنوز انقلاب نشده بود برای مردم استنداپ کمدی اجرا می کردیم و از آن جا با هم رفیق شدیم. بعدها من پیشنهادی برای کار در تئاتر شهر داشتم اما به خاطر اختلافات خانوادگی به من اجازه ندادند در تئاتر شهر فعال شوم ولی این حوزه را رها نکردم و وقتی به استقلال رسیدم خودم دوباره شروعش کردم. بعد از اجرا نکردن آن استنداپ ها هم درگیر سربازی و ازدواج شدم. حالا ۳۳ سال است که همه چیز را رها کرده و در تئاترهای آزاد کار می کنم اما به خاطر وضعیت کرونا دو سالی است که فرجام کارهایم نامشخص بوده و از این وضعیت خسته شده ام. روزی یک تئاتر را هرشب اجرا می کردیم و این تئاتر را ۹۰۰ شب اجرا کردیم. از لاله زار تئاتر را شروع کردم همه می گفتند در لاله زار کسی آمده که هم تئاتر بازی می کند و هم می خواند.

بهترین بازیگر زن طنزپرداز شقایق دهقان است

این بازیگر سینما و تلویزیون خاطرنشان کرد: اکبر عبدی و رضا عطاران از بازیگرانی هستند که آن ها را بسیار دوست دارم و بخش زیادی از زندگی کاری خودم را مدیونشان هستم. چون «ساختمان پزشکان» را کار کرده ام به نظرم بهترین بازیگر زن طنزپرداز شقایق دهقان است. اینکه از بین کارهایم یکی را انتخاب کنم بسیار سخت است اما از کارهای طنزم «متهم گریخت» را دوست دارم.
 

رکورد مهران رجبی را شکستم

شهریاری درباره فعالیت های اخیرش گفت: سر سریالی به کارگردانی آرش معاریان هستم که کاری طنز است. آرامش وجود معیریان در کل گروه پخش می شود و فضای خوبی را برای بازیگران به وجود می آورد. یک پروژه دیگر هم هست که باید برای کار در آن به شیراز بروم. در یک دهه اخیر رکورددار تعداد کار هستم، در ابتدا مهران رجبی رکورددار بود اما من رکورد او را هم شکستم و از سال ۷۳ تا کنون ۲۲۶ فیلم کار کردم.

به شوخی های امیر غفارمنش خیلی می خندم

وی اظهار کرد: به شوخی های امیرغفار منش خیلی می خندم. جدیدا هم کاری با هم تولید کرده ایم به اسم «راز قلعه» که اکران خصوصی دارد و مثل کار «هشتگ خاله سوسکه» است. برنامه های پلتفرم ها فیلم هایمان را در دسترس تر کرده و باعث شده مخاطبان بیشتری ما را ببینند. من در هشتگ خاله سوسکه با آقای مسلمی نقش زیادی داشتم و چون به روز، طنز، موزیکال بود و بازیگرانش بزرگ بودند خیلی جذاب بود.

خانواده ام بسیار مذهبی هستند

او افزود: سال ۶۴ ازدواج کردم و در ابتدا خانواده خودم با ورودم به تئاتر مخالف بودند. ۹۰ سال است در خیابان گرگان هستیم و خانواده من بسیار مذهبی هستند، دخترم هم فوق لیسانس معارف اسلامی دارد. یک دختر و یک پسر دارم یکی متولد ۶۵ و دیگری متولد ۶۹ است. دوست نداشتم پسرم وارد این حوزه شود چون هیچ پدری دوست ندارد پسرش را وارد فضای کاری خود کند.

مافیای هنر بسیار قوی است

بازیگر «متهم گریخت» درباره مافیای هنر اظهار کرد: اینکه پول بازیگر را بخورند مشکل بسیار مهمی است که در کار ما دیده می شود. مافیای هنر بسیار قوی است و اگر قرار باشد نگذارند شما به جایی برسید راهتان را می برند؛ سر کاری رفته بودم مراحل اولیه انجام شده بود و همه عوامل هم راضی بودند، درخواست دادند که یک نفر را وارد پروژه کنند او گفت من هم کار می کنم اما همه انتخاب بازیگر و کارها با خودم است و همین شد که همه ما کنار گذاشته شدیم.

به گزارش ایسنا، برنامه «شب نشینی» از دوشنبه تا جمعه هر هفته ساعت ۲۳:۳۰ به وقت تهران و ۲۱ به وقت وین بر روی آنتن شبکه جهانی جام جم می رود. محمد سلوکی و عبدالرضا امیراحمدی مجریانی هستند که هر کدام در شب‌های مختلف برای مخاطبان فارسی زبان سراسر دنیا «شب نشینی» را اجرا می کنند و تهیه کنندگان این برنامه نیز کاوه امیری جاوید و یوسف بچاری هستند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مجید شهریاری برنامه شب نشینی سریال متهم گریخت خانه به دوش رضا عطاران متهم گریخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۴۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگداشت اکبر زنجان پور و دو جای خالی

حمید سمندریان که با شوق فراوان نظاره‌گر کار دانشجویان خود بود، استعداد و توانمندی این دانشجو را کشف کرد و اول بار در نمایش «نگاهی از پل» با او همکاری کرد. اکبر زنجان‌پور در این نمایش به عنوان استعدادی درخشان ظاهر شد و این اولین گام‌های او در جاده موفقیت بود.

به گزارش ایسنا، این خاطره به دهه ۵۰ بازمی‌گردد و حالا دانشجوی سابق قرار است همزمان با زادروز استاد خود و در مراسمی که کانون کارگردانان خانه تئاتر برگزار می‌کند، تقدیر شود.

دانشجوی سابق اما سال‌هاست که خانه‌نشین است و شرایط را برای به صحنه بردن اثری تازه، مناسب نمی‌داند.

هرچند نسل جدید تماشاگران تئاتر نتوانسته‌اند هنرنمایی زنجان‎پور را روی صحنه ببینند، اما قدیمی‌های تئاتر نمی‌توانند حضور تاثیرگذار و استعداد شگرف او را در نمایش‌های «نگاهی از پل» و «ملاقات بانوی سالخورده» فراموش کنند

شاید اولین بازی حرفه‌ای او در تئاتر در نمایش «نگاهی از پل» بود که در کنار سوسن‌فرخ نیا به عنوان یکی دیگری از دانشجویان مستعد دانشکده هنرهای زیبا درخشید و بار دوم بود که خود را به عنوان استعدادی غیرقابل انکار اثبات کرد؛ در نمایش «ملاقات بانوی سالخورده» نوشته فردریش دورنمات و کار حمید سمندریان. او در آن نمایش نقش آالفرد ایل را بازی کرد که یکی از کارکترهای مهم نمایشی است و تفاوت سنی زیادی با آن داشت.

به انگیزه این تجلیل و به یاد حمید سمندریان، بخشی از صحبت‌های او را درباره زنجان‌پور مرور می‌کنیم:

«زنجان‌پور بسیار قابل قبول و باورپذیر بازی کرد. هرچند که آالفرد ایل از سن او دور بود ولی او نقش را به خوبی درک کرد. من استعداد زنجان ‌پور را در کلاس‌های دانشگاه شناختم. زمانی که شاگرد من بود، او را در اجراهای دانشگاهی دیده بودم و هیجان‌ها و انرژی‌های او را می‌شناختم. همان طور که در «نگاهی از پل» قدرت و انرژی خود را به نمایش گذاشت، در «ملاقات بانوی سالخورده» نیز به درونیات و عمق آلفرد ایل پی برد. دو نقش متفاوت و با بازی فراموش‌نشدنی زنجان‌پور. من برای رسیدن او به آلفرد ایل هیچ گونه درگیری نداشتم. زنجان‌پور به شدت خودش را متمرکز کرده بود تا به نقش برسد و آن طوری که من می‌خواهم بازی کند. او هم در بیرون و هم در درون به نقش رسید و خودش را هماهنگ کرد و به روح لحظه به لحظه نقش مسلط شد.

اما بخت با تماشاگران دهه هشتاد هم همراه بود تا یک بازی به یادماندنی دیگر از زنجان‌پور ببینند؛ در نمایش «شب هزار و یکم» به نویسندگی و کارگردانی بهرام بیضایی. نمایشی که در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر روی صحنه رفت و در سه اپیزود گوناگون، نگاهی تازه به هزار و یک شب داشت. زنجان‌پور با همراهی مژده شمسایی و ستاره اسکندری در اپیزود دوم این نمایش بازی کرد تا برای تماشاگران نسل‌های بعدی تئاتر نیز خاطره زیبای دیگری از بازی‌های خود بسازد.

حالا این بزرگداشت همزمان با زادروز استاد او در خانه هنرمندان ایران، روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه برپا می‌شود. حمید سمندریان، استاد او سال‌هاست که از دنیا رفته و بهرام بیضایی نیز به دلیل دوری از وطن، نخواهد توانست در این برنامه شرکت کند و این بزرگداشت با دو جای خالی همراه می‌شود.

بزرگداشت زنجان‌پور به کوشش کانون کارگردانان خانه تئاتر ایران، ساعت ۱۷ روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه در تالار استاد جلیل شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

انتهای پیام

    

دیگر خبرها

  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/ تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • این صدا برای بچه‌های ایران است/ جزییات یک کنسرت باتربیت!
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • نگاهی متفاوت به جنگ در تئاتر/ روایتی به پنج گویش متفاوت از  سرانجام وقایع جنگ
  • برای کار التماس نمی‌‌کنم
  • نمایش و نقد فیلم‌تئاتر «شهر آفتاب مهتاب» در سینماتک خانه هنرمندان
  • گفتگو با نویسنده و بازیگر نمایش‌های طنز رادیو
  • بزرگداشت اکبر زنجان پور و دو جای خالی
  • «هامون» داریوش مهرجویی به تئاتر می‌آید/ زنده نگه‌داشتن یاد بزرگان
  • پسر جوانی که متهم به ترغیب زهره فکورصبور به خودکشی بود تبرئه شد