Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،مرتضی یوسفی عضو هیات مدیره شرکت دانش بنیان حافظ وارش که این محصول را تولید کرده است، توضیح داد: پس از تحقیقات گسترده در واحد تحقیق و توسعه شرکت حافظ وارش، موفق به تولید کولین کلراید شدیم و بزودی کارخانه تولید کولین کلراید نیز راه اندازی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کولین کلراید مکمل غذای دام است و تاییدیه دانش بنیان را نیز کسب کرده است.

 

کولین کلراید در تولید نهاده دامی استفاده می شود

کمبود کولین علاوه بر کاهش رشد، در طیور باعث بروز پروسیس می‌شود. در این عارضه مفصل درشت‌نی و کف پا دچار پیچیدگی شده و تا جایی ادامه می‌یابد که کاملا خم می‌شود. علاوه بر این‌ در مرغ‌های تخم‌گذار، کمبود کولین منجر به کاهش تخم‌گذاری و افزایش چربی کبد می‌شود.

جوجه‌ها تا حدود 13 هفتگی نمی‌توانند در بدن خود کولین سنتز کنند. اگرچه مواد اولیه طبیعی خوراک محتوی مقادیر مشخصی از کولین هستند، اما این مقدار نمی‌تواند احتیاجات حیوان را برای رشد سریع تأمین کند. تامین کولین می‌تواند از طریق مکمل‌های کولین یا کولین طبیعی حاصل از اجزا خوراک مثل غلات و سویا باشد. از این رو افزودن کولین ‌کلراید یه جیره راحت ترین و اقتصادی‌ترین راه تأمین نیاز کولین است.

سالانه حدود 12 هزار تن کولین کلراید وارد کشور می شود که با راه اندازی کارخانه تولید کولین کلراید می توان در این عرصه به سمت خودکفایی حرکت کرد. قیمت هر کیلو از این محصول حدود 5 دلار است اما شرکت حافظ وارش این محصول را با قیمتی در حدود یک دلار تولید می کند و می تواند مانع خروج حجم زیادی ارز از کشور شود.

این محصول در خلوص بالا کاربرد دارویی نیز دارد و می تواند در عرصه درمانی نیز به کار گرفته شود. در این راستا نیاز است تا کولین کلراید به خلوص حدود 98 درصد برسد. برای استفاده از کولین کلراید برای ترکیب کردن با ذرت و نهاده دامی این محصول به خلوص حدود 70 درصد می رسد.

 

80 فرصت شغلی ایجاد شد

این شرکت دانش بنیان، بیش از 6 میلیون دلار صادرات داشته است و با مشتریان خارجی، یک گروه تحقیق و توسعه  متخصص نیز تشکیل داده که 10 نیروی متخصص در آن به کار گرفته شده است. علاوه بر این حدود 70 نفر نیز در کارخانه های حافظ وارش مشغول به کار شده اند.

یوسفی، با اشاره به اهمیت تولید کولین کلراید در داخل کشور گفت: تولید کولین کلراید اگر با حمایت همراه شود و به صورت صحیح وارد بازار شود، می تواند منجر به کاهش قیمت تمام شده مرغ و محصولات پروتئینی شود. مجلس شورای اسلامی نیز مصوب کرده است که 50 درصد نیاز نهاده دامی باید در داخل کشور تامین شود و به همین علت تولید کولین کلراید می تواند به این عرصه نیز کمک بسزایی کند.

 

منبع: فارس

کلیدواژه: مکمل غذایی دام مرغ تخم گذار دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۴۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد که برای اولین بار در جهان توسط این شرکت ایجاد شده است و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در جریان است.

بر اساس این گزارش، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا از سال ۱۳۸۹ در پارک فناوری پردیس مستقر است و درزمینه تولید مواد نانو ساختار فعالیت دارد. این شرکت در بیست و یکمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس توانست به عنوان شرکت برتر در حوزه توسعه فناوری و خلق نوآوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 6091160 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی