Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت خارجی پلتفورم تشخیصی از راه دور پیشرو در بیمارستان را با استفاده از فناوری نانو و هوش مصنوعی توسعه داده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت نانوویر (Nanowear) فناوری SimpleSense را برای بخش تشخیص بیماری ارائه کرده است. SimpleSense یک پلتفورم تشخیصی از راه دور پیشرو در بیمارستان بوده که از فناوری نانو و هوش مصنوعی برای فرآیند تشخیص استفاده می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به تازگی این فناوری سومین کلرینس خود را از سازمان غذا و داروی آمریکا دریافت کرده است.

این پلتفورم قابلیت‌های منحصر به فردی در اختیار طیف وسیعی از فرآیند‌های تشخیصی و پایشی در اختیار بیماران و شرکت‌ها قرار می‌دهد. این مجوز، نانوویر را قادر می‌سازد تا الگوریتم‌های مستقل هوش مصنوعی و یادگیری عمیق را پیاده‌سازی کند تا تشخیص‌های راه دور را با Software-as-a-Medical Device (SaMD) انجام دهد. کلرینس‌های بعدی می‌تواند شامل تشخیص یا نظارت بر فشار خون بالا، COPD، آپنه خواب، تشدید نارسایی قلبی و بهبودی بعد از جراحی باشد.

پیتر نورویگ، مدیر تحقیقات گوگل و نویسنده یکی از کتاب‌های مشهور در حوزه هوش مصنوعی می‌گوید: «هوش مصنوعی از توانایی بی‌نظیری برای کمک به ارائه‌دهندگان مراقبت‌های بهداشتی و سیستم‌های زیستی پیچیده برخوردار است. هنگام ردیابی هم‌زمان سیستم پیچیده مانند قلب، ریه‌ها و سیستم عروقی بیمار، داده‌های جمع‌آوری شده باید با سطح پیچیدگی سیستم مطابقت داشته باشد. نشانگر‌های زیستی ۸۵+ نانوویر از داده‌های با وفاداری بالا در یک سیستم حلقه بسته و هوش مصنوعی منحصر به فرد و الگوریتم‌های یادگیری عمیق برخوردار است تا اطمینان از برآوردن نیاز‌های پزشک و محقق حاصل شود.»

در فناوری SimpleSense شرکت نانوویر از فناوری نانوحسگر هوشمند پارچه‌ای برای ضبط و تجزیه و تحلیل این نشانگر‌های زیستی استفاده می‌شود.

ونک وارادان، بنیان‌گذار و مدیرعامل نانوویر، می‌گوید: «بزرگترین تنگنا برای استقرار هوش مصنوعی، آماده‌سازی داده‌ها است که می‌تواند ۷۰ تا ۸۰ درصد زمان را در هر برنامه مشخصی به خود اختصاص دهد. برخلاف پلتفورم‌های مچ‌بندی دست یا بازوبند بیمارستان که داده‌های طولانی مدت با وفاداری بالا ارائه نمی‌دهند، فناوری SimpleSense ما از نشانگر‌های زیستی درجه بالینی با SNR بالا (نسبت سیگنال به نویز) استفاده می‌کند. زمان مورد نیاز برای مشاهده نتایج با شبکه عصبی ما به‌طور قابل توجهی کوتاه‌تر است، به این معنی که ما توانایی عمیقی برای مقیاس‌پذیری سریع این فناوری داریم.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو هوش مصنوعی تشخیص بیماری هوش مصنوعی راه دور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۴۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد

تیمی از محققان دانشگاه صنعتی نانیانگ سنگاپور میکروقطره‌هایی ایجاد کرده‌اند؛ این میکروقطره‌ها زمانی که تحت تابش نور لیزر قرار می‌گیرند، امکان شناسایی نشانگرهای زیستی پروتئین و ویروسی در آنها فراهم می‌شود. این روش را می‌توان برای تشخیص انواع بیماری‌های خاص به کار برد.

به گزارش ایسنا، این میکروقطرات، تقریباً یک سوم قطر یک رشته موی انسان بوده و می‌توانند به طور بالقوه در جریان خون حرکت کنند تا به تمام قسمت‌های بدن انسان برسند و ذراتی به نام اگزوزم را که توسط سلول‌ها ترشح می‌شوند، شناسایی کنند. اگزوزوم‌ها به عنوان نشانگرهای زیستی در شناسایی بیماری‌ها عمل می‌کنند.

چن یو چنگ، از دانشکده مهندسی برق و الکترونیک این دانشگاه که این تیم تحقیقاتی را به همراه دکتر فانگ گوئوچنگ رهبری می‌کرد، گفت: این میکروقطرات همچنین می‌توانند جایگزین دقیق‌تری برای درمان فوتودینامیک ارائه دهند که از داروی فعال شده با نور استفاده می‌کند.

نتایج این پروژه در قالب مقاله‌ای در نشریه Nano Letters منتشر شده است.

این تیم تحقیقاتی از یک کریستال مایع برای ایجاد ریز قطرات استفاده کرد، سطح این قطرات با آنتی‌بادی‌های مختلف پوشانده شد. این آنتی‌بادی‌ها می‌توانند با پروتئین‌های مختلف که توسط ویروس‌ها تولید می‌شود، واکنش نشان دهند و آنها را به نشانگرهای بیماری تبدیل کنند.

این میکروقطره‌ها به عنوان نقطه کانونی برای نور لیزر عمل می‌کنند. هنگامی که لیزر وارد قطره می‌شود، انرژی و نور آن تقویت می‌شود؛ زیرا لیزر قبل از خروج از قطره به طور مکرر در داخل قطره پراش پیدا می‌کند. این پراش‌ها سیگنال قوی‌تر ایجاد می‌کند که از قطره ساطع می‌شود و منجر به شناسایی دقیق‌تر بیماری می‌شود.

هنگامی که یک میکروقطره با پروتئینی برخورد می‌کند که با یکی از آنتی‌بادی‌های متصل به آن واکنش نشان داده شده، طول موج نور منعکس شده از میکروقطره تغییر می‌کند که نشان دهنده وجود بیماری یا عفونت است.

محققان با اندازه‌گیری تغییر طول موج در حین خروج از  میکروقطره، از این فناوری در آزمایش‌ها برای تشخیص موفقیت‌آمیز اختلالات عصبی، بیماری‌های ژنتیکی و سلول‌های سرطانی استفاده کرده‌اند.

پروفسور چن گفت: استفاده از لیزر به ما امکان می‌دهد تغییرات بیولوژیکی ظریف را تقویت کنیم، زیرا آنها حتی در محیط‌های عمیق بافت عملکرد خوبی دارند. لیزرها انسجام و شدت قوی و نسبت سیگنال به نویز بالا دارند که همگی منجر به تشخیص دقیق‌تر می‌شوند. محققان معتقدند این میکروقطره‌ها کاربردهای بالقوه‌ای در غربالگری دارو دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • هوش مصنوعی بی طرف نیست ؛ چشم بسته در جنگ شلیک می کند
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • هوش مصنوعی چگونه به معماران و طراحان کمک می‌کند؟
  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه خارجی
  • وضع مقررات برای استفاده تسلیحاتی از هوش مصنوعی
  • هوش مصنوعی چینی متن را به ویدئو تبدیل می‌کند
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی